reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy majowe 2009

No nie mogę jakie z Was ranne ptaszki. Ja o 7 byłam na badaniach, a potem pospałam do wpół do 11 :)

barmanka79 bardzo Ci współczuję i życzę dużo, dużo siły.

Wiecie co dziewczynki... coś mnie od rana pobolewa dołem brzucha. Tak od czasu do czasu mnie "spina"... nie wiem co mam myśleć. Nigdy wcześniej nic takiego się nie działo

reklama
Wiatam Was.
Mama nadziję że u Was ładna pogoda bo u mnie straszne chmurzyska ale na razie nie pada. Jakiś mam dziś spadek formy i taki ból na dole z prawej strony jak by kolka.
Wpadnę później jak mąż pójdzie do pracki a narazie musze mu troszkę jeszcze podokuczać:-)

barmanka współczucia! przykro mi z powodu wujka

ja się melduje 2w1, nadal bez zmian

ja dziś mam słaby dzień, a tyle do zrobienia. Wczoraj z mężem byliśmy na wycieczce, moi rodzice nas zabrali. Oglądaliśmy jakis skansen a potem poszliśmy na ruiny zamku koło Babic. Ludzie to sie tak na mnie gapili, że mało brakowało, a by się w czoło popukali. Nie moja wina, że podejście nieco strome! Ja nie mają kondycji, to niech się na ciężarówki w lesie nie gapią! Ale po prawdzie, to podejście było męczące, tylko, że rodzice i mąż ciagle sie pytali, czy dam rade? Co?! Ja nie dam rady! Pierwsza byłam na gorze i pierwsza w domu zasnełam...:eek:

Torbe mam niemal spakowaną, tylko podpaski dla mnie zostały i wysuszyć szlafrok. Pogoda się lekko psuje, więc nie wiem czy zakładać ostatnie pranie dla dziecka.

a mąż ma dziś rozmowe w sprawie pracy. Bo w trybie 24/24 godziny przy dziecku by nie dał rady egzystować. A i jeszcze się wkurzył bardzo, bo już miał klepnięty urlop opiekuńczy na mnie, ostatni tydz. maja i pierwszy czerwca i nagle jakaś szalona kadrowa zminiła zdanie i stwierdziła, że mu nie porzysługuje! No wyobrażacie sobie? Na dziecko też nie, a było mówione, że ma! Paranoja!

AAAAAAAAAAAAAAAA... a zły dzień mam, bo w sobote pojechałam do rodziców, w niedziele bylismy na wycieczce, więc wróciliśmy wieczorem wczoraj. Do lodówki nawet nie zaglądałam, bo po kolacji u rodziców bylismy, a dziś rano wstaje, chce śniadanie robić, a moja szwagierka przez dwa dni nie zrobiła żadnych zakupów, tylko 5l butelke wody, rano opróżniła całą lodówkę, bo do pracy szła i musielismy głodni lecieć szybko na zakupy, żeby wogóle cos zjeść! Mąż się wkurzył i... mnie się dostało, że powinnam była zrobić zakupy zanim pojechałam do rodziców! Wyobrażacie sobie!?Ja?! A co, szwagierka ma 5 lat i sama nie potrafi? Qwa, moja rówieśnica! Pizze sobie kupili z jej neandertalczykiem i zadowolona! szlag!

Wybaczcie, ale się rozpisałam...

Witam dziewczyny
Jak zobaczyłam ile naskrobałyście od wczoraj to zwątpiłam będę to czytała godzinę u mnie wszystko ok nadal dwupak :) życzę miłego dnia idę nadrabiać

a ja jednak do rodziców się wybiorę po południu bo teraz muszę obiadku doglądać:-)

chyba wypiorę w tym czasie pościel...:happy:

tsarina Twoja wspinaczka przypomina mi moją ostatnią wyprawę do lasu- wszyscy się ze mnie śmiali, że się w życiu nie wytoczę pod taką stromiznę, nogi mi już z butów wypływały, ale co! Wyszłam! Mało się na śmierć nie zasapałam, ale pokazałam, że mogę! :)
Niech żyją ciężarne :):)

ale ludzie to mnie takim czymś wkurw.....bo im się chyba wydaje że my ciężarne to jesteśmy jakieś niepełnosprawne:wściekła/y::wściekła/y: może ja osobiście czasami tak się już czuję:tak: ale ciiiii..... nikt nie musi o tym wiedzieć:tak:
też zawsze staram się wszystkim dookoła pokazać jaka to ja jestem wytrzymała i silna:-)

a ja juz wszytsko popralam, ciuszki mam wyprane i wyprasowane a teraz wypralam posciel itd, suszy sie juz na balkonie, wiatr taki wieje, ze pewnie nie dlugo beda suche i swieci sloneczko. No a torba czeka na spakowanie od tygodnia...........:-D

reklama
Do góry