princesstopic
Majowe mamy'09
barmanka79- nie bałam się jakoś:-) widocznie już tak się naczytałam że spodziewałam się tego.. hihi
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja też już zgłupiałam. Chyba też powinnam większy zamówić. Nie wiem.no to ja już też nie wiem jak z tym rozmiarem
niby cm pasują na L, ale jak mówisz że koleżanka miała wagę ok 80 - to w takim razie na mnie by pasowało XL....
i co teraz? :-(
barmanka79- nie bałam się jakoś:-) widocznie już tak się naczytałam że spodziewałam się tego.. hihi
Ja też już zgłupiałam. Chyba też powinnam większy zamówić. Nie wiem.
Princess jak Ankzoc mówi, że się w weekend rozpakujesz to raczej się rozpakujesz. Ladygab też mówiła, że na święta już Małą będzie tuliła i co? Ladygab się dzień przed świętami rozpakowała. Tak, że przygotowuj się. Torba już spakowana?