reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Mamy majowe 2009

reklama
witam, nadal 2w1 :happy:

iwona- ja trochę sobie poczytalam o wynikach badań z wymazu i jeśli jest naprawdę kiepsko to proponują poprostu cc.

slonko- kiepsko z tym samochodzikiem ...ale najważniejsze że dopatrzyliście się tych uszkodzeń:tak:. Wk... mnie tacy ludzie co sprzedają takie złomy a potem giną w nich ludzie bo im się auto na pół łamie :no: My z moim m. nienawidzimy kupować nowych pojazdów... bo zazwyczaj na fotkach i przez tel wszystko jest ok a jak przyjeźdzamy oglądać to ..... :angry::crazy: !!!

ja polecam volvo:-D kombi 940 mamy takich 2 sztuki i jest super... wózek wchodzi bez składania :tak: a w jednym jest fotelik fabrycznie zamontowany :-D

Dzien Dobry.Widze, ze kobietki rozpisały sie na temat samochodów.Dla mnie równiez najlepsze samochody to vw i audi.Najpierw mielismy golfa3.Prawie wogóle sie nie psuł.A w tamtym roku w sierpniu sprowadzilismy sobie z holandii vw passata B5(wtedy jak euro było po 3.40:happy:)i wyniósł nas niecałe 17.000 z zarejestrowaniem w Polsce.A sam kolor ni to fiołkowy ni to granatowy metalic (miodzio)W wyposazeniu miał nowe alu felgi radio z nawigacja, podgrzewane fotele, klimatronic, swiatła xenonowe skórzane fotele i jeszcze tam jakies inne bajery.Super ja nie sprzedałabym go nikomu.A ostatnio mielismy kupca za 24.000.No i nie wiem, bo jak maz w poniedziałek wróci to powiedział ze sie zastanowi.Moze sprzedamy i dołożymy troche kasy bo on sie uparł na Audi A6 kombi.A ja mam taki sentyment do mojego passacika:baffled:.

Ja nocke mialam w sumie spokojna.Chyba tylko raz sie przebdziłam.Maluszek juz sie dzisiaj ze mna przywitał seria kopniakow, jakby ktos z karabinu maszynowego strzelał:szok:.Skóra na brzuchu strasznie mnie swedzi od paru dni.Co chwile musze go samrowac balsamem.Narazie rozstepów nie mam ale czuje cze ta ciaza juz mi ciazy a tu jeszcze dwa tyg.Całe szczescie ze M w poniedziałek wieczorem bedzie w domu.To mi czas szybciej zleci do porodu.
Dziewczyny z czy wasi faceci bedz przy porodzie, bo mój powiedział, ze sobie nie wyobraza zeby go nie było.Tak sie napalił.Ja na poczatku za bardzo sie nie zgadzałam, bo nie chciałam zeby mniw widzial w taki stanie spocona, sapiaca i zakrwawiona.Ale mnie przekonal , ze mnie kocha i ble ble ble ble ble ble, wiec sie zgodziłam.W sumie to bedzie mi razniej.

Slonko-kawał swini z tego faceta.tylko mu w morde dac:wściekła/y:

Teraz zmykam na jakies sniadanko.A pozniej podjade do tesco kupic cos na jutro na obiad.

Ula tak spojrzałam na Twój suwaczek i ... Nie dość, że pomiędzy nami jest 1 dzień różnicy, mamy taki sam temin porodu (ciekawe jak wyjdzie w praktyce) to z moim mężem też jesteśmy razem od lipca 1999 roku, a 31 jest dniem dość symbolicznym...

I ja sie melduje w dwupaku, wczoraj wieczorkiem troche brzuszek mnie pobolewal jak na okres, ale samo przeszlo, wczesniej mialam mnostwo skurczy oczywiscie takich bezbolesnych. Myslalam ze dzis bedzie jakos lepiej, wiec wstalam rano zrobic sniadanko, ale znowu mam ye cholerne skurcze, mam juz ich dosc sa uciazliwe, teraz siedze sobie z laptopem na kolanach a brzusio dalej sie spina ehhhhh....:-(

nina2003- to super, ze dzieciaczek sie odwrocil ;-) juz zostalo ci nie wiele do narodzin :-)

barmanka79- kochana nie martrw sie na pewno bedzie wszytsko ok z dzieciatkiem, przeciez mnostwo kobiet rodzi w irlandi i maja tylko takie badania podstawowe i rodza zdrowe dzieciaczki, tak naprawdxe gdybys nie miala kontaktu na bb z nami nie wiedzialabys ze jakies inne badania sa robione w polsce i nie stresowalalbys sie, ale glowa do gory, mysl pozytywnie- jak to mowia wiara czyni cuda- na pewno wszytsko bedzie ok ;-)

