reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy majowe 2009

reklama
agakm- a wiem, ze tez pomimo tego, ze jej sie sacza, to tez przybywa, wiec nie jest tak zle ;-), a pozatym jest pod fachowa opieka, wiec krzywda jej sie nie stanie, nie zamartwiaj sie :-)

ja chyba też na chwilkę zniknę.. idę przygotować sobie jakieś śniadanko i uczłowieczyć się (tj. umyć, ubrać, umalować), bo o 10:00 lecę na zakupki :)))

DZIEN DOBRY!

Ja tez juz sie melduje 2w1.....
Bardzo przepraszam, ze tak po "swinsku" wczoraj wpadlam i wypadlam :-( Strasznie mnie przycisnelo z tym tlumaczeniem, a moja kolezanka, ktora moglaby pomoc byla niedostepna (czyt. przebywala ze swym przyszlym mezem w bliskiej okolicy lozka) :laugh2:
Cos czuje, ze nie bedziemy mieli szczescia z tym autem.... KURDE! Nie dosc, ze w komisach totalnie nie to co chcemy, albo ceny jak z kosmosu (wiadomo komis musi swoje zarobic) to jeszcze w necie same ogloszenia z drugiego konca Polski!
Jak pech to pech... Jak sie zdenerwujemy to w czwartek do Ropczyc kolo Rzeszowa jedziemy ogladac auto!

A ja to zastosuje taka metode, jak ktoras z Was ostatnio. Bede na bierzaco pisac i czytac to co musze nadrobic. Mysle, ze jak tylko bede czytac, to po skonczeniu znow bedzie z 10 stron do czytania :laugh2:

Widzialam narazie, ze cos z mama-bartusia.... Zaraz doczytam.
Wczoraj dostalam od bratowej meza mms'a ze zdjeciem dziewczynki, ktora urodzila sie jej kolezance w 35 tc. w tym szpitalu co ja mam rodzic... W zartach kazalam sie jej zapytac, czy bolalo. Dostalam odpowiedz cyt. "Qrewsko" Hiehie.....Pocieszajace!:baffled::eek:

i ja się melduję nadal 2w1

dziś już jestem bez leków:-D więc liczę na jakieś objawy porodowe ...aczkolwiek trochę poczytałam w necie o porodach po lekach i niestety większość mam jest przeterminowanych ... :-(

antaneczka- życzę zdrówka dla Twojego m. no i żebyś nie podłapała tego świństwa :tak:

aga_k_m - o rany jak ja zazdroszczę Ci tych przespanych nocek... już nie pamiętam kiedy przespałam 8 godzin bez wstawania...

ankzoc- 30 kwietnia to już tuż tuż ... ja siedziałam w domu ponad 2 miesiące i teraz zastanawiam sięjak sobie poradzę z powrotem do rzeczywistości i to jeszcze takiej innej bo już we trójkę... :sorry:

aneteczko zapomnialam sie napisac do Ciebie.
Raczej napewno to tzw. "grypa zoladkowa". Duzo wody, zeby sie nie odwodnil! KONIECZNIE! Jakis gastrolit moze sobie pic (ochyda, ale ma elektrolity, ktore ustabilizuja zoladek), a jak ma biegunke to te stoperano-podobne niech wezmie. Ja jeszcze bralam ostatnio (w ciazy juz bylam) enterol, takie bakterie na zoladek. Pomaga. No i lekarz mowi, ze jak brzusio boli to nospe mozna.

slonkoonline- wiesz teraz przez ten kryzys, wysoki kurs euro, ceny samochodow sa kosmiczne, teraz jest kiepski okres na kupno samochodu, no ale nie wiadomo ile bedzie to trwalo.....

ula28- jutro mam fryzjerka:biggrin2::biggrin2::biggrin2:, w czwartek mam wizyte u gina i zobaczymy co powie, wiec wole fryzjera zaliczyc przed wizyta :-p , mam nadzieje ze nie polozy mnie do szpitala :szok:, ale co ma byc to bedzie ;-) a u ciebie juz bliziutko............

Ostatnia edycja:
reklama
Dzien Dobry!!!

Ja równiez melduje sie jeszcze w dwupaku.Dzisiejsza nocka nie była za ciekawa.Obudzilam sie ok 3 i tak przewracałam sie z boku na bok do 5 rano.Caly ten czas cmiły mnie bole takie jak na okres.A jak juz sobie dobrze przysnełam to zadzwonił budzik itrzeba bylo wstac.Z reszta do tej pory ćmia mnie te bóle.

A teraz uciekam, bo za 5 minut wyjezdzam do miasta.Na 10 mam ktg, a jeszcze brata musze do szkoly podrzucic bo maja dzis koniec roku.(Ci maturzysci):baffled:.Papatki

Do góry