reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy majowe 2009

reklama
Nina27 padam przed Tobą na moje tłuściutkie kolana :-) Ja się właśnie zbieram, żeby wypiłować paznokcie i zarzucić jakąś emalię, ale czuję, że to może być ponad moje siły :-)

a ja mam swój sposób..przez to że robię z paznokietkami zarówno u rąk jak i u stóp na bieżąco to nie ma aż tak strasznie dużo pracy..a maluję (stópki) na stojąco:tak: daję jedną nogę na krzesło i tak jakoś mi to wychodzi:-)

Nina coś wiem na ten temat, ja mam jeszcze lakier sprzed miesiąca na paznokciach, dokładnie na lewej stopie, bo do niej nie sięgam i nie mam jak się tego pozbyć... przed nastepną ciążą będe ćwiczyć joge i pilates, to może w 9 miesiącu będę potrafiła pomalowac sobie pazurki na lewej stopie:eek::rofl2:

Klauduśka gdyby lekarz stwierdził, że nie dasz rady i to będzie ponad Twoje siły to pewnie sam by Ci o tympowiedział. A poza tym jak świat światek kobiety rodziły dzieci sn i nie zawsze były to małe dzieciaczki i jakoś radę dawały. A teraz nastapiła era cc, która nie zawsze jest dobra.

tsarina dzięki! dzięki! dzięki!
Wracam do poprzedniej postaci i pozostanę już do końca ostoją spokoju. Nie dam się zwariować, co oni mogą wiedzieć :-)
Poza tym jak ja zacznę panikować to M chyba zwariuje :-)
Uciekam na razie powiesić pranko i zakręcić się wokół obiadu. Trzymajcie się :-)

Podziwiam za to malowanie paznokci u stóp. Ja miałam ostatnio biedę, żeby poobcinać tylko, a o malowaniu to na razie nie marzę. Zresztą moje stopy są tak opuchnięte, że i tak nie ubiorę sandałków czy klapek, więc się tym na razie nie martwię. A gdybym miała chodzić całe lato w ciąży to chyba bym w czerwcu w jakiś letni sen zapadla i obudzcie mnie na poród, bo bym rady nie dała.

reklama
taki matrix ciążowy- obudzić przy porodzie i tylko odpowiednio dokarmiać?

a ja się zimy bałam, że jak mi brzuch za bardzo urośnie, to nie będe miala w czym chodzic, bo sie w płaszcz nie wbije. a teraz przynajmniej nie musze chodzić na plaże czy do parku sie opalać, bo w strój nie wejde:-D

Do góry