reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Mamy majowe 2009

marzena80- ja tez mam mala wade wzroku i z daleka nie widze wszytskiego, i mam takie podejscie jak ty :-p, nie nosze na codzien okularow no chyba ze czuje ze mam przemeczony wzrok i ciezko mi ogladac tv to wtedy zakladam ;-)
No ja właśnie wzoruje się na mojej koleżance ze studiów, która średnio co 2-3 lata musi zmieniać okulary na mocniejsze i już teraz w tym wieku ma naprawdę dużą wadę wzroku. A co bedzie za 20-30 lat?
A co do porodu rodzinego to tak jak napisałam u nas to bedzie łut szczęścia. Ja sę nie nastawiam i też absolutnie mojego męża nie będę zmuszała, że ma być ze mną. Kiedyś kobiety rodziły same i dobrze było.

Marzena spojrzałam na miejscowość (Świętochłowice) Mam tam rodzinę :) Ciekawe czy może znacie się.
A z której dzielnicy? Ty też jesteś ze Śląska?

reklama
ankzoc, Marzena80-mój od poczatku mowił, ze chce byc .tylko boje sie ze jak co do czego dojdzie to padnie jak kawka:baffled::tak::baffled:, chociaz twierdzi, ze bedzie twardy.I, ze moge mu nawet wszystkie włosy z głowy powyrywac:tak:.Stwierdziłam, ze chce by był ze mna bedzie mi razniej i pewniej bede sie z nim czuła.A obecnosc najblizszej osoby zawsze pomaga.Nie puszcze jego reki nawet na moment:happy:

ankzoc, Marzena80-mój od poczatku mowił, ze chce byc .tylko boje sie ze jak co do czego dojdzie to padnie jak kawka:baffled::tak::baffled:, chociaz twierdzi, ze bedzie twardy.I, ze moge mu nawet wszystkie włosy z głowy powyrywac:tak:.Stwierdziłam, ze chce by był ze mna bedzie mi razniej i pewniej bede sie z nim czuła.A obecnosc najblizszej osoby zawsze pomaga.Nie puszcze jego reki nawet na moment:happy:
Skoro On tak badzo chce być przy Tobie to ja bym się cieszyła. W końcu gdyby coś było nie tak to w każdej chwili może wyjść na korytarz i tam poczekać do końca.

Witam kobitki ja tez 2w1... jeszcze i dobrze... czekam na maj...
Dzis juz po sniadanku... ide zaraz zaprowadzic synka na KINDER BAL... niech poszaleje... bo dzis moja siostra wyprawia urodzinki dla corci... no i mam caly dzien dla siebie...
nie bedzie w domku tego malego wariata... on caly czas gada i gada... oszalec mozna...

no a widze ze z was to ranne ptaszki... oj ja to bym jeszcze sobie pospala...
w dzien klikacie a wieczorkiem nie ma prawie nikogo... no a ja nie moge spac...

piszecie o samochodach widze... ja tez jestem za marka Audi... wlasnie w poniedzialek kupilismy auto dla mnie... zaraz wam wstawie fotke... jestem taka szczesliwa bo takie wlasnie chcialam... moj M jezdzi Audi A4.... ale moje wymiata...

Ostatnia edycja:
hej
Dołączam sie do klubowiczow audi sama tez jezdze i cala rodzinka takze:)
moj maz tez a4:tak:
pozdrawiam
Gratuluje Paula dobrego zakupu w takim razie:)
buzka

Cześć Wszystkim Mamuśkom :-)
Nie nadrobiłam jeszcze wszystkich postów, ale już się z wami witam:tak:.
dziś czuje się lepiej, niż wczoraj, ale bardzo sie zmartwiłam tym paciorkowcem. Mam nadzieje, że zdążę zrobić to badanie.
Iwona,
nie czytaj za dużo takich artykułów - chyba lepiej poradzić się kilku lekarzy . ja tez się "zaczytywałam" takimi tragicznymi wydarzeniami o ciąży i porodzie na początku:zawstydzona/y: mojej ciąży i tylko chodziłam nerwowa:baffled:. Jakby się okazało, że u mnie jest taki paciorkowiec, to zapytałabym wczesniej w szpitalu, w którym będę rodzić, jak to u nich w praktyce wygląda i uprzedziłabym, że ja takie cos mam, żeby nie byli zaskoczeni i na pewno - tak, jak mówisz- juz od drzwi domagałabym się tego antybiotyku!
Z jednej strony dobrze jest wiedzieć o różnych ciężkich przypadkach, a z drugiej strony nie mozna popaść w taką skrajność, żeby "pisać" czarne scenariusze:-(.

Slonko,
szkoda, że z Twoim wymarzonym autkiem się nie udało, ale z dwojga złego lepiej, że to wykryliście i nie utoplilście pieniędzy w ****:tak:

M@dziu, dobrze, że się odezwałaś:happy:. mam nadzieje, że lepiej się czujesz? masz rację, poczekamy sobie teraz na naszych synków;-)

Witam dziewczynki!!
Was nadrobic to huhuhhhuu:tak:
Bylam na wIzycie konrolnej i pytalam moja ginekolog o Vesa previa ktos pytal wczesnie o ta chorobe i czytalam ze to mozna przed porodem sparwdzic a lekarka powiedziala ze nie!!!!!!
ze jest to zadkie i niebezpieczne ale nie mozna wczeniej niby zbadac!!!wiec ja juz nie wiem a wy cos Slyszalyscie o tej chorobie?TZN DOLEGLIWOSCI TO JEST ZWIAZANE Z KRWIA I YZLAMI.
Krystyno,
ja słyszałam, nawet czytałam tu na BB o tym, znajdę i link i podeślę

A reszte zaraz doczytam;-) i mam nadzieje, że jak skończe, to będziecie jeszcze na forum:-D

reklama
Moje kochane autko.... Audi All-road...:-):-):-)

Załączniki

• Audi 015.jpg
    Audi 015.jpg
    25,3 KB · Wyświetleń: 52
  • Audi 012.jpg
    Audi 012.jpg
    25,2 KB · Wyświetleń: 49
Do góry