reklama
slonkoonline
Mama Juleczki
Nina mnie to tak momentami bolalo, ze wcale nie moglam sie ruszyc. Np. po dluzszym siedzeniu wstawalam ledwo i szlam jak kaczka.... W zasadzie one nie musza tak cisnac mocno, wystarczy, ze akurat noge sobie wyprostuje w jakis pobliski nerw i juz mamunia lezy i kwiczy
slonkoonline
Mama Juleczki
Dla pocieszenia powiem Ci ze juz zdarza mi sie to baaaaaardzo sporadycznie. W zasadzie t to wcale tego nie odczuwam juz.
slonkoonline
Mama Juleczki
Ninka... No wlasnie nie mam zaplanowanego USG. W sumie moglabym isc prywatnie, ale nie ukrywam, ze z kasa jest ciezko. My w zasadzie dopiero teraz wszystko kompletujemy dla Julki. Ide do Dr. dopiero w poniedzialek. Mam nadzieje, ze da mi skierowanie na panstwowe USG. Jeszcze na wszelki wypadek, gdyby byla nadal glowa w gore bede chciala zrobic jedno prywatnie, jak ten nie bedzie kazal.
Troche sie przerazilam tym artykulem, ze dzieci ulozone posladkowo tez moga sie rodzic SN. Troche sie boje takiej pozycji.... Jednak nie jest to tak na 100% naturalne ulozenie.
Troche sie przerazilam tym artykulem, ze dzieci ulozone posladkowo tez moga sie rodzic SN. Troche sie boje takiej pozycji.... Jednak nie jest to tak na 100% naturalne ulozenie.
slonkoonline
Mama Juleczki
Paczki?! Kurde...
Wlasnie ostatnio klelam, ze w "M jak milosc" Henio u Marty chcial robic. I nakrzyczalam na nich w TV, bo tam Marta zaczela narzekac, ze popsuty jest piekarnik i chyba nic z tego... a przeciez paczusie sie smazy! Glaby kapusciane!
Napewno beda pyszne... Normalnie chyba dzis sobie kupie paczusia!
Smaka mi narobilam aga_k_m
Wlasnie ostatnio klelam, ze w "M jak milosc" Henio u Marty chcial robic. I nakrzyczalam na nich w TV, bo tam Marta zaczela narzekac, ze popsuty jest piekarnik i chyba nic z tego... a przeciez paczusie sie smazy! Glaby kapusciane!
Napewno beda pyszne... Normalnie chyba dzis sobie kupie paczusia!
Smaka mi narobilam aga_k_m
Dziewczyny,
ale się uśmiałam z kartki, która dostałam od przyjaciółki z okazji "święta pracy"
Wstawiam linka, może się uda Wam też zobaczyć;-)
eKartki.pl - bo warto pamiętać. Kartki elektroniczne na każdą okazję. Najlepsze kartki na urodziny, imieniny, walentynki, święta, ...
ale się uśmiałam z kartki, która dostałam od przyjaciółki z okazji "święta pracy"
Wstawiam linka, może się uda Wam też zobaczyć;-)
eKartki.pl - bo warto pamiętać. Kartki elektroniczne na każdą okazję. Najlepsze kartki na urodziny, imieniny, walentynki, święta, ...
reklama
smaka slonko powiadasz ) kurcze szkoda, że nie mogę Wam ich poprzesyłac.. są takie delikatniusie (moja mama ma super przepis na paczki, nie są tłuste i dziekitemu nie mam wielkich wyrzutów sumienia jedzac parę - bo ostatnio to pączki jadłam w tłusty czwartek) - a na dodatek stałam przy nich ponad godzinę - było ich z ponad 70 (takze dla majówek spokojnie by starczyło) ))
Fajnie jest mieć zachcianki, na których cała Rodzinka korzysta ) Tato już pytał na co jutro mam ochotę... no więc odpowiedziałam RUSKIE!!!
Fajnie jest mieć zachcianki, na których cała Rodzinka korzysta ) Tato już pytał na co jutro mam ochotę... no więc odpowiedziałam RUSKIE!!!