confi - kochana nie zamartwiaj sie i nie denerwuj, z tego co tu czytam to prowadzi do poronien itd a zaczyna sie to leczyc od 16 tc, leczy sie to antybiotykami, bo podczas porodu moze sie przeniesc na dzieciatko. Bakterie te moga doprowdzic do przedwczesnego porodu. Jesli dziecko zostanie zakazone to przedewszystkim moze miec problemy z gardlem ale najczesciej u wczesniakow.
reklama
katharina- no to super ze tak szybciutko... bo moj pierwszy trwal ponad 14 godzin.... wiec u ciebie bardzo szybciutko... gratulacje...
confi- nie wiem moze poczytaj na necie.. no widze ze masz wizyte dzien wczesniej od mojej....
confi- nie wiem moze poczytaj na necie.. no widze ze masz wizyte dzien wczesniej od mojej....
Tak juz jest konkretny model wybrany. Radek II z szuflada, kolor TEAK.
A zapiekanke wlasnie bede szla probowac, wiec wybaczcie znow znikam ;-)
haha - slonko - nie dość, że wózki (na jaki kolor się zdecydowaliście? - wyślij mi linka) nasze dziewuchy będą miały takie same, to i nawet łóżeczka ) ja już mam rozłożonego "RADKA II" (ale ta szuflada jak dla mnie to trochę niewypał - jest szczelina pomiędzy łóżeczkiem a szufladą - wiec nie dość, że wszystko widać, to na dodatek zapewne będzie się nieźle kurzyło hmm - już M myślał, co tu zrobić, aby je ulepszyć.. ale niech pierw skończą chłopcy tą komode, a później zajmą się w trójkę szufladą
confi - ja mam w środę wizytę, więc wypytam Panią doktor o te drobnoustrojstwo!!! A ty póki co nie dołuj się - proszę.. nie dość, że Ty się bedziesz źle czuła, to i na Damianku się to źle odbije ) Głowa do góry!!!
elus77
lipiec 97 maj 09
:-)witajcie majoweczki:-) zalozylam nowy watek o porodach naszych,zawsze podczytywalam ine np kwietnioweczki marcoweczki a u nas brakowalo mi tego watku co WY na to wkleilam opis porodu kathariny mam nadzieje iz nie pogniewa sie na mnie za to ;-)
dobra - zmykam oglądać "M-kę".. poza tym muszę nakręcić odpowiednio męża na jutrzejszy dzień ;-) Dziś się dość dobrze spisał, więc liczę, że każdy dzień w tym tygodniu będzie równie owocny biedak - w ciągu tygodnia będzie musiał nadrobić 2 miesiące moich oczekiwań ))
Witajcie
W końcu doczytałam Was:-) w zasadzie cały weekend to robiłam ale dziś dotarłam do końca. Mało się udzielam bo w zasadzie mało czasu spędzam przed komp....ciągły brak czasu ehhhhh
W sobotę miałam gości tzn. mąż mój zaprosił chłopaków ze "swojego zespołu" z żonami. Nie wszyscy z wszystkimi się znali. Ogólnie ok tylko ze jeden z nich wypił za dużo piwka a wtedy robi się strasznie rubaszny itp. a ja durna czerwieniłam się za niego. Az sama się dziwiłam bo w końcu to nie mój facet...no ale jako gospodyni było mi wstyd. Chyba przez ciąże stałam się za wrażliwa na podchmielonych facetów.
U mnie jeszcze 4 tyg. (24-26 maj) i póki co nie zapowiada się na nic wcześniej. Wole do 21 maja bo jak będzie bliźniakiem jak ten rubaszny kolega męża to się załamie;-)
Confi nie martw się...wiem łatwo się mówi pewnie sama ryczałabym w poduszkę. Mam wrażenie ze każda w posiewie będzie miała jakąs łacine wpisana ....
