reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Mamy majowe 2009

tez chcialam pogratulowac !!!ja juz bym chciala miec za soba wszystko ,teraz pod koniec jest mi bardzo ciezko strasznie mnie cisnie na dol na moja rane po cc,w pon sie okaze czy nastepne cc czy normalnie.w nocy sie budze co godzine z bulu bo mnie tak mocno biodra bola a jak mam se przekrecic na druga strone horror ,no niestety sama jestem sobie winna bo jestem niestety kobietka otyla i jeszcze ciaza to dobiero.ja przytylam ino 9 kg niby nie malo jak dlamnie w sam raz,a od ostatniej wizyty ok 3 tyg nic .najgorsze bedzie sie tego wszystkiego pozbyc.pocieszam sie tym ze jeszcze pare dni wytrzymam:tak:.pozdrawiam

reklama

smaruje, smaruje caly dzien ten mój brzuszek maslem kakaowym, a najbardziej swedzi w okolicach pępka:szok:. Mam straszna chec sie podrapac ale sie powstrzymuje.

Spróbuj oliwkę na rozstępy z Rossmanna ( "babydream"). Kosztuje ok.12 zł.
Używam ją od początku ciąży ( poleciła ją inna dziewczyna z forum:happy:) i póki co nie narzekam ani na swędzenie skóry, ani na rozstępy:-)

dobrze że dziś kobitki macie wolniejsze tempo:tak:,
wracam na chwilke bo za godzinke mój M wraca z pracy i pewnie znów laptopa mi podprowadzi.
Miał być spacerek a skończyło sie na burzy z deszczem i gradem a w moim wykonaniu odkurzanie całej chatki włącznie ze schodami ,wszystkie pokoiki, pokój małego posprzątany,dzieciaki wrzucone do wanny , wyciągnięte leko pomarszczone , pranie poskładane - to chyba wszystko .Ja zmęczona jak po maratonie jakimś :szok::szok::szok::szok:.No było by smutno gdybym sie dziś zadobrze czuła ,musiałam sie doprawić i krzyża nie czuje:baffled::baffled::baffled::baffled:.

I my już po spacerku u nas dzisiaj pięknie;-) i po lodach oczywiście też:-D a żeby tego było mało to M wyciągną nas jeszcze na pizze :rofl2:no cóż to raczej ostatnia przed porodem

Malgoss- dzieki za rade.Jak na razie nie mam rozstepów całe szczescie;-):-).A masło kakaowe tez nie jest złe, jak na razie sie sprawdza, a i skóra nabiera ładnego koloru:happy:.

Ide sie wykapac.Poleze sobie w wannie troche.Dzis od rana mój brzuszek jest prawie bez przerwy cały czas napiety.Jakbym kamienie w brzuchu nosiła tak mnie ciagnie:-(.ja juz chce urodzic:eek:

reklama
a ja dziś mam jakiś niekontrolowany spadek formy :-(
czuje się baaaardzo zmęczona jakbym nie wiem co robiła :baffled: a nie robiłam nic, zupełnie nic.... oj nie bardzo to kumam - czasem jestem w stanie góry przenosić i czuje się ok, a czasem nie robie nic a czuje się jakbym góry przenosiła :angry:

obiecałam mężowi ciasto na niedziele Stefanie, więc ostatkiem sił zwlokłam się z sofy i zrobiłam to ciasto, no i jeszcze kisielek i ptasie mleczko (z moim mega szybkim przepisem ;-)). Niestety musiałam odwołać spotkanie z koleżanką, bo po prostu nie dam rady siedzieć przytomnie i rozmawiać... bardzo przykro mi z tego powodu, bo my już od połowy tyg byłyśmy na dziś umówione a tu taki klops :-(
ech....

Do góry