reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Mamy majowe 2009

słonko
no właśnie mnie też się tak wydaje, że mnie stópkami atakuje..ale żeby tak masakrować mamusię to już przesada:wściekła/y:

reklama
Nina mnie to tak momentami bolalo, ze wcale nie moglam sie ruszyc. Np. po dluzszym siedzeniu wstawalam ledwo i szlam jak kaczka.... W zasadzie one nie musza tak cisnac mocno, wystarczy, ze akurat noge sobie wyprostuje w jakis pobliski nerw i juz mamunia lezy i kwiczy :-D

no widzisz a u mnie na sam koniec takie atrakcje:baffled: a było tak miło..nic mnie nie bolało :sorry:

a Ty w końcu wiesz jak Twoja mała jest ułożona..kiedy masz usg??

Ninka... No wlasnie nie mam zaplanowanego USG. W sumie moglabym isc prywatnie, ale nie ukrywam, ze z kasa jest ciezko. My w zasadzie dopiero teraz wszystko kompletujemy dla Julki. Ide do Dr. dopiero w poniedzialek. Mam nadzieje, ze da mi skierowanie na panstwowe USG. Jeszcze na wszelki wypadek, gdyby byla nadal glowa w gore bede chciala zrobic jedno prywatnie, jak ten nie bedzie kazal.
Troche sie przerazilam tym artykulem, ze dzieci ulozone posladkowo tez moga sie rodzic SN. Troche sie boje takiej pozycji.... Jednak nie jest to tak na 100% naturalne ulozenie.

przepraszam, że tak dziś weszłam i wyszłam...

ehhh - pojechałam z M na zakupy...

a teraz kończę smażenie pączków (mama robiła - ja smaże :)) ) - pychotka!!

zaraz Was spróbuję ponadrabiać :)))

Paczki?! Kurde...
Wlasnie ostatnio klelam, ze w "M jak milosc" Henio u Marty chcial robic. I nakrzyczalam na nich w TV, bo tam Marta zaczela narzekac, ze popsuty jest piekarnik i chyba nic z tego... a przeciez paczusie sie smazy! Glaby kapusciane!

Napewno beda pyszne... Normalnie chyba dzis sobie kupie paczusia!
Smaka mi narobilam aga_k_m

reklama
smaka slonko powiadasz :)) kurcze szkoda, że nie mogę Wam ich poprzesyłac.. są takie delikatniusie (moja mama ma super przepis na paczki, nie są tłuste i dziekitemu nie mam wielkich wyrzutów sumienia jedzac parę - bo ostatnio to pączki jadłam w tłusty czwartek) - a na dodatek stałam przy nich ponad godzinę - było ich z ponad 70 (takze dla majówek spokojnie by starczyło) :)))
Fajnie jest mieć zachcianki, na których cała Rodzinka korzysta :)) Tato już pytał na co jutro mam ochotę... no więc odpowiedziałam RUSKIE!!!

Do góry