reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Mamy majowe 2009

ula_28 - Czekam na chłopca. :tak:
I mam ogromne przeczucie ze urodze w maju, mój Maluch nie chce wyjsc w kwietniu, a termin mi minal wczoraj. :-(

reklama
Dzień dobry kochane:-)

Piękny dzień się dzisiaj zapowiada:tak: słonko świeci jak szalone:tak: jak tylko się pozbieram to idę się wyłożyć na ogródku:-)
Zabieram się za nadrabianie postów....

anula1812 - przykro mi się zrobiło jak wyskoczył z tym "kołem", no ale cóż.. Zawsze bardzo lubiałam tego doktorka - bo miałam z nim zajęcia jeszcze na inżynierce. Wydaje mi się, że może nawet nie będę musiała pisać tego koła.. no ale.. co się pewnie nadzwonić będę musiała to moje..

dorom5 - witam Cię serdecznie na Majówkach :))

witam i my 2 w 1 noc o.k. jak zwykle ale coraz częściej do wc wstaje mój Filipek coraz niżej do wyjścia oby:tak: równe 2 tygodnie nam zostało

Hmm no zobaczymy dziewczyny ja już po moich dolegliwościach wątpie że to nadejdzie chociaż wiem że kiedyś na pewno ale wole się nie nakręcać żeby później znowu się nie zdołować także cierpliwie czekam wzięłam sobie prysznic coś ze mnie zeszło :) hmm może reszta czopa :) ale ale czekam aż coś zacznie się dziać na poważnie widze że wszystkie źle sypiamy ale za to nabierzemy wprawy jak będziemy karmić dzidzie

ankzoc- laptopa mamy ale maz potrzebuje go do pracy ,, wiec ja tez cos musze miec,, ;-)

a my wczoraj bylismy na weselichu , 2 godzin jazdy w jedna strone,,, bylo cudownie choc nie zatanczylam ani jednej piosenki ale bylo cudnie,, najadlam sie takze ciesze sie ze udalo mi sie pojechac:)

przesylam wam jedno zdjecie :)

Załączniki

• P4191041.jpg
    P4191041.jpg
    46,7 KB · Wyświetleń: 49
i ja się z wami witam. :-)
dziś nocka dla mnie łaskawa - ani razu na siku nie wstawałam ;-)

Dzień dobry Kochane!
Ja także w dwupaku... Dziś zaczynam 40 tydzień!
suwaczek coś ci źle wskazuje, bo wg niego masz dopiero 39tc :sorry:
a z ubezpieczeniem (czy z innymi rzeczami) to jest tak że "Polak mądry po czasie" :baffled: niecierpie tego przysłowia bleeee

Aga_k_m oj ja dobrze pamiętam tych wszystkich wykładowców :wściekła/y: zero jakiegoś zrozumienia! wychodzą z założenia że jak się studiów podjęłaś to wszystko inne masz rzucić, że już nic nie jest ważne jak wykłady i te głupie zaliczenia :eek:
przypomniała mi się taka jedna dziewczyna z roku :sorry: wiesz jak ona takie sprawy załatwiała? zanosiła się płaczem :rofl2: :tak: :-) normalnie jak bóbr zawsze ryczała jak szła rozmawiać z jakimś profesorkiem ... działało ;-)

Iwona, Tsarina - a ja mam prośbę do Was- mogłybyście ten przepis na rybkę wrzucić do "przepisów". Czytałam o tych rybkach w czwartek czy piątek (wczoraj nawet na uczelni "rybkę po grecku" zjadłam) i jakoś smaka na rybkę sobie narobiłam :))) a nie chcę szukać sposobu wykonania w 30 stronach wstecz (proszę o wyrozumiałość dla "zmęczonego słonika")

aaa Slonko - a Ty pisałaś o rybce w marynacie z musztardy - też proszę o rozwinięcie przepisu w odpowiednim dziale..

Ja chcę jeszcze przed porodem wypróbować wszelkie "rybki z smakiem", bo później te duszone bądź gotowane, to... aż strach o nich myśleć...

madzia - ja i tak podziawiam Cię za tą Twoją cierpliwość i wiekie opanowanie. Ale to już naprawdę tuż, tuż - buzia Kochana i główka do góry!!!

barmanko - ehhh... nie chce póki co myśleć o tym doktorku.. zobaczymy - może nie urodzę do 16.05 i pojadę na to "koło" z M.. w pełni spakowana w razie "P"..
Wczoraj nawet Pani z dziekanatu (a mam taką kobitkę do serca przytul, oczywiście dla innych jest wredna na maxa, ale ja z nią jakoś nigdy nie miałam problemów) zażartowała, że życzyła by mi porodu na uczelni - bo wtedy dostałabym wózek i pełną wyprawkę, hehe (Dziekan stał z boku i nie zaprzeczył, tylko się uśmiechnął pod nosem, hehe). No a to było przed wykładem z moim doktorkiem, więc kto wie, kto wie..

Tikanis - no śliczności TY!!! Pięknie wyglądaliście!!! Ja to już bym na żadną imprezę raczej nie poszła.. Pewnie wytrzymałabym z jakieś 6 godzin i darłabym do wyrka, hehe

reklama
nadrobiłam wszystkie posty i nawet nie było tak źle:-)

tikanis
ślicznie wyglądasz:-)

wczoraj K.M. pisała że zbiera ją na wymioty..a to przecież typowy objaw zbliżającego się porodu...
K.M. odezwij się czy dalej jesteś w dwupaku!!!!

Do góry