reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy majowe 2009

ja u malej w pokoiku zostawilam kanape, bo zapewne bede tam spac, bo pewnie moj m tak jak twoj bedzie narzekal , ze mala placze w nocy itd. Nawet nie mam ochoty o tym gadac, czasami mam takie wrazenie, ze ta ciaza zamiast nasz zblizyc do siebie to nas oddala. Nasze zycie ostatnio wyglada poprostu super, rano m do pracy wraca o 15.30 zje obiad a czasami nie jak nie mamy ochoty i idzie na dzialke, o ile sie dobdzie czuje to jade z nim ale jak nie to siedze w domu, on wraca wieczorem padniety i dobranoc, a ja ogladam tv albo siedzie na forum a jak ide znim na dzialke to i tak bez roznicy, bo codziennie sa tam jego rodzice wiec nawet nie mamy zadnej prywatnosci, zeby pogadac cieszyc sie soba i tez wrcamy do domu i m idzie spac. To wszytsko mnie dobija normalnie :-:)-:)-(
Oj Kotuś ja bym nie spała osobno...niech tatuś też poczuje co to znaczy mieć dziecko.Nie miej dla niego litości bo się przyzwyczai i zostaniesz z tym wszystkim sama...
Niech równo z Toba wstaje do małej w nocy i nie daj sobie wmówić ze Ty siedzisz w domu i nic nie robisz..jak bedzie gadał takie głupoty to zostaw go na jeden dzień samego w domu z niemowlakiem , ściągnij pokarm i jedź do SPA. Zobaczysz jak szybko zmieni zdanie...szybciej niż Ci się wydaje.
facetowi nie można w tej kwestii popuścić bo zostaniesz sama z obowiązkami a chyba nie o to chodzi prawda?

reklama
ankzoc - śliczniutko!!! brzusio masz taki malutki, no i w ogóle taka zgrabniutka jesteś, że ... zazdroszczę!!!!

nina27- to ja 36 tydzien , mam glowe obcieta ale sama robilam te fotke samowyzwalaczem. a i jeszcze jedno znalazlam , ale to z buzia jest wczesniejsze
oj kobieto Ty to masz naprawdę nierówno pod sufitem:-)
boshe taka zgrabniutka..ale powiem Ci że podobnie wyglądam:-) tzn tak jak patrzę na brzuszek i nóżki to tak jakby mnie ktoś fotkę cyknął:-) hahaha sama sobie jeszcze komplementy strzelam:-)

confi- no wlasnie nie chce zeby tak bylo, ale jak ja sie ostatnio nasluchalam tzn w sobote jak musial sprzatac mieszkanie, ja teraz nie moge i tak staram sie troche ogranac, ale wiadomo ze nie odkurzam i za wiele nie moge zrobic. To oczywiscie sie nasluchalam ze to ja taki balagan robie.. szkoda gadac

aga km, confi, nina- dzieki kochane jestescie, jednak kobietki wy to rozumiecie i potraficie podniesc na duchu

oj kobieto Ty to masz naprawdę nierówno pod sufitem:-)
boshe taka zgrabniutka..ale powiem Ci że podobnie wyglądam:-) tzn tak jak patrzę na brzuszek i nóżki to tak jakby mnie ktoś fotkę cyknął:-) hahaha sama sobie jeszcze komplementy strzelam:-)
pokaż pokaż szybciutko , bo jeśli dobrze mi się wydaje to dawno nie dawałas żadnego zdjęcia :-)
a ja Wam powiem, że mnie się moje cycki podobają jak cholera :-D:-D:-D
nigdy nie miałam takiego rozmiaru co teraz ... całe życie "A" a teraz "C"

pokaż pokaż szybciutko , bo jeśli dobrze mi się wydaje to dawno nie dawałas żadnego zdjęcia :-)
a ja Wam powiem, że mnie się moje cycki podobają jak cholera :-D:-D:-D
nigdy nie miałam takiego rozmiaru co teraz ... całe życie "A" a teraz "C"
no i brać przykład z confi...przestancie szukać tylko wad ale skupcie się na zaletach
u mnie to samo ...przed ciążą miałam miseczkę B a teraz D:eek:
no i włosy i paznokcie mam zdrowe i lśniące:-)

reklama
confi, ankzoc - napisalam o przejściu z płaczącym dzieckiem do innego pomieszczenia.. Ale pomimo, ze mieszkamy u moich rodziców w ogromnym domu, to tak naprawdę zajmujemy wielki pokój i kuchnie..więc.. w kuchni nie będę dziecka lulała!!! Więc napewno z pokoju nie wyjdę.. A Tatuś no cóż.. może parę razy pozwolę mu użyć stopery do uszu, ale to naprawdę sporadycznie i w wyjątkowych sytuacjach!!!

dobra kończę z tym marudzeniem.. Zobaczymy, czy po wczorajszej i dzisiejszej wojnie, w tym tygodniu Jaśnie Pan zaaplikuje sobie motorek w dupcie, i zdąży wszystko pozałatwiać.. Jak nie - wieszcie mi - najmuję ludzi i tylko wstydu mu narobię zarówno wobec mojej jak i jego rodziny (nie mówiąc o znajomych!!!)

Do góry