reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy majowe 2009

reklama
Nina27 padam przed Tobą na moje tłuściutkie kolana :-) Ja się właśnie zbieram, żeby wypiłować paznokcie i zarzucić jakąś emalię, ale czuję, że to może być ponad moje siły :-)

a ja mam swój sposób..przez to że robię z paznokietkami zarówno u rąk jak i u stóp na bieżąco to nie ma aż tak strasznie dużo pracy..a maluję (stópki) na stojąco:tak: daję jedną nogę na krzesło i tak jakoś mi to wychodzi:-)

Nina coś wiem na ten temat, ja mam jeszcze lakier sprzed miesiąca na paznokciach, dokładnie na lewej stopie, bo do niej nie sięgam i nie mam jak się tego pozbyć... przed nastepną ciążą będe ćwiczyć joge i pilates, to może w 9 miesiącu będę potrafiła pomalowac sobie pazurki na lewej stopie:eek::rofl2:

Klauduśka gdyby lekarz stwierdził, że nie dasz rady i to będzie ponad Twoje siły to pewnie sam by Ci o tympowiedział. A poza tym jak świat światek kobiety rodziły dzieci sn i nie zawsze były to małe dzieciaczki i jakoś radę dawały. A teraz nastapiła era cc, która nie zawsze jest dobra.

tsarina dzięki! dzięki! dzięki!
Wracam do poprzedniej postaci i pozostanę już do końca ostoją spokoju. Nie dam się zwariować, co oni mogą wiedzieć :-)
Poza tym jak ja zacznę panikować to M chyba zwariuje :-)
Uciekam na razie powiesić pranko i zakręcić się wokół obiadu. Trzymajcie się :-)

Podziwiam za to malowanie paznokci u stóp. Ja miałam ostatnio biedę, żeby poobcinać tylko, a o malowaniu to na razie nie marzę. Zresztą moje stopy są tak opuchnięte, że i tak nie ubiorę sandałków czy klapek, więc się tym na razie nie martwię. A gdybym miała chodzić całe lato w ciąży to chyba bym w czerwcu w jakiś letni sen zapadla i obudzcie mnie na poród, bo bym rady nie dała.

reklama
taki matrix ciążowy- obudzić przy porodzie i tylko odpowiednio dokarmiać?

a ja się zimy bałam, że jak mi brzuch za bardzo urośnie, to nie będe miala w czym chodzic, bo sie w płaszcz nie wbije. a teraz przynajmniej nie musze chodzić na plaże czy do parku sie opalać, bo w strój nie wejde:-D

Do góry