marzena80- ja tez mam mala wade wzroku i z daleka nie widze wszytskiego, i mam takie podejscie jak ty :-p, nie nosze na codzien okularow no chyba ze czuje ze mam przemeczony wzrok i ciezko mi ogladac tv to wtedy zakladam ;-)

iwona- kochana nie martw sie pisalam ci ze moja koleznaka tez miala i taka jak piszesz o tych antybiotykach to podaja podczas porodu i wlasnie chyba dziecku po urodzeniu, maly ma teraz 5 m-cy, rosnie zdrowow, rozwija sie prawidlowo, nie smutaj sie :-)

tikanis- sliczny pokoik :biggrin2: ja tez mialam problem z kompem, bo mielismy go w pokoiku, ktory teraz jest pokojem majeczki, wiec oddalismy go rodzicom, a kupilismy laptopa i pozbylismy sie problemu :-D

iwee- kochana, no to juz nie dlugo twoje dziciatka beda na swiecie, wiesz jola miala porod naturalny z blizniakami to moze ja podpytaj, a co do rozwarcia to ja tez mam na 2 cm , a glowke moja corcia ma nisku juz od 6 tygodni, ale mam tez skurcze wparwdzie bezbolesne ale sa.

madzia- kochana jak ty masz juz takie uplawy, to mysle naprawde ze juz lada dzien ci sie zacznie

justysia21- mam nadzieje, ze wyjasnia co ci jest, zycze duzo zdrowka

slonkoonline- przykro mi kochana, ze tak wyszlo z tym samochodem, po twoich poscikach widzialam jak bardzo sie cieszysz z zakupu i przezywasz. To przykre, ze ludzie sa tacy podli!

K.M. ja na początku nie chcialam, żeby mój mąż przy porodzie i On się z tym zgadzał. Potem mi się odwidziało i zachcialam, żeby był. On był lekko przerażony, ale się zgodził. Potem znowu stwierdzilam, że jak nie chce to nie musi i On wtedy twardo stwierdził, że chce być, więc tym razem to ja się zgodziłam. Tylko, że u nas to los pokaże. Mojego męża często nie ma w domu po kilka dni - taka praca. Więc może się zdarzyć, że go nie bedzie jak ja zaczne rodzić i tyle. A urlopu nie chcemy, żeby teraz brał bo to bez sensu. Okaże się, że z tydzień przenoszę i jak urodzę to on zaraz do pracy bedzie musial iść, a właśnie p porodzie mi będzie najbardziej potrzebny.

Marzena80- a u mnie kochana to jest tak na poczatku, rozmawialismy i ani ja nie chcialam ani maz zeby byl przy porodzie, pozniej tez chcialam zeby byl przy mnie, a on tak jakos podchodzil do tego normalnie, ale jednoznacznie nie stwierdzil, wiec nie wiem sama co bedzie. Zaczelam sie przyzwyczajac do mysli ze bede sama, bo jakos maz nie porusza w ogole tego tematu, a ja nie chce nic na sile. Chcociaz ostatnio cos chlapnal ze on bedzie przy porodzie, ale jak zacznie juz sie faza parcia to on wyjdzie i poczeka przed a zemna i tak bedzie polozna- nie skomentowalam tego i nie mam ochoty o tym z nim rozmawiac, jakos mysle ze bede sama, a jak cos sie zmieni mojemu mezowi to sam zadecyduje co chce! a ja nie chce sie na nic nastwaiac

reklama
dzień doberek:-)

Was to zostawić na chwilę..i tyle stron do nadrobienia:angry:
Ja chciałam się zameldować bo dzisiaj to raczej nie będę miała czasu z Wami pisać...za chwilę wybieram się na zakupy, a po południu przychodzą w odwiedziny moi rodzice

Chciałam się tylko odnieść do tematu z samochodami:-)
Ja z mężem mamy Audi i słonko napisała że łatwo części sprowadzić...może i tak ale są cholernie drogie..tzn wiadomo że jak ktoś ma mercedesa to już w ogóle...ale mnie właśnie zawsze denerwuje to że kurw...głupia rzecz i tyle kosztuje..
jeśli chodzi o jakość samochodu to nie mogę nic powiedzieć złego..bo jest super i mnie też się bardzo podoba z wyglądu..no ale jak się coś popsuje to nie jest zaciekawie:baffled:

Dobra dziewczynki ja uciekam
Będę jutro
Tylko nie przesadzajcie z ilością stron:eek:

Do góry