reklama
slonkoonline
Mama Juleczki
A nawet powiem wiecej... Polozna na SZR powiedziala, ze nie ma nawet CC na wlasne zyczenie! Jak ona to okreslila "Trzeba miec naprawde dobre uklady z Panem Dr Ordynatorem oddzialu!"
SKLANDAL! Jak ona moze cos takiego mowi, jeszcze z usmiechem na twarzy!
SKLANDAL! Jak ona moze cos takiego mowi, jeszcze z usmiechem na twarzy!
slonkoonline- kochan a moze sie odwrocilo twoje dzieciatko i wypnia pupcie, moja niunia juz 7 tydzien glowke ma bardzo nisko, a w zasadzie od stycznia lezala glowka w dol, tylko od 7 tyg, bardzo nisko i tak mi uciska ze czasami mam wrazenie ze mi wyleci , i jak wypina pupcie to robi mi sie taka wielka gorka
slonkoonline
Mama Juleczki
Wlasciwie nie wiem... Dlatego sie nie upieram, ale raczej wydaje mi sie, ze pupe i plecy czuje po lewej stronie i bardziej w dol brzucha.
Mam nadzieje, ze ten konowal jak bede u niego 4 maja, to skieruje mnie na USG! Albo chociaz cos wymaca. Ostatnio jak sprawdzal tetno, to na podstawie tego ze wysoko je zlapal stwierdzil, ze faktycznie ma glowe u gory. Moze i tym razem cos powie wiecej! No i chcialabym sie zapytac go o moja szyjke, ale boje sie ze zaraz znow cos mi odpali takiego, ze sie nie bede chciala dalej odzywac!
Mam nadzieje, ze ten konowal jak bede u niego 4 maja, to skieruje mnie na USG! Albo chociaz cos wymaca. Ostatnio jak sprawdzal tetno, to na podstawie tego ze wysoko je zlapal stwierdzil, ze faktycznie ma glowe u gory. Moze i tym razem cos powie wiecej! No i chcialabym sie zapytac go o moja szyjke, ale boje sie ze zaraz znow cos mi odpali takiego, ze sie nie bede chciala dalej odzywac!
slonkoonline
Mama Juleczki
Qwa! Wlasnie sie dowiedzialam, ze moja grupa chce egzamin 22.05, a ja mam termin na 25.05! Nosz w dupe misia! Idealnie, jak w morde strzelil termin dla mnie. No i do tego gosciu chce wszystko ladnie, oficjalnie zalatwic, zeby to byl egzamin glowny (taki jak w sesji) wiec jak nie podejde do niego, to bede musiala placic za poprawke, ktora bym zdwala ew. w sesji w czerwcu!
Ja pier....! Zabic sie tylko!
Ja pier....! Zabic sie tylko!
ja w pierwszej z synkiem... tez mialam miec CC... ale bobas zrobil nam niespodzianke i na 3 tygodnie przed porodem sam sie odwrocil... moj gin mowi ze z dzidziusiem trzeba tez rozmawiac i prosic moze to tez cos dalo...
slonkoonline
Mama Juleczki
paula tez slyszalam o tym rozmawianiu i ogolnie pozytywnym nastawieniu....
Ale ja juz sama nie wiem co chce.
Nigdy nie mialam zadnej operacji, poza zszyciem poduszeczki na dloni.
Nie bede pierdzielic, ze sie nie boje... Bo sie boje, jak kazdy czlowiek nieznanego! Ale jak z drugiej strony pomysle, ze po cesarce mam dochodzic do siebie nie wiadomo ile i kichnac i piardnac (przepraszam) bez bolu nie bede mogla.... To dziekuje!
Ale ja juz sama nie wiem co chce.
Nigdy nie mialam zadnej operacji, poza zszyciem poduszeczki na dloni.
Nie bede pierdzielic, ze sie nie boje... Bo sie boje, jak kazdy czlowiek nieznanego! Ale jak z drugiej strony pomysle, ze po cesarce mam dochodzic do siebie nie wiadomo ile i kichnac i piardnac (przepraszam) bez bolu nie bede mogla.... To dziekuje!
slonkoonline
Mama Juleczki
reklama