reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy majowe 2009

reklama
Ja właśnie taką zamówiłam, w kolorze ecru. Taki większy komplet od razu z ochraniaczem. Jest fajna, bo do wszystkiego będzie pasowac, nawet jak kupię na zmianę jakąś bardzo kolorową pościel.

dziewczynki ja tylko na chwilkę wpadłam się przywitać....
wczoraj byliśmy u tych znajomych, no i kurcze jak się chłopcy rozgadali o swej pasji motoryzacyjnej to do domu wróciliśmy po 12 :baffled: i jeszcze tak padło że nic już nie powiem :-( całe ciuchy miałam przemoczone - a dziś z bólem gardła się obudziłam :-(

dziś mam wizytę u lekarza, idę po ostatnie już zwolnienie, bo od przyszłego tygodnia zaczynami się macierzyński. no i muszę się przygotować... wcale nie mam ochoty ściągać majtek przed tym chamem który nie dosyć że mi nic nie mówi - to jeszcze jak mnie bada to boli jak jasna k....a :baffled:
a po wizycie jeszcze na miasto muszę skoczyć, bo się kurcze żelazo skończyło... i krem do buzi :sorry:

i jeszcze dowiedziałam się że wujek zmarł :-( :-( więc od rana siedzę na telefonie i dzwonie do Polski - jak nie do jednej cioci, to do drugiej, to do kuzynostwa...

do zobaczenia potem paaaaa

barmanka79- oj kochaniutka bardzo przykro zaczal ci sie ten tydzien, przykro mi z powodu wujka :-(, zycze ci duzo zdroweczka. trzymaj sie cieplutko kochana

reklama
Cześć dziewczynki, wpadłam tylko na chwilkę przywitać się ...zaraz jedziemy z M w miasto więc dziś mnie nie będzie .
Miłego dnia Wam życzę i do zobaczenia jutro...
nie naklepcie za dużo :-p

Do góry