reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy majowe 2009

reklama
kurcze ja cały czas chciałam w Tychach ale chyba w końcu będę rodzić u mnie w Jaworznie...już sama nie wiem:baffled: tzn jeśli będę miała cc to na pewno u mnie tylko zastanwawiam się nad tym gdzie jeśli będzie poród siłami natury...jakaś taka niezdecydowana ostatnio jestem:-):tak:

Nina ja w dużej mierze zdecydowala, że tam właśnie ze względu na mojego ginekologa. Wiem, że może tak być, że nie trafię akurat na jego dyżur, ale pewnie podczas mojego pobytu w szpitalu w końcu na niego trafie i mam nadzieję, że przynajmniej porządnie sprawdzi czy wzystko jest o.k. No i poprzez to, że on tam paracuje to bez problemu mogłam przyjść na oddział i sobie wszystko pooglądać i dowiedzieć się, bo do szkoły rodzenia nie chodzę przy szpitalu, a większość dziewczyn mówiła, że oddział oglądały wlaśnie w ramach zajęć w SZR.

Tu sie z lekka zrobilo pusciutko....

A ja juz wrocilam. Bylam w sklepie, nie zauwazylam kartki, ze nie mozna karta bo cos z terminalem jest... Babka skasowala zakupy, to ja mowie, ze skocze do bankomatu i przyjade zaraz. Pojechalam do bankomatu, z nim tez cos nie tak... Nosz w dupke misia! No mowie PIEKNIE! Zakupy skasowane, a ja nie mam kasy. I jeszcze samochod matki ma cos z kluczykiem i godzine trzeba nim grzebac, zeby auto odpalilo! Jeden facet to sie patrzyl na mnie, jakbym kradla go... hahahaha... No i nie dziwne, jak ja z dobre 20min. kierownica krecilam i jednoczesnie cos pod nia gmeralam! Szczesliwie przypomnialo mi sie, ze mialam schowane w domu 50zl. To dawaj po te pieniadze i do sklepu...
Jak weszlam to Pani wyraznie lzej sie na sercu zrobilo, ze jednak jestem :laugh2:

No i zrobilam obiadek. Polecialam na latwizne, ale strasznie mnie kusila reklama "Pomysl na zapiekanke zmieniaczana". Zobaczymy co to bedzie.... Zapowiada sie dobrze.

No i zgadnijcie co.... Maz mnie zaprasza na wycieczke po lozeczko :laugh2::rofl2: Tylko musze auto zorganizowac od moich staruszkow. Normalnie BOSKO! Ja oczywiscie, jak to moj maz okreslil, jestem gotowa jechac nawet autobusem. Tylko, ze nie dam rady mu pomagac niesc na przystanek, a on sam napewno tez nie doniesie.

slonkoonline- daj znac jak wyjdzie zapiekanka ostatnio widzialam reklame, i tak mnie naszla chec :-), a lozeczko masz juz jakies wybrane czy dopiero bedziesz sie rozgladac?

Slonko koniecznie napisz jak ta zapiekanka wyszła. Uwielbiam zapiekanki! Przynajmniej wiem po czym taka gruba jestem... Ale trudno... No i jeśli kupicie jakieś łóżeczko to koniecznie wstaw fotki!!! Miłych zakupów!!!

reklama
Cześć dziewczyny...kurde nie wiem co myślec o wyniku badań na posiew...wykryto u mnie bardzo liczne drobnoustroje Ureaplasma Urealyticum , które sa odpowiedzialne za zapalenie pęcherza i dróg moczowych...na poczatku ciązy powodują poronienia ale nic nie wiem o tym jak wpływają na maluszka w 38 tygodniu...załamałam się
nie mam pojęcia jak dotrzymam 4 maja i wizyty u lekarza...ide się dołowac ...:-:)-:)-(
może coś Wy wiecie na ten temat albo któraś ma jutro wizytę u lekarza...pomózcie bo się zadręczę na śmierć :-:)-:)-(

ja zajrzę później...nie mam siły by siedzieć na forum

Do góry