reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy majowe 2009

ankzoc a ja wrecz odwrotnie.... Raczej wolalam miec tipsy niz sie denerwowac ze swoimi obgryzkami! Rozdwajaly sie, lamaly, zadzieraly.... Cholera mnie brala. Pozniej nauczylam sie sama uzupelniac, wiec tylko kupowalam akryl i plyny i robilam sobie sama.
No i jak zaszlam w ciaze, to mi zaczely odpadac (hormony), wiec jeszcze bardziej mnie stresowaly! To je zdjelam. Jakis miesiac bylo zle, no bo wiadomo, jak to po tipsach, a pozniej.... KURDE! Paznokcie szybciej rosly niz pod tipsami!
Wlosy tez mam w znacznie lepszej kondycji. Zazwyczaj, jak sie czesalam, to trzeba bylo latac zaraz z odkurzaczem! Teraz znacznie mniej!
Tylko kiedys, ktos cos napisal o wypadaniu po porodzie. Moja matka w zasadzie tez nie jest zbyt zadowolona ze swoich, ale na szczescie mowi, ze to przez "stare" metody rozjasniania. Jako mloda dziewczyna ciagle cos majstrowala przy nich.

reklama
słonko
proszę bardzo;-)

ankzoc
ja to akurat się cieszę że te włoski mi tak odżyły bo ja w przeciwieństwie do Ciebie mam liche i takie słabiutkie..napewno też osłabione tyluletnim rozjaśnianiem
a włosy tak jak słonko mam długie takie do połowy pleców z przodu tylko wycieniowane..co było pomyłką bo tylko mi je jeszcze dodatkowo przerzadziło
a paznokci to ja kochana nie obcinam tylko maluję na czerwono lub bordowo:-) muszę się nimi nacieszyć póki są:-D

slonkonline, nina- kochane a moja fryzjerka zawsze sie smieje, ze ja ciagle cos z nimi robie a one zamiast sie przezedzic to rosna jak szalone np u mnie krecenie wlosow lokowka nie wchodzi w gre, bo nie dosyc ze glowe bym miala jak sklep, to loki trzymalby mi sie moze 2 godziny

ankzoc
no to kochana ja to Ci zazdroszczę takich włosków..co ja bym oddała żeby mieć zawsze takie gęste i zdrowe włosy:-)

slonkonline, nina- kochane a moja fryzjerka zawsze sie smieje, ze ja ciagle cos z nimi robie a one zamiast sie przezedzic to rosna jak szalone np u mnie krecenie wlosow lokowka nie wchodzi w gre, bo nie dosyc ze glowe bym miala jak sklep, to loki trzymalby mi sie moze 2 godziny

Mam tak samo :laugh2:
Kiedys sobie wymyslilam, ze chce miec duzoooooo lokow! Tak do tylu zebrane wlosy i rozpuszczone mnustwo lokow. Pani fryzjerka na termoloki chciala mi to zrobic, wiec ja sie nie odzywalam. Ona sie przeciez zna.... No to nakrecila, pozniej rozpuscila z tych lokow i zaczela czesac... Hiehie... jak doleciala do polowy glowy to juz z prawej byly proste.... Wiec zalamala rece, wziela lokowke i lakier i czesala jeszcze raz.
Nakrecala na lokowke i od razu tona lakierua na to.:laugh2:

nina27, slonkoonline- a tak to jest ze my babki zawsze narzekamy na swoj wyglad, mam geste wlosy chce miec rzadsze, mam krecone chce proste , ale taka nasza uroda :-D:-D:-D

Witam i ja nadal 2w1... na szczescie...:-)

U mnie noc tak sobie mala krecila sie caly czas... ja nie moglam spac... a ja zasnelam to snily mi sie jakies glupoty o szpitalach..:no:
Synek juz w przedszkolu ja po sniadanku... i siadam do czytania was...

aga- co do C.. to masz racje... ja zawsze zazdroscilam tym ktore maja... ale nie bylam wredna...

co do mamy-bartusia- to nadal jest w szpitalu... ma jedynie wyjscia w ciagu dnia na kilka godzinek... wody po woli przestaja leciec... no ale musi siedziec bo moze dostac zapalenia a przy tym zatrucia ciazowego... wiec maja ja na oku.. dzidzia przekrecila jej sie glowka do gory... i ma szanse na CC... bo bardzo chce... boji sie rodzic SN...

Witam i ja nadal 2w1... na szczescie...:-)

U mnie noc tak sobie mala krecila sie caly czas... ja nie moglam spac... a ja zasnelam to snily mi sie jakies glupoty o szpitalach..:no:
Synek juz w przedszkolu ja po sniadanku... i siadam do czytania was...

aga- co do C.. to masz racje... ja zawsze zazdroscilam tym ktore maja... ale nie bylam wredna...

co do mamy-bartusia- to nadal jest w szpitalu... ma jedynie wyjscia w ciagu dnia na kilka godzinek... wody po woli przestaja leciec... no ale musi siedziec bo moze dostac zapalenia a przy tym zatrucia ciazowego... wiec maja ja na oku.. dzidzia przekrecila jej sie glowka do gory... i ma szanse na CC... bo bardzo chce... boji sie rodzic SN...

kurcze te nasze dziciaczki to są udane ...pod sam koniec jej dzieciątko sie odwróciło nie w tą stronę co trzeba:-) no ale skoro chce mieć cc to dla niej lepiej...
moja księżniczka z kolei też leży w poprzek i też już przestaję wierzyć w to że sie odwróc..no zobaczymy...:eek:

będę uciekać bo i tak jakoś tu dzisiaj pusto:eek:

trzeba posprzątać a później jadę na tą sałatkę do mamci

po południu chcę wyciągnąć męża do euro bo chcę sobie sprawić telefon Samsung Omnia..zakochałam się w tym modelu:-) i koniecznie muszę go mieć:tak:

zajrze później
całuski
papaa

reklama
kurcze te nasze dziciaczki to są udane ...pod sam koniec jej dzieciątko sie odwróciło nie w tą stronę co trzeba:-) no ale skoro chce mieć cc to dla niej lepiej...
moja księżniczka z kolei też leży w poprzek i też już przestaję wierzyć w to że sie odwróc..no zobaczymy...:eek:

Poniewaz nie jestem specjalistka w tej dziedzinie, to tylko na 90% twierdze, ze moja Julka jest nadal glowa do gory. Najczesciej po prawej stronie zaraz pod zebrami. Bardzo czesto wywala mi taka gula wielka pod prawym cyckiem, albo np. cycek sam sobie podskakuje :laugh2:
Pan Dr. (konowal) w 33tc twierdzil, ze jeszcze ma czas na odwrocenie sie. Sama znam przypadek kiedy dziecko odwrocilo sie w ostatniej chwili. Tylko czy takie czekanie jest bezpieczne?
Z tego co zrozumialam im (w szpitalu w ktorym bede rodzic) nie usmiecha sie robic CC.

Do góry