reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Mamy majowe 2009

reklama
cześć Dziewczyny, melduję się w dwupaku choć wczoraj to miałam taki kryzys ,ze już myślałam że to już...
rano byłam w pracy , pomagałam szefowej , potem kilometrowy spacerek do Carrefoura po prezent dla mojej babuni, jak M po mnie przyjechał to jeszcze później musiałam spędzić godzine w aucie bo trafilismy na mega korek... cholerne TIRy :baffled:
Efektem tego wszystkiego były 4 meeeega skurcze, bardzo bolesne... starałam się zachowac spokój bo byliśmy gdzies w szczerym polu w drodze do Tczewa i tylko powtarzałam M ,że ja nie chce rodzić w Tczewie :-D
jak dojechaliśmy na miejsce to wzięłam No-Spę i jakoś przeszło...ale strachu sie najadłam .

Wczoraj Was troszkę poczytałam, ale nie dam rady Was nadrobić...strasznie dużo napisałyście...kurczę...
Chciałam tylko serdecznie pogratulować Kaatharinie pierwszego majowego chłopaczka , fajnie ,ze worek z synusiami się rozwiązał w końcu !!! :-)

widziałąm ,zę poruszyłyscie temat samochodów...Slonkoonline, dobrze ze udało Wam się wyhwycić przekręt w porę , choć ja Ci powiem ,ze takie sprawdzenie używanego auta to absolutny obowiązek...
a sprzedawca to kawał kutasa...powinien po pysku dostac za machloje.
My też w lutym kupilismy autko...ale nasze szczęście ,że trafiliśmy na uczciwego sprzedawcę, co jednak okazało się po dokładnym przeglądzie zrobionym w niezależnej stacji diagnostycznej no i na nasz koszt...
Większośc z was widzę posiada niemieckie autka a my kupiliśmy śliczną francuzkę ;-)
Renatult Megane rxe ...oto ona , dla przyjaciól Renia :-D
2dvvs46.jpg

naszej suni tez sie podoba :-D

1et28m.jpg

Confi-cudnego masz psiura:)))))))))a jaki dumny w aucie siedzi:tak::tak::tak:

A ja jakoś w nienajlepszym dziś nastroju i samopoczuciu.
M mnie tak zdenerwował że szkoda gadać, w sumie to wczoraj, ale dziś jakoś tak sama do tego wróciłam i się nakręciłam jak nie wiem co.
Trochę posprzeczaliśmy się i siedzi teraaz przed TV i się do mnie nie odzywa:wściekła/y:obrażonego udaje, zobaczymy kto dużej wytrzyma!!!!!!!!!!!!:crazy:a ja twarda będe i sie nie dam złamać za nic w świecie.

Musimy jechać też do sklepu po jakieś zakupy, bo w lodówce to tylko światło jest. Jak ja chorowałam to M tylko podstawowe zakupy robił, bo poprostu nie umie nic porządnego kupic,a tyle zawsze kasy wyda że SZOK:szok:

Zmykam bo przygotawoać sie do musze:)
Miłej soboty życze.......................

Witam i my się meldujemy 2 w 1
Wstałam dzisiaj o 10 a z was widzę ranne ptaszki tyle już naklepałyście.:szok:
Już po śniadanku domek posprzątany i laba do wieczora jak ja kocham soboty:rofl2: trzeba koniecznie wybrać się dzisiaj na pyszne lody , lody w ciąży to mój naług :-D

Wiatam majóweczki ja również 2 w1 i oby tak do połowy maja chociaż

paula super autko i kawał fury:-)

Mój mąż też by chciał zmienić autko na większe ale na razie brak kasy bo jednak sporo poszło na wyprawkę. Wczoraj zakupiliśmy wózek dla małego i nie bardzo się mieści w bagażniku tzn. wchodzi ale trzeba kółka ściągać więc mąż ma kolejny pretekst żeby zmienić autko:-)

anula- tylko ostroznie na tym spacerku... nie szalej....

k.m- no to smaruj bo czasem wystarczy kilka chwil i wywali rozstepy... oby ci eto nie spodkalo...

anateczka- oj ci faceci...obrazaja sie jak dzieci.. moj tez czasem tak ma... oj tam nie martw sie zaraz sie pogodzicie... buzaki se dajcie na zgode... pomiziac sie i konfliktu nie ma...

kasia- oj lody takie z troskawkami i bita smietanka bym sobie zjadla.... mniam mniam....

marychna - oj dziekuje kochana... ja tez jestem zadowolona i to strasznie... oj nie martw sie zmienicie z pewnoscia... ja chcialam takie duze bo przy 2 dzieciaczkach jest troszke bagazu no i wozek... wiec sie upieralam przy swojim...

confi- kochana to sie najadlas wczoraj strachu, co do samochodow to przepraszam ja tez mam renoweczke prezentowalam ja z 2 stronki wczesniej i jestesmy z niej strasznie zadowoleni :-):-)

marychna- super, ze juz masz wozio ;-)

reklama
Witam, może nie udzielam sie zbyt często na forum ale również chciałam się pochwalić 19 kwietnia o 14.05 siłami natury na świat przyszła Marysia waga 3290, 51cm termin mial być 11 maja. Nie rozpakowanym majóweczkom życze z całego serca powodzenia poród to nic strasznego...

Do góry