barmanka79
Deus Dona Me Vi
Kokoszka, Ula_28 - moje gratulacja kochane!!
Życzę szybkiego powrotu do zdrówka. Czekamy na foteczki i relacje z porodów..
Życzę szybkiego powrotu do zdrówka. Czekamy na foteczki i relacje z porodów..
Iwona (i pozostałe dziewczyny również) - nawet nie wiesz jak Ci zazdroszczę tego że miałaś to badanie... że wiesz co ci dolega.... że wiesz co trzeba zrobić.... że wiesz jakie są konsekwencję.....
ja q....a nie dowiem się niestety !!!!!!!!!!!!!!!! obdzwoniłam dziś wszystkie polskie przychodnie tutaj. na wyniki czeka się 2-3tyg niestety za późno jak dla mnie :-( :-( :-( o tym posiewie dowiedziałam się za późno (oczywiście dowiedziałam się od was - z forum), lekarz nawet się nie zająknął że trzeba/powinno się je zrobić..... nawet nie chce pisać wam co czuję w tej chwili wiedząc jakie to badanie jest ważne a nie mogąc go wykonać... :-( :-( :-(
M@dz1@ wszystkiego najlepszego z okazji urodzin!!
Ankzoc - gratuluje negatywnego wyniku z posiewu
Iwona ślicze łóżeczko ustrojone, pościel rewelacyjna :-)
a powiem ci że ja karuzeli to chyba teraz nie będę przykręcać... dzidzia i tak jej nie będzie widziała, a ja wolę mieć miejsce na przewijak (no i kolejny argument - karuzele dostanę od koleżanek, i nie wiem kiedy przujdą w odwiedziny ;-)).
oj kochana nie zazdroszczę ci tych przeprowadzek oj nie ani to dobre dla starszej córki, ani tym bardziej dla ciebie..
Mamamatysia - dziękuje za dobre słówka cieszę się że u ciebie wszystko w porządku. myślę że lepiej jak ta niedyspozycja kręgosłupa wyszła teraz niż np po porodzie bo wtedy to ciekawe kto by się dzidziolkiem zajmował