slonkoonline
Mama Juleczki
Tikanis ja mam termin na 25, wiec jest ryzyko, ze sie jednoczesnie w szpitalu znajdziemy....
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
To Mamamatysia zmieniła jednak szpital?2 osoby urodzily w tym szpitalu co ja bede rodzic (patusia44 i mamamatysia) ciekawe jak ich wrazenia z tego szpitala.
Co do tych odwiedzin to u mnie położna też mówiła, że najlepiej byłoby przez pierwsze 4 tygodnie ograniczyć je do minimum. Wiadomo, że tak sie nie da, ale na samą myśl mnie też krew zalewa. A dotykanie brzuszka to dla mnie też straszna rzecz! Nie nawidzę jak mi go ktoś dotyka - oprócz męża oczywiście. On jak najbardziej, ale inni... NIE!!!Ide sobie prysznic wezme.... Jesu ale sie nakrecilam... Teraz naprawde jak ktos przyjdzie, to chyba zabije bez pytania ode wejscia ;-) Hiehie.....
Ale tylko my wiemy jakie to jest dla nas uciazliwe! Podobnie jak dotykanie brzucha! Nosz... QWA... Czy ja chodze i dotykam wszystkich po brzuchu?!
Ja w tej chwili jestem 2 dzień po terminie i mam dziś po południu jechać do szpitala na jakieś badania odnośnie łożyska, a jeśli nie urodzę do 8.05 to w ten dzień do szpitala. Ale jak to będzie wyglądało to nie wiem. Może dziś się coś konkretniej dowiem na tym badaniu w szpitalu.Kasia1208 a ja chyba jeszcze bardziej chcę.
Idę dziś do gina na wizytę i muszę się wypytać jak to jest z porodem po terminie.... bo coś czuję że będzie po terminie ten mój smyk...
Slonkoonline zawsze możesz wytłumaczyć gościom że teraz tobie i dziecku potrzebny spokój a im mnie odwiedzających tym lepiej, bo każdy będzie chciał wziąć na ręce itp zarazki i co gorsza jakis podziebiony gośc itp... Albo wywieś kartke odzwiedziny za miesiąc.... ;-)
To może lepiej takiej, która już urodziła, bo taka, która ma termin po Tobie to też nigdy nic nie wiadomo czy w ten sam dzień jednak nie wyląduje w szpitalu. A te, które już urodziły to chyba znajdą 5 minut, żeby napisać nam.kurcze dziewczynki zastanawialam sie komu moge dac moj numer komorkowy kiedy bede w zpitalu, zeby ta osoba dala wam znac co u ciebie,, termin cc mam na 21.. chyba by to musialabyc dziewczynka ktora ma termin po mnie... no wiec ktora sie zglasza na ochotnika???![]()