Tsarina widze ze mamy podobne "kłopociki" tylko u mnie to się nazywa własna rodzona 23 letnia Siostra...mieszka u nas od listopada w celu pomocy ciężarnej siostrze z chorym mężem i co.....wczoraj mówię jej ściagnij pranie bo za oknem Twoje dzinsy wiszą i zaraz pofruną. Rano patrze ze owszem sciągneła swoje dzinsy ale już swojej koszulki i swoich 2 par spodni z materiału nie. No bo ja powiedziałam dzinsy....Tragedia.
Mój mąż modli sie o chwile kiedy sie wyprowadzi......
W końcu doczytałam Was:-) w zasadzie cały weekend to robiłam ale dziś dotarłam do końca. Mało się udzielam bo w zasadzie mało czasu spędzam przed komp....ciągły brak czasu ehhhhh
W sobotę miałam gości tzn. mąż mój zaprosił chłopaków ze "swojego zespołu" z żonami. Nie wszyscy z wszystkimi się znali. Ogólnie ok tylko ze jeden z nich wypił za dużo piwka a wtedy robi się strasznie rubaszny itp. a ja durna czerwieniłam się za niego. Az sama się dziwiłam bo w końcu to nie mój facet...no ale jako gospodyni było mi wstyd. Chyba przez ciąże stałam się za wrażliwa na podchmielonych facetów.
U mnie jeszcze 4 tyg. (24-26 maj) i póki co nie zapowiada się na nic wcześniej. Wole do 21 maja bo jak będzie bliźniakiem jak ten rubaszny kolega męża to się załamie;-)
Confi nie martw się...wiem łatwo się mówi pewnie sama ryczałabym w poduszkę. Mam wrażenie ze każda w posiewie będzie miała jakąs łacine wpisana ....
Tsarina widze ze mamy podobne "kłopociki" tylko u mnie to się nazywa własna rodzona 23 letnia Siostra...mieszka u nas od listopada w celu pomocy ciężarnej siostrze z chorym mężem i co.....wczoraj mówię jej ściagnij pranie bo za oknem Twoje dzinsy wiszą i zaraz pofruną. Rano patrze ze owszem sciągneła swoje dzinsy ale już swojej koszulki i swoich 2 par spodni z materiału nie. No bo ja powiedziałam dzinsy....Tragedia.
Mój mąż modli sie o chwile kiedy sie wyprowadzi......
reklama
tsarina
MamaPower!
AgA mnie niestety to nie czeka, bo razem wynajmujemy mieszkanie. A bez niej by nam bylo trudno ze wszystkim, poza tym, to mój mąż nie wyobraża sobie mieszkania bez siostry w jednym mieście. Oni z Sandomierza są, więc sie trzymaja razem na "obczyźnie". Żal mi męża, bo zawsze musi jakoś lawirować między nami, ale co ja na to poradze. Jak są dwie baby w domu to zawsze któraś chce sie rządzić i robić coś po swojemu. Jak chce to prosze, tylko niech mi w parade nie włazi! Dlaczego ja mam być ta dobra i dbać o nią i jej rzeczy, a ona ma zapominac o naszych. Jeszcze bym zrozumiała, gdyby o moje chodziło- zwykła zawiść wszystko tłumaczy, ale ona "zapomina" też o rzeczach brata! A to już dziwne!
oj, mogłabym tak na nią godzinami narzekać. Ale nie chce sobie humorku psuć. Byłam dziś z mężem w kinie na Dragonballu i nic mi nie popsuje humoru! Tak, ja z tego zarażonego pokolenia! Przyznaje się bez bicia i z dumą w głosie!
A teraz ide spać, a właściwie kończyć miły dzionek z mężem- same rozumiecie
Dobranocka dziewoje!
oj, mogłabym tak na nią godzinami narzekać. Ale nie chce sobie humorku psuć. Byłam dziś z mężem w kinie na Dragonballu i nic mi nie popsuje humoru! Tak, ja z tego zarażonego pokolenia! Przyznaje się bez bicia i z dumą w głosie!
A teraz ide spać, a właściwie kończyć miły dzionek z mężem- same rozumiecie
Dobranocka dziewoje!