I ja sie melduje w dwupaku, wczoraj wieczorkiem troche brzuszek mnie pobolewal jak na okres, ale samo przeszlo, wczesniej mialam mnostwo skurczy oczywiscie takich bezbolesnych. Myslalam ze dzis bedzie jakos lepiej, wiec wstalam rano zrobic sniadanko, ale znowu mam ye cholerne skurcze, mam juz ich dosc sa uciazliwe, teraz siedze sobie z laptopem na kolanach a brzusio dalej sie spina ehhhhh....:-(
nina2003- to super, ze dzieciaczek sie odwrocil ;-) juz zostalo ci nie wiele do narodzin :-)
barmanka79- kochana nie martrw sie na pewno bedzie wszytsko ok z dzieciatkiem, przeciez mnostwo kobiet rodzi w irlandi i maja tylko takie badania podstawowe i rodza zdrowe dzieciaczki, tak naprawdxe gdybys nie miala kontaktu na bb z nami nie wiedzialabys ze jakies inne badania sa robione w polsce i nie stresowalalbys sie, ale glowa do gory, mysl pozytywnie- jak to mowia wiara czyni cuda- na pewno wszytsko bedzie ok ;-)
marzena80- ja tez mam mala wade wzroku i z daleka nie widze wszytskiego, i mam takie podejscie jak ty
, nie nosze na codzien okularow no chyba ze czuje ze mam przemeczony wzrok i ciezko mi ogladac tv to wtedy zakladam ;-)
iwona- kochana nie martw sie pisalam ci ze moja koleznaka tez miala i taka jak piszesz o tych antybiotykach to podaja podczas porodu i wlasnie chyba dziecku po urodzeniu, maly ma teraz 5 m-cy, rosnie zdrowow, rozwija sie prawidlowo, nie smutaj sie :-)
tikanis- sliczny pokoik
ja tez mialam problem z kompem, bo mielismy go w pokoiku, ktory teraz jest pokojem majeczki, wiec oddalismy go rodzicom, a kupilismy laptopa i pozbylismy sie problemu
iwee- kochana, no to juz nie dlugo twoje dziciatka beda na swiecie, wiesz jola miala porod naturalny z blizniakami to moze ja podpytaj, a co do rozwarcia to ja tez mam na 2 cm , a glowke moja corcia ma nisku juz od 6 tygodni, ale mam tez skurcze wparwdzie bezbolesne ale sa.
madzia- kochana jak ty masz juz takie uplawy, to mysle naprawde ze juz lada dzien ci sie zacznie
justysia21- mam nadzieje, ze wyjasnia co ci jest, zycze duzo zdrowka
slonkoonline- przykro mi kochana, ze tak wyszlo z tym samochodem, po twoich poscikach widzialam jak bardzo sie cieszysz z zakupu i przezywasz. To przykre, ze ludzie sa tacy podli!