reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Mamy majowe 2009

Magdulajtka może z opóźnieniem ale GRATULACJE !!!

Ja niestety nie zaglądam teraz często na forum ... czego ogromnie żałuje, bo zwłaszcza pod koniec ciąży wciągnęłam się w to ;-) ale moja dzidzia jest tak czasochłonna ... :happy: dziś synek ma dobry dzień, sporo śpi, ale wcześniejsze dni były dość ciężkie ... mało spał, dużo jadł i sporo płakał bidulek ... czekam teraz tylko aż wszystkie z nas się rozpakują i będziemy mogły popisać sobie o naszych dzidziach :laugh2:

Opis porodu dla chętnych zamieszcze za jakiś czas - kiedy tylko się wyśpie i znajdę na to chwilkę. :rolleyes:
Tym czasem, życzę wszystkim majóweczkom dużo zdrowia dla dzieciaczków, szybkiego i mało bolesnego porodu! Gorące pozdrowienia dla wszystkich :happy2:

Slonkoonline tak to moja pierwsza dzidzia :happy2: pytałaś o to jakiś czas temu. :happy2:

reklama
Moje kochane ja juz sie dzisiaj odmeldowuje.Jakos dziwnie sie czuje.Mam straszne mdłosci i zbiera mi sie na wymioty.A poza tym duszno mi troche.Ide sie połoze moze mi przejdzi:sorry:e.Dobrej nocy zycze:happy:

k.m - no super autko... widze ze maz tak jak moj zawsze przy samochodzie..:-D

katharina - super ze w domciu... nie martw sie forum... zagladaj kiedy tylko mozesz i masz ochote... powodzenia kochana...:-)

barmanka - no ja tak mialam na poczatku dnia... lezalamw ogrodzie i troszke sie opalilam...no ale jak mnie naszlo po poludniu to sprzatnelam caly domek... ja pitole ale mialam palera.. teraz siedzie a dzidzia skacze... no i cisnie mnie w krocze...

malgloss - ja tez mam ta oliwke... i dodatkowo maslo i balsam...

No moj synek juz w domku... lezy w lozku... a ja posprzatalam juz wszystko... a teraz odpoczywam.... ale niunka cisnie mnie na krocze i to strasznie mocno... to chyba przez ten wysilek dzisiejszy...
Ciekawe jak bedzie w nocy???

Spróbuj oliwkę na rozstępy z Rossmanna ( "babydream"). Kosztuje ok.12 zł.
Używam ją od początku ciąży ( poleciła ją inna dziewczyna z forum:happy:) i póki co nie narzekam ani na swędzenie skóry, ani na rozstępy:-)

Oj Malgoss :-)ja tą oliwkę kupiłam na początku ciązy i smarowałam się nią przez jakieś 2 tyg. i uczulenie mi wyskoczyło na plecach i po bokach. Jak tylko przestałam ja stosować to odrazu wysypka ustąpiła. Chyba z tymi balsamami i oliwkami to sprawa bardzo indywidualna. :tak::tak::tak:Dla mnie najlepszy jest Fissan-niby konsystencja bardzo tłusta, ale po pierwsze nie mam jeszcze wysypki no i rozstępy też mi się nie robią. Fakt mała tubka kosztuje 25zł.

No tak, dla każdego coś innego:-D:-D
Ja w każdym razie jestem baaardzo zadowolona i moja skóra też;-). Miałam też płyn do kąpieli tej firmy - bardzo fajnie sie sprawdził i slicznie pachniał - tak delikatnie, jak dla dzidziusia:tak:

Idę spać, życzę Wam wszystkim spokojnej, przespanej nocki:happy::happy:

barmanka-czasem nas wszytskie takie dni dopadają;-). Mnie przeważnie w poniedzialek, siedziałaby tylko na necie albo oglądała tv

Kaatharina-nie moge doczekać sie juz opisu Twojego porodu. troche dziewczynki na kwietniówkach podczytywałam ale warto abyśmy też miały taki temat.:-)

paula-to odpoczywaj teraz i nie przemęczaj sie zbytnio tym sprzątaniem:tak:

Ja na szczescie pogodzilam sie już z moim M. Nie lubie sie kłucić z nim, ale on tej ciszy jeszcze bardziej nie lubi:-pbyło mi go strasznie żal, bo ja jak jestem zła to straszna jędza ze mnie, a on już nie wiedział co ma do mnie powiedzieć żeby mu sie nie oberwało:zawstydzona/y:W końcu daliśmy sobie po buziaku i już jest ok:-).
Teraz może jakiś film oglądne.

anateczka - no widzisz super.. fajnie ze juz dobrze...

Hej a mnie coraz to bardziej cisnie na cipulke...ide sie wykapie jak cos.. moze przejdzie... dam znac jak cos sie zacznie w nocy z pewnoscia napisze... ale jeszcze nie chcie... tak czekam na maj...

Witam wszystkie Mamusie majowe 09'.
Termin wg OM mija mi dzisiaj. :tak: Ale wg ostatniego USG wychodzi że Maluszek urodzi się 4 maja. ;-)
Zobaczymy czy będe mamusią kwietniówkową - tak jak do tej pory myślałam, czy może majową. :tak:
Pozdrawiam.

reklama
Do góry