reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy majowe 2009

reklama
Ja właśnie taką zamówiłam, w kolorze ecru. Taki większy komplet od razu z ochraniaczem. Jest fajna, bo do wszystkiego będzie pasowac, nawet jak kupię na zmianę jakąś bardzo kolorową pościel.

dziewczynki ja tylko na chwilkę wpadłam się przywitać....
wczoraj byliśmy u tych znajomych, no i kurcze jak się chłopcy rozgadali o swej pasji motoryzacyjnej to do domu wróciliśmy po 12 :baffled: i jeszcze tak padło że nic już nie powiem :-( całe ciuchy miałam przemoczone - a dziś z bólem gardła się obudziłam :-(

dziś mam wizytę u lekarza, idę po ostatnie już zwolnienie, bo od przyszłego tygodnia zaczynami się macierzyński. no i muszę się przygotować... wcale nie mam ochoty ściągać majtek przed tym chamem który nie dosyć że mi nic nie mówi - to jeszcze jak mnie bada to boli jak jasna k....a :baffled:
a po wizycie jeszcze na miasto muszę skoczyć, bo się kurcze żelazo skończyło... i krem do buzi :sorry:

i jeszcze dowiedziałam się że wujek zmarł :-( :-( więc od rana siedzę na telefonie i dzwonie do Polski - jak nie do jednej cioci, to do drugiej, to do kuzynostwa...

do zobaczenia potem paaaaa

barmanka79- oj kochaniutka bardzo przykro zaczal ci sie ten tydzien, przykro mi z powodu wujka :-(, zycze ci duzo zdroweczka. trzymaj sie cieplutko kochana

reklama
Cześć dziewczynki, wpadłam tylko na chwilkę przywitać się ...zaraz jedziemy z M w miasto więc dziś mnie nie będzie .
Miłego dnia Wam życzę i do zobaczenia jutro...
nie naklepcie za dużo :-p

Do góry