reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy majowe 2009

malgos- no dokladnie ja tez widzialam opalenizne juz po pierwszym dniu i rowniez mam ten do ciemniejszej karnacji o zapachu kawy.. hehe... ale po prysznicu troszke schodzi ale co nieco zostaje takze sie nie martw ,,ja smaruje sie raz dziennie,, czasami dwa...:):rofl2:

joann- dzieki i trzymam kciuki za cibie kochana:happy:

reklama
Iwona, Marzena i reszta Dziewczyn zastanawiąjących się nad pasem - pamiętajcie, że ten pas "wciąga" się od dołu, czyli musi przejść przez nasze uda i biodra!!!
Pas jest nieodpinany (to nie jest produkt typu "termocoś" na rzepy), ja przed ciążą nosiłam rozmiar M/L, więc pas zakupiłam w rozmiarze L. Oczywiście wcześniej przedyskutowałam to z moją psiapsiółką, która ma identyczny (Medical - Pani Teresa) - zawsze z Sylwią miałyśmy te same wymiary, no i nawet podczas ciąży tyle samo przytyłyśmy, więc w moim przypadku L to dobry wybór.
No, ale rozm. L jest na 101-110 cm, a ja teraz mam 113 cm. Czytałam, że on nie jest rozpinany tylko wciągany przez nogi, ale chyba się trochę rozciąga? Ty go już masz?

No, ale rozm. L jest na 101-110 cm, a ja teraz mam 113 cm. Czytałam, że on nie jest rozpinany tylko wciągany przez nogi, ale chyba się trochę rozciąga? Ty go już masz?

tak - kupiłam go już jakiś czas temu.. Wiesz, ja jakoś ufam mojej przyjaciólce z tym pasem - ona nosi go nadal - pomimo, że schudła już z ponad 15 - 17 kg! Czyli nie spada z niej ta L.. a po porodzie, to sama przyznała, że miała problem z wciągnięciem pasa na siebie (a było to przy wadze ok. 80 kg)

jednak wróciłam tu teraz.. wzięlam kąpiel i podczas kąpieli wylatywanbie czopu c.d. patrzę i ta galaretka ze mnnie czy to takie żelowate się ciagnie i ciągnie... więc wyciągam to(sory że was obrzydzam..ale to samo wychodziło,..:-p) no i na koncu wyleciała już chyba końcówka bo było to takie jakby skrzep galererowaty podbarwiony krwią... czy któraś z was już rodizła i miała już tak??

Witam wieczorkiem my już po wizycie dzidzia nie pcha się na ten świat jeszcze główka nisko ale wszystko zamknięte mój byczek waży około 2550 g:rofl2:
A teraz spróbuję was nadrobić :-D

tak - kupiłam go już jakiś czas temu.. Wiesz, ja jakoś ufam mojej przyjaciólce z tym pasem - ona nosi go nadal - pomimo, że schudła już z ponad 15 - 17 kg! Czyli nie spada z niej ta L.. a po porodzie, to sama przyznała, że miała problem z wciągnięciem pasa na siebie (a było to przy wadze ok. 80 kg)
No to teraz znowu jestem w kropce, bo już kompletnie nie wiem jaki rozmiar zamówić. Muszę się z tym "przespać".

Witam wieczorkiem my już po wizycie dzidzia nie pcha się na ten świat jeszcze główka nisko ale wszystko zamknięte mój byczek waży około 2550 g:rofl2:
A teraz spróbuję was nadrobić :-D

Fajnie, że z Twoja dzidzią w porzadku:tak:
Powodzenia w czytaniu:rofl2:

Princess,
nie obrzydzasz tu chyba nikogo:happy:. Po to jest to forum, żeby sobie pomagać i rozmawiać na tematy, które nas nurtują... A jest ich, że ho...ho...:rofl2::laugh2:
W sumie to możemy Tobie podziękować, że opisujesz nam swoje objawy - przynajmniej dla nas - pierworódek - to jest ważne, móc porównać ze sobą i wiedzieć, czego możemy się spodziewać:tak:

reklama
jednak wróciłam tu teraz.. wzięlam kąpiel i podczas kąpieli wylatywanbie czopu c.d. patrzę i ta galaretka ze mnnie czy to takie żelowate się ciagnie i ciągnie... więc wyciągam to(sory że was obrzydzam..ale to samo wychodziło,..:-p) no i na koncu wyleciała już chyba końcówka bo było to takie jakby skrzep galererowaty podbarwiony krwią... czy któraś z was już rodizła i miała już tak??
matko nie byłaś wystraszona ;-) :-)

ja chyba też idę pod prysznic, brzusio mam twardy cały dzień, dzidzia się mało co rusza - mam nadzieję że to przez pogodę - że też jest taki ospały i leniwy jak mamusia :tak: :-(

Czyli nie spada z niej ta L.. a po porodzie, to sama przyznała, że miała problem z wciągnięciem pasa na siebie (a było to przy wadze ok. 80 kg)
no to ja już też nie wiem jak z tym rozmiarem :eek:
niby cm pasują na L, ale jak mówisz że koleżanka miała wagę ok 80 - to w takim razie na mnie by pasowało XL....
i co teraz? :-(

Do góry