reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Mamy majowe 2009

reklama
A nawet powiem wiecej... Polozna na SZR powiedziala, ze nie ma nawet CC na wlasne zyczenie! Jak ona to okreslila "Trzeba miec naprawde dobre uklady z Panem Dr Ordynatorem oddzialu!"

SKLANDAL! Jak ona moze cos takiego mowi, jeszcze z usmiechem na twarzy!

slonkoonline- kochan a moze sie odwrocilo twoje dzieciatko i wypnia pupcie, moja niunia juz 7 tydzien glowke ma bardzo nisko, a w zasadzie od stycznia lezala glowka w dol, tylko od 7 tyg, bardzo nisko i tak mi uciska ze czasami mam wrazenie ze mi wyleci , i jak wypina pupcie to robi mi sie taka wielka gorka

Wlasciwie nie wiem... Dlatego sie nie upieram, ale raczej wydaje mi sie, ze pupe i plecy czuje po lewej stronie i bardziej w dol brzucha.
Mam nadzieje, ze ten konowal jak bede u niego 4 maja, to skieruje mnie na USG! Albo chociaz cos wymaca. Ostatnio jak sprawdzal tetno, to na podstawie tego ze wysoko je zlapal stwierdzil, ze faktycznie ma glowe u gory. Moze i tym razem cos powie wiecej! No i chcialabym sie zapytac go o moja szyjke, ale boje sie ze zaraz znow cos mi odpali takiego, ze sie nie bede chciala dalej odzywac!

Qwa! Wlasnie sie dowiedzialam, ze moja grupa chce egzamin 22.05, a ja mam termin na 25.05! Nosz w dupe misia! Idealnie, jak w morde strzelil termin dla mnie. No i do tego gosciu chce wszystko ladnie, oficjalnie zalatwic, zeby to byl egzamin glowny (taki jak w sesji) wiec jak nie podejde do niego, to bede musiala placic za poprawke, ktora bym zdwala ew. w sesji w czerwcu!
Ja pier....! Zabic sie tylko!

ja w pierwszej z synkiem... tez mialam miec CC... ale bobas zrobil nam niespodzianke i na 3 tygodnie przed porodem sam sie odwrocil... moj gin mowi ze z dzidziusiem trzeba tez rozmawiac i prosic moze to tez cos dalo...

paula tez slyszalam o tym rozmawianiu i ogolnie pozytywnym nastawieniu....
Ale ja juz sama nie wiem co chce.
Nigdy nie mialam zadnej operacji, poza zszyciem poduszeczki na dloni.
Nie bede pierdzielic, ze sie nie boje... Bo sie boje, jak kazdy czlowiek nieznanego! Ale jak z drugiej strony pomysle, ze po cesarce mam dochodzic do siebie nie wiadomo ile i kichnac i piardnac (przepraszam) bez bolu nie bede mogla.... To dziekuje!

Kupuje posciel.... Nie znalazlam zupelnie gladkiej, ale tu aplikacja jest dosc dyskretna, wiec chyba moze byc. Wydaje mi sie, ze do ochraniacza z malenstwem bedzie pasowala ta posciel.
Jak myslicie?

Załączniki

• 135x100_4_6c.gif
    135x100_4_6c.gif
    10,3 KB · Wyświetleń: 50
  • SDC12901.jpg
    SDC12901.jpg
    29,4 KB · Wyświetleń: 30
reklama
Do góry