reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Mamy majowe 2009

reklama
no mi sie zawsze podobalo... ale brakowalo troszke kaski... a teraz juz dozbieralismy i mam... maz troszke podlamany ze on bedzie mial mniejsze... no ale czasem i tak bywa...
on ciagle pracuje a mi potrzebne jest auto... bo malego do przedszkola i jeszcze mala bedzie... wiec bez niego to jak bez reki...
dziekuje slicznie... kochane brzuchatki...

No, a ja zmykam na razie kochane! Muszę mieszkanie troszkę ogarnąć, bo mąż za jakieś 2 godzinki z trasy wróci. Może wieczorkiem wpadne ponadrabiać Was. Pa, pa!

paula super autko

co do samochodow, to moj maz tez chcial kupi audi lub vw, ale u nas to strasznie chodliwe samochody, wiec zrezygnowalismy z zakupu bo przeciez nie bedziemy w nim spac :-D, garazu nie mamy, a placic kolosalne pieniadze za ubezpieczenie tez nam sie nie usmiechalo i kupilismy wieksze autko renault, jestesmy z niego super zadowoleni, a sprowadzone bylo z francji

Załączniki

• C7447269_3.jpg
    C7447269_3.jpg
    20,7 KB · Wyświetleń: 34
ankzoc- no swietne... a co do ubezpieczenia to sie zgadzam... bo w PL to szybko kroja takie samochody niestety... ale tu w UK nie ma obawy ja place pelen pakiet ale nie jest tak drobo bo mam pelne znizki.. no i stoji pod domkiem a jak trzeba to w garazu... tylko M sie wscieka ze jego jest mniejsze...a ja taka landara latam..

paula7- no wlasnie o to chodzi, szkoda nam kupowac samochodu, ktory maja zaraz ukrasc znjomi kupili vw i po 2 tygodniach im ukradli, dobrze ze zdazyli go ubezpieczyc, tu to jest poprostu masakra, ludzie jada do gdanska na zakupy zostawiaja na parkingu samochod, wrcaja a tu nie ma autka!!!

reklama
Zjawiam się po nieprzespanej nocy :-( Często miewam skurcze Braxtona Hicksa, ale takich jak dziś jeszcze nie było. Trwało to calutką noc, a były na tyle silne, żeby mnie obudzić. Ciekawa jestem czy mam się po tym spodziewać, że coś się wkrótce zacznie...:-)

Do góry