reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy majowe 2009

malgos- no dokladnie ja tez widzialam opalenizne juz po pierwszym dniu i rowniez mam ten do ciemniejszej karnacji o zapachu kawy.. hehe... ale po prysznicu troszke schodzi ale co nieco zostaje takze sie nie martw ,,ja smaruje sie raz dziennie,, czasami dwa...:):rofl2:

joann- dzieki i trzymam kciuki za cibie kochana:happy:

reklama
Iwona, Marzena i reszta Dziewczyn zastanawiąjących się nad pasem - pamiętajcie, że ten pas "wciąga" się od dołu, czyli musi przejść przez nasze uda i biodra!!!
Pas jest nieodpinany (to nie jest produkt typu "termocoś" na rzepy), ja przed ciążą nosiłam rozmiar M/L, więc pas zakupiłam w rozmiarze L. Oczywiście wcześniej przedyskutowałam to z moją psiapsiółką, która ma identyczny (Medical - Pani Teresa) - zawsze z Sylwią miałyśmy te same wymiary, no i nawet podczas ciąży tyle samo przytyłyśmy, więc w moim przypadku L to dobry wybór.
No, ale rozm. L jest na 101-110 cm, a ja teraz mam 113 cm. Czytałam, że on nie jest rozpinany tylko wciągany przez nogi, ale chyba się trochę rozciąga? Ty go już masz?

No, ale rozm. L jest na 101-110 cm, a ja teraz mam 113 cm. Czytałam, że on nie jest rozpinany tylko wciągany przez nogi, ale chyba się trochę rozciąga? Ty go już masz?

tak - kupiłam go już jakiś czas temu.. Wiesz, ja jakoś ufam mojej