reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Mamy majowe 2009

No ja troszke sobie polezalam... i odpoczelam...
Byla u mnie rodzinka zjedlismy lody z bakaliami...:-) byly pyszne... szkoda ze tak malo...
Mala bardzo slabo cos sie rusza... ale daje o sobie znac... widze mamusie ze wy jak zwykle stronek od rana naklepalyscie...:-D

ankzoc- sliczny brzuszek...

nina- ty to dobra jestes...

a cycki to ja mialam zawsze bardzo male... rozmiar A albo 0 taka bylam bogata w biust... a teraz to nawet mam pelne B... ze maz zachwycony...i to strasznie...
mowilam ze sobie zrobie cycolki po porodzie... to sie zasmial...:rofl2:

reklama
haha - Paula ja też zawsze zartowałam, ze coś zrobię z tymi cyckami!! ale jeżeli mialo by Ci to poprawić samopoczucie - to czemu nie?? moja przyjaciółka też rozważa taką myśl.. :))

Moja Mała za to dziś bardzo ruchliwa :)) co mnie baardzo cieszy - bo wczoraj to takiego lenia miała, że zaczęłam się ostro martwić (normalnie zachowywała się jak typowy student - spała na wszystkich zajęciach, dopiero na stołówce się ocknęła, hihi)

aga- ja bym bardzo chciala.. bo teraz to ok.. a co bedzie pozniej... znow 2 wiszace flaczki.. moja kolezanka zrobila bo tez ciagle sie wstdzila.. a teraz lata w dekoldach po pepek.. i jest dumna z siebie... nie miala nic podobnie do mnie a teraz ma C.. i mowi ze jak by miala to zrobic jeszcze raz to bez zastanowienia...

widzę, że wszystkie pouciekałyście przed TV.. więc i ja chyba będę musiala stawić czoło M w jednym pomieszczeniu..

Jeżeli jutro do południa się nie odezwę, to będzie oznaczało, że pewnie siedzę za kratami za zabójstwo z premedytacją ;-):-D

a tak na poważnie - jutro mam w planach wędrówkę na szpery po targowisku - czasami można pikne rzeczy do mieszkania nabyć za śmieszne pieniążki, więc tymbardziej mi na tym zależy, hehe..
i w ogóle - jadę jutro kupić jakąś komodę, sobie klapeczki bądź sandałki, no i apteka..

paula - wierzę :)) C jest fajne - ale tylko dla mojego M, jak mi się inni w cycki gapią, to już nie jest to takie super i komfortowe, więc jak jestem sama bez niego (np. w pracy) - większe dekolty odpadają...
W szkole często "moje życzliwe koleżaneczki" rzucały tekstami, że np. moje lepsiejsze oceny wynikają z wielkości miseczki :angry::crazy: ehhh... ale po skończeniu szkoły co niektóre przyznały, ze było to jedynie z zazdrości :happy:

ojj dziewczynki widzę, że końcówka ciąży bardzo nam..... ciąży :-D

napewno wszystkie pięknie wyglądacie z tymi wszytkimi dodtakowymi kilogramami :tak::-D ... mój m. mówi, że najważniejsze aby kobieta o siebie dbała to czy podoba się grubsza czy chudsza to rzecz gustu ale kobieta "zapyziała" tj brudne włosy, rozczochrana, poobgryzany lakier na paznokciach, w wyciągniętym dresie to podobno najgorsze co może być :-D
Moj m. liczył że w tej ciązy choć trochę przytyje i ciągle się pyta ile ważę i muszę powiedzieć, że jest nieco zawiedziony bo zawsze byłam szczupła a czasem nawet chuda :baffled: i teraz też jakoś mnie znacznie nie przybyło... tylko brzuch :tak: nawet mierzyłam dziś spodnie z przed ciąży i są ok ...no może trochę się skurczyły ale co tam.... gdyby nie brzuchol to bym mogła w nich chodzić :-D

co do biustuto natura mnie nie obdarzyła.... zawsze miałąm marne A a teraz dobiłam ledwo ledwo do B ... trochę się rozczarowałam bo myślałam, że chociaż w ciąży zobaczę jak to jest mieć biust :sorry: a tu lipa ...
mój m. mnie pocieszył, że jakby mi biust z A urósł do D to potem same wiecie co by było ... jak to Confi określiła ... uszy spaniela :-D

co do nieprzespanych nocek to ja zadecydowałam, że z racji dość odpowiedzialnej pracy mojego m. będę go wyganiać na spanie do innego pokoju... ale tylko wtedy jak będzie miał do roboty na 4 czy 5 rano...

a co do robienia czegoś z biustem to ja kiedyś baaardzo chciałam ... ale mój m. nawet nie chce o tym słyszeć :baffled: on jest z tych co woli mniejsze :-D ...Na początku nie chciało mi się w to wierzyć :sorry: ale jak przyjrzałam się jego "byłym" no to .... uwierzyłam:-D

Ja juz sie chciałam na dzisiaj pozegnac.Jutro rano musze wstac, bo na 10 mam ktg, ale wczesniej chciałam troszke w mieszkaniu posprzatac i pójsc po ciepły chlebek na sniadanko.
A poza tym jutro wieczorem bede miała juz M w domu.
Dobranoc mamusie i brzusie:happy:

echhh no widzę ze jak zwykle majóweczki grzecznie o 21 w łóżeczkach...:-D
ja dopiero co odprawiłam mojego M na służbową impreze... nie wiadomo kiedy będzie mógł sie potem zabawić..więc niech mu bedzie.
No skoro Was nie ma ...to ja też znikam...
jutro M ma wolne więc ja raczej nie będę zaglądac ...może gdzies się wybierzemy bo pogoda zapowiada sie obłędnie :tak:
dobrej nocki Majóweczki i ślicznego , słonecznego dnia jutrzejszego..całusy i głaski

:rofl2::rofl2::rofl2::rofl2::rofl2::rofl2:czytałam i ze śmiechu to nie mogłam, jakie tu kółko sie antyfacetowskie zrobiło ,kobitki kochane , a pózniej sie dziwicie jak dziewczyny opowiadają jak to niejedna w czasie porodu na faceta klnie w żywe ognie piekielne.......:szok::szok::szok:,te same hormonki co wy dziś macie.
Zwolnijcie ....facet to facet i tylko mu współczuć ;-).
Ja mojemu to numer wycięłam ,,,,,córa miała 7 lat ,synek skończył roczek a ja do UK na zarobek pojechałam .M to wode potrafił przypalić i nie miał pojęcia ile obowiązków ma matka i żona a tu:baffled::baffled::baffled:sam z dziećmi :nerd::nerd::nerd:.No i wyszło mu na dobre :rofl2::rofl2::rofl2:.

reklama
ankzoc- cudownie wygladasz, sliczna jestes:tak:

a powiedzcie mi dziewczynki czy ktoras z was bierze elevit??

to sa witaminy dla kobiet w ciazy cos ala prenate elite,, ale nie bylo wiec kupilam to,, ale jakies mam dziwne obawy to brac... ale na ulotce pisze ze to witaminy dla kobiet w ciazy..czy ktoras to bierze???

Ostatnia edycja:
Do góry