reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy majowe 2009

ankzoc a ja wrecz odwrotnie.... Raczej wolalam miec tipsy niz sie denerwowac ze swoimi obgryzkami! Rozdwajaly sie, lamaly, zadzieraly.... Cholera mnie brala. Pozniej nauczylam sie sama uzupelniac, wiec tylko kupowalam akryl i plyny i robilam sobie sama.
No i jak zaszlam w ciaze, to mi zaczely odpadac (hormony), wiec jeszcze bardziej mnie stresowaly! To je zdjelam. Jakis miesiac bylo zle, no bo wiadomo, jak to po tipsach, a pozniej.... KURDE! Paznokcie szybciej rosly niz pod tipsami!
Wlosy tez mam w znacznie lepszej kondycji. Zazwyczaj, jak sie czesalam, to trzeba bylo latac zaraz z odkurzaczem! Teraz znacznie mniej!
Tylko kiedys, ktos cos napisal o wypadaniu po porodzie. Moja matka w zasadzie tez nie jest zbyt zadowolona ze swoich, ale na szczescie mowi, ze to przez "stare" metody rozjasniania. Jako mloda dziewczyna ciagle cos majstrowala przy nich.

reklama
słonko
proszę bardzo;-)

ankzoc
ja to akurat się cieszę że te włoski mi tak odżyły bo ja w przeciwieństwie do Ciebie mam liche i takie słabiutkie..napewno też osłabione tyluletnim rozjaśnianiem
a włosy tak jak słonko mam długie takie do połowy pleców z przodu tylko wycieniowane..co było pomyłką bo tylko mi je jeszcze dodatkowo przerzadziło
a paznokci to ja kochana nie obcinam tylko maluję na czerwono lub bordowo:-) muszę się nimi nacieszyć póki są:-D

slonkonline, nina- kochane a moja fryzjerka zawsze sie smieje, ze ja ciagle cos z nimi robie a one zamiast sie przezedzic to rosna jak szalone np u mnie krecenie wlosow lokowka nie wchodzi w gre, bo nie dosyc ze glowe bym miala jak sklep, to loki trzymalby mi sie moze 2 godziny

ankzoc
no to kochana ja to Ci zazdroszczę takich włosków..co ja bym oddała żeby mieć zawsze takie gęste i zdrowe włosy:-)

slonkonline, nina- kochane a moja fryzjerka zawsze sie smieje, ze ja ciagle cos z nimi robie a one zamiast sie przezedzic to rosna jak szalone np u mnie krecenie wlosow lokowka nie wchodzi w gre, bo nie dosyc ze glowe bym miala jak sklep, to loki trzymalby mi sie moze 2 godziny

Mam tak samo :laugh2:
Kiedys sobie wymyslilam, ze chce miec duzoooooo lokow! Tak do tylu zebrane wlosy i rozpuszczone mnustwo lokow. Pani fryzjerka na termoloki chciala mi to zrobic, wiec ja sie nie odzywalam. Ona sie przeciez zna.... No to nakrecila, pozniej rozpuscila z tych lokow i zaczela czesac... Hiehie... jak doleciala do polowy glowy to juz z prawej byly proste.... Wiec zalamala rece, wziela lokowke i lakier i czesala jeszcze raz.
Nakrecala na lokowke i od razu tona lakierua na to.:laugh2:

nina27, slonkoonline- a tak to jest ze my babki zawsze narzekamy na swoj wyglad, mam geste wlosy chce miec rzadsze, mam krecone chce proste , ale taka nasza uroda :-D:-D:-D

Witam i ja nadal 2w1... na szczescie...:-)

U mnie noc tak sobie mala krecila sie caly czas... ja nie moglam spac... a ja zasnelam to snily mi sie jakies glupoty o szpitalach..:no:
Synek juz w przedszkolu ja po sniadanku... i siadam do czytania was...

aga- co do C.. to masz racje... ja zawsze zazdroscilam tym ktore maja... ale nie bylam wredna...

co do mamy-bartusia- to nadal jest w szpitalu... ma jedynie wyjscia w ciagu dnia na kilka godzinek... wody po woli przestaja leciec... no ale musi siedziec bo moze dostac zapalenia a przy tym zatrucia ciazowego... wiec maja ja na oku.. dzidzia przekrecila jej sie glowka do gory... i ma szanse na CC... bo bardzo chce... boji sie rodzic SN...

Witam i ja nadal 2w1... na szczescie...:-)

U mnie noc tak sobie mala krecila sie caly czas... ja nie moglam spac... a ja zasnelam to snily mi sie jakies glupoty o szpitalach..:no:
Synek juz w przedszkolu ja po sniadanku... i siadam do czytania was...

aga- co do C.. to masz racje... ja zawsze zazdroscilam tym ktore maja... ale nie bylam wredna...

co do mamy-bartusia- to nadal jest w szpitalu... ma jedynie wyjscia w ciagu dnia na kilka godzinek... wody po woli przestaja leciec... no ale musi siedziec bo moze dostac zapalenia a przy tym zatrucia ciazowego... wiec maja ja na oku.. dzidzia przekrecila jej sie glowka do gory... i ma szanse na CC... bo bardzo chce... boji sie rodzic SN...

kurcze te nasze dziciaczki to są udane ...pod sam koniec jej dzieciątko sie odwróciło nie w tą stronę co trzeba:-) no ale skoro chce mieć cc to dla niej lepiej...
moja księżniczka z kolei też leży w poprzek i też już przestaję wierzyć w to że sie odwróc..no zobaczymy...:eek:

będę uciekać bo i tak jakoś tu dzisiaj pusto:eek:

trzeba posprzątać a później jadę na tą sałatkę do mamci

po południu chcę wyciągnąć męża do euro bo chcę sobie sprawić telefon Samsung Omnia..zakochałam się w tym modelu:-) i koniecznie muszę go mieć:tak:

zajrze później
całuski
papaa

reklama
kurcze te nasze dziciaczki to są udane ...pod sam koniec jej dzieciątko sie odwróciło nie w tą stronę co trzeba:-) no ale skoro chce mieć cc to dla niej lepiej...
moja księżniczka z kolei też leży w poprzek i też już przestaję wierzyć w to że sie odwróc..no zobaczymy...:eek:

Poniewaz nie jestem specjalistka w tej dziedzinie, to tylko na 90% twierdze, ze moja Julka jest nadal glowa do gory. Najczesciej po prawej stronie zaraz pod zebrami. Bardzo czesto wywala mi taka gula wielka pod prawym cyckiem, albo np. cycek sam sobie podskakuje :laugh2:
Pan Dr. (konowal) w 33tc twierdzil, ze jeszcze ma czas na odwrocenie sie. Sama znam przypadek kiedy dziecko odwrocilo sie w ostatniej chwili. Tylko czy takie czekanie jest bezpieczne?
Z tego co zrozumialam im (w szpitalu w ktorym bede rodzic) nie usmiecha sie robic CC.

Do góry