reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Mamy majowe 2009

Nie u niego akurat nie byłam, w sumie nawet o nim nie słyszałam, ja raczej na dworcową, albo na pilsudskiego do Medisonu chodziłam.

reklama
Malgoss - te badania są robione profilaktycznie od 35tyg. ciąży
Zadnych objawów nie mam

U normalnej kobiety ona nie jest groźna, tylko dla dziecka w trakcie porodu
Dzwoniłam do mojego 2-go gin. i powiedział że nie moge tego wcześniej leczyć. Tylko i wyłącznie może zostac podany antybiotyk w trakcie porodu i idę do niego na wizytę we wtorek 28.04
tym sposobem zrobie sobie ostatnie USG

OHO! Sms'a od meza dostalam o tresci "Szykuj sie"
Znaczy musze sie ostatecznie pozegnac, bo pewnie jak wpadnie to jak poparzony i zaraz bedzie chcial leciec, chociaz sam to zawsze sie spoznia i wogole!

marzenka wlasnie juz je rzucilam na deske....

Dziewczeta prosze sie tu kulturalnie rozpakowywac i zycze milego dzionka....
DO JUTERKA!

Trzymajcie kciuki, zeby nie byl klamczuchem ;-)

Aneteczka ja na pierwszej wizycie byłam w Medisonie u dr.Kleinhardta.Ale pozniej miał wypadek samochodowy i nie mogł długo przyjmowac.I tak znalazlam dr.Makowskiego.

Ostatnia edycja:
Oj dziewczynki macie rację nie pisze bo kiepsko się czuje cisnienie mam cały czas wysokie spadłam z wagi 3 kg a dzidzia siedzi w brzuszku i nic tylko straszy co jakiś czas :) normalnie wczoraj to już myślałam że się popłacze dziś już samopoczucie mam troszkę lepsze widzę że następny dzidek w drodze czekamy na wieści :)

Ja juz musze lecieć, M ma przyjsc z pracy za chwile i gary wypadałoby umyc , żeby nie pomyslał że tylko cały dzień sie obijała. Odezwe sie jeszcze wieczorkiem.

No ja na razie też uciekam, bo coś zjeść by wypadało. Tylko nie wiem co na obiadokolacje sobie zapodać. Coś się wymyśli. Wpadnę wieczorkiem. Mam nadzieję, że jakiś ruch będzie.

reklama
katharina- gratulacje z calego serduszka... super... mam nadzieje ze wszystko ok... i szybkiego powrotu do zdrowia...:-):-):-):-)

Do góry