reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Mamy majowe 2009

reklama
Witam, może nie udzielam sie zbyt często na forum ale również chciałam się pochwalić 19 kwietnia o 14.05 siłami natury na świat przyszła Marysia waga 3290, 51cm termin mial być 11 maja. Nie rozpakowanym majóweczkom życze z całego serca powodzenia poród to nic strasznego...

Magdulajtka,
GRATULACJE!!! Ja też mam termin na 11.05 ;-)
Masz dużą dziewczynkę:-) - tylko pozazdrościć, że masz już ją przy sobie:happy: ( a nie "w sobie" :-D).
dzięki tez za słowa otuchy:tak: - bo my tu wszystkie w strachu:rofl2:

confi- kochana to sie najadlas wczoraj strachu, co do samochodow to przepraszam ja tez mam renoweczke prezentowalam ja z 2 stronki wczesniej i jestesmy z niej strasznie zadowoleni :-):-)
no widziałam własnie ;-)
i potwierdzam ze francuzeczki są super :-D

Magdulajtka super , gratuluje córeńki :tak:

magdulajka - serdeczne gratulacje !!!!!!!!!!
no i kolejna dziewczynka ,widze że dziewczynki lubią wiosenne miesiące :tak:,chłopaczki na wiosne lekko leniuszki :confused2:, no ale jeden książe już jest.
mój spacerek na chwilke odwołany z powodu burzy , moze pzejdzie bokiem i jeszcze sie pokulam :-p

magdaulajka- wielkieee gratulacje!!! i dziękujemy za słowa otuchy :-D

księżniczek grono pokaźne juz mamy tylko coś królewicze się ociągają... nooo chłopaki wychodziććććć....:rofl2:

confi- zdjęcie psiny w aucie kapitalne:tak: ...taki dumny jakby to była jego prywatna buda :-D

marzena80- śmiesznie u nas z tymi datami... ciekawe co jeszcze sięu nas powtarza :laugh2:

magdulajka- no swietnie GRATULACJE.... no co z tymi chlopcami... tylko jeden... ale za to jaki bedzie mial wybor... tyle kobitek do okola...

reklama
magdulajka- moje gratulacje i dzieki za słowa otuchy.

paula7- smaruje, smaruje caly dzien ten mój brzuszek maslem kakaowym, a najbardziej swedzi w okolicach pępka:szok:. Mam straszna chec sie podrapac ale sie powstrzymuje.

Do góry