reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy majowe 2009

Paula-Nataszka to śliczne imię, mi osobiscie się bardzo podoba:tak:

Kurcze tak mnie nakręciłyście że chyba sama też zrobie sobie już teraz ten wymaz.Miałam poczekać do wizytu u gina, ale sama już nie wiem, w końcu to juz koniec 36tygodnia ciązy i nie wiadomo jak długo jeszcze potrwa ciąża. Tym bardziej że szyjka jest juz bardzo krótka:wściekła/y:

reklama
Kurcze tak mnie nakręciłyście że chyba sama też zrobie sobie już teraz ten wymaz.Miałam poczekać do wizytu u gina, ale sama już nie wiem, w końcu to juz koniec 36tygodnia ciązy i nie wiadomo jak długo jeszcze potrwa ciąża. Tym bardziej że szyjka jest juz bardzo krótka:wściekła/y:
Rób kochana, rób! Lepiej dmuchać na zimne!

Dziewczyny przypomniało mi sie,ze jak była u mnie dzisiaj kuzynka i tak sobie rozmawiałysmy, powiedziałam jej, ze strasznie swedzi mnie skóra wokoł pępka.Mówie jej ze smaruje balsamem chyba z milion razy dziennie.A ona na to, ze nie smarowala i skóra jej pekła jakies 2cm od pępka w góre:szok::szok::szok:.Nawet mi blizne dzisiaj pokazywała.Masakra.:szok::szok::szok:

dzieki kochane za podanie strony!!!
Sliczna Roksanka gratuluje Princesstopic;-)!!!!!
I porod dzielnie znioslas!!!!teraz trzymaj kciuki za reszte majoweczek:tak:;-)
Pozdrawiam i wielkie buziaki dla Was!!!

ja tak tylko na chwileczkę :happy: chciałam zobaczyć co z confi..

No to wróciłam Kochane moje...jestem juz po dawce antybiotyku no i będę musiała powtórzyć posiew :baffled: cholera , kolejne 60 złotych, no ale czego się nie robi...dowiedziałam się ,ze ta bakteria przenosi się drogą płciową ...nie jest to choroba weneryczna ale bakterie które znajdują się w okolicach cewki moczowej...no i w związku z powyższym..z przyjemności nici...aż do porodu :baffled:

Martwiłam się Kochana strasznie o Ciebie :-( dobrze, że Twoja lekarka tak szybko "zadziałała" - a kuracją 3xS się nie przejmuj.. Pozostają Ci jeszcze schody, spacery i ananas ;-)BĘDZIE DOBRZE!!! JUŻ nawet pewnie jest!!! :happy:

reklama
Widze, ze kochane u was poruszenie z tym wymazem ale przynajmniej wszytkie sie do tego wzajemnie motywujecie i sa efekty. Kazda kobieta w ciazy oprocz gina powinna miec takie przyjaciolki :-)
Tutaj w uk nie wykonuja takich badan wiec gdyby nie infekcja ktora zlapalam na poczatku ciazy, to pewnie nie dowiedzialabym sie o paciorkowcu, ktorego jestem nosicielka :-( Nawet wymazy (bo mialam ich robione az 4:sorry:) nie byly badane pod tym wzgeledm ale szpital sam o to zadbal i na moje szczecie powiadomili mnie o bakteri. I tym sposobem moge uniknac zarazenia dzidziusia podczas porodu- chociaz taka pociecha w calej tej sytuacji ;-)

Do góry