reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy majowe 2009

marzena , anateczka - wiecie chyba macie racje i zostane przy malej Natashy... moj synek juz zaczal tak wolac na brzuszek i nie chce zmieniac jakos mu bardziej sie podoba...

emi - zgadzam sie z tymi przyjaciolkami... ja tez mieszkam w UK a nie mialam nic takiego robione...ciekawe dlaczego?

reklama
ja tak tylko na chwileczkę :happy: chciałam zobaczyć co z confi..
ooooo jak miło :sorry: kochana jestes

Martwiłam się Kochana strasznie o Ciebie :-( dobrze, że Twoja lekarka tak szybko "zadziałała" - a kuracją 3xS się nie przejmuj.. Pozostają Ci jeszcze schody, spacery i ananas ;-)BĘDZIE DOBRZE!!! JUŻ nawet pewnie jest!!! :happy:
hmmmm, seks na ananasa...w suuumie :-D
i masz rację , jest lepiej na pewno psychicznie jest lepiej jednak z euforia wstrzymam sie do następnego badania. Powiem Wam ,ze w życiu mało brałam antybiotyków i tu musiałam wziąć od razu końska dawkę i w związku z tym czuję sie nienajlepiej...mam nadzieje ze nie jestem uczulona ,ale wzielam go około 17 więc jakby cos to uż by się chyba pojawiło no nie? W każdym razie chciałabym by ta noc była lepsza od poprzedniej i żebym mogła się dziś wyspać...
dobrej nocki Wam życzę dziewczynki :tak:
dobranoc

Paula,
Natasha to bardzo ładne imię, mi też bardziej się podoba, niż Samantha;-)
Widzę, że Marzenie też;-).

Dobranoc, Confi, teraz po wizycie u lekarza na pewno będziesz spać spokojniej. Dobrze, że nie zwlekałaś z tą wizytą - no, że Twój mąż Cię zawiózł:)

Ostatnia edycja:
paula7- ja mialam robione wymazy tylko dlatego ze moj GP zlecil je pielegniarce zeby potwierdzic czy maminfekcje pochwy i za kazdym razem jak dostawalam antybiotyki i nowe tabletki to robili kolejny wymaz zeby sprawdzic no i infekca wyleczona a 'Group B streptococcus' wykryte Polozna powiedziala mi tylko zeby sie nie przejmowac i ze dostane w razie czego antybiotyki podczas porodu. Gdyby nie internet to tyle bym o tym cholerstwie wiedziala :baffled:
confi-przykro mi ze zle sie czujesz ale przynajmniej bedziesz zdrowa i twoj maluszek nie bedzie zagrozony wiec warto sie przemeczyc Lepsze to niz zamartwianie sie czy masz jakas bakterie czy nie Zycze zdrowka :-)

Paula słowo się rzekło :-D
Natasha jak sie okazuje bardziej pasuje wszystkim łącznie z Twoim synkiem :tak:

emi88 dzięki kochana, jakoś przeżyję złe samopoczucie...muszę tylko siebie obserwować teraz by jakby coś odnotować objawy uczulenia...ale nijak to się ma do lepszego samopoczucia i swiadomości ze dla swojego syneczka się tak męczę...myślę ze jest warto :tak:

Confi a czy kiedykolwiek miałaś uczulenie na jakieś lekarstwo? Ja też wiele leków w życiu nie zjadłam, ale nigdy na nic nie miałam uczulenia, więc jeśli też nie miałaś to myślę, że raczej nic Ci nie będzie. A gorsze samopoczucie jest pewnie wynikiem dużej dawki.

marzena - no widocznie tak bedzie...:-)

malgloss - dziekuje slicznie....

confi - chyba tak... ciesze sie ze jeszcze mam czas na zmiane... ale zdecydowanie zostaje Natasha...:tak:

emi - to mnie uspokojilas bo ja nic takiego nie mialam...i wszystkie wyniki byly ok... czasem tylko pojawialo mi sie bialko w moczu...ale teraz jest juz ok...:happy:

reklama
Do góry