reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy majowe 2009

barmanka widzisz u Ciebie chłodno i taka pogoda...a u nas susza i gorąc taki że szok:baffled:
ja to w ogóle ostatnio tak się zastanawiam że z zimy to od razu się lato zrobiło..a wiosna to niby gdzie?:baffled:

reklama
barmanka - no to maz pierwsza klasa... moj mowi ze tez zmywa... wstawi zmywarke i powyciaga... cwaniak...

nina- no to daj troszke slonka...

oj dziewczyny gdybym tylko mogła to podzieliłabym sie z Wami tym słoneczkiem:-)

a ja dzisiaj mialam troszkę nerwowy dzień..i teraz strasznie mi sie stawia brzuszek:baffled: widzę że jednak stres ma bardzo duży wpływ (przynajmniej w moim przypadku) na to twardnienie brzucha..

paula
widzę że jednak imię zmieniłaś dla malutkiej:-) to mam taką małą sugestię żebyś sobie jeszcze zdążyła zrobić zdjęcie z napisem na brzuszku odpowiedniego imienia:-)

Witam dziewczynki:-):-):-)

Nie mam za bardzo czasu teraz z Wami pisać, M chory i leży, więc wszystko spadło na mnie:zawstydzona/y:ale cóż choroba nie wybiera............byliśmy dziś u lekarza, z M lepiej, ale jeszcze musi odpoczywać.
Siedzimy sobie więc oboje w domu i dawno tyle czasu dla siebie nie mieliśmy:-):-):-)więc są też dobre tej sytuacji strony:-)ja jak na rzie czuje się dobrze, więc może sie nie zarażę:tak:

Dziś miałam też taką nieprzyjemną sytuacje, stałam w kolejce po wędline(była dośc długa) musiałam szybko z niej wyjść, bo mi się zakręciło w głowie. W sumie to wybiegłam ze sklepu, posiedziałam troszkę na ławce i mi przeszło.
Coraz częsciej takie sytuacje mi sie zdarzają, chyba przez ten upał, a i ciąża napewno robi swoje. Dobrze, ze tam nie zemdlałam, bo pwenie narobiłabym ładnego zamieszania:confused2::no:

reklama
Witam!!! Mnie brzuszek bolał tak do godz.17.00 co jakies 15-20 minut.Ale teraz jest prawie spokojnie, czuje takie lekkie ćmienie w podbrzuszu no i twardnieje mi bębenek
.
Ja tez czytałam o ananasie i postanowiłam, ze od 1 maja zaczynam kuracje ananasowa:happy2:.Zobaczymy czy zadziała???:confused::baffled::sorry2:

Slonko-jak sie dobrze przyjzałam to mamy takie same wózki tylko w innych kolorach.Mój wyglada tak:

Teraz ide wziać ciepła kapiel.
Życzę Wam dobrej nocy brzuchatki.

Odmeldowuje sie 2w1.;-)

Do góry