reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy majowe 2009

marzena
ja właśnie jako studentka śląskiego też często biedronkę okupowałam:-)

kurcze u nas też taki gorąc że szok..zresztą mogło by popadać bo strasznie sucho...normalnie z pótora miesiąca ani kropla deszczu z nieba nie spadła...tzn nie chcę żeby było szaro ale gdyby taka wiosenna burza przeszła to by się lepiej oddychalo:baffled:

reklama
ankzoc
super że u lekarza wszystko ok:tak:
może już po weekendzie bedziesz miała swoje maleństwo przy sobie..życze Ci tego z całego serducha:-)

marzena
ja właśnie jako studentka śląskiego też często biedronkę okupowałam:-)
A ja nie studiowałam na Bankowej tylko na placu Sejmu Śląskiego, a tam to nie było gdzie chodzić. A teraz mieszkam koło Politechniki i to jest masakra. Jak się kiedyś stąd wyprowadzę to się upiję ze szczęścia.

Nie lubimy kolejek! Nie, nie...! A jeszcze jak sa jakies slamazarne kasjerki! O matko jedyna!
Jak ja kiedys weszlam do Biedronki na moim osiedlu, w niedzie... Myslalam, ze zamorduje. Paniusia nie wiedziala jeszcze wtedy, ze ja to ja ;-) Nosz... jasny gwint! Ona se siedzi na kasie, radio z telefonu gra i nie ze w sluchawce, nie! Normalnie z glosnika! Be power, taki napoj energetyczny otwarty i sobie na luzie popija! Jak juz wogole to powinna go schowac pod kasa, bo oglnie pic i jesc sobie nie mozna! No kurde bele!
Ale ogolnie lubie swoja firme! :-D I POLECAM!

Nina jestem zdecydowanie na tak za ta wiosenna burza/deszczykiem! No matko boska chyba bym wyszla i stala na tym deszczu... Glowe sobie umylam juz, ale co to dalo... Pf... Zaraz bedzie sycha w takiej duchocie. Dobrze, ze zmoczylam glowe, bo musze isc sprzatnac nieco podloge, wiec jak sie zmacham to chociaz od wlosow bedzie chlodniej ;-)

Slonko nie jestem zbyt częstym klientem Biedronki, bo nie mam jej pod nosem. Obok siebie mam Carrefura express i jestem nim załamana. Sto razy bardziej wolałabym mieć Biedronkę. Obsługa w tej Biedronce z tego co widziałam jest nawet nie zła, ale tam chyba potrzeba by było dorobić kilka kas i żeby wszystkie były czynne. A ten Carrefur obok mnie to jest dopiero beznadziejny sklep, a pracownicy w większości do d.... Książkę mogłabym o tym napisać.

reklama
jesssu mnie też jest tak gorąco że normalnie zaraz zwariuję..najlepsze jest to że właśnie skończyła prasować (pościel tym razem) i od tego żelazka to już w ogóle zaraz się zagotuję

ale co najważniejsze
WSZYSTKO DLA MAŁEJ PRZYGOTOWANE I SPAKOWANE:-)
wszystko wyprane, wyprasowane no po prostu wszystko zapięte na ostatni guzik:tak::-)

a ja idę wziąć kolejny dzisiaj prysznic i chyba zrobię sobe mały spacerek (po lody):-)

Do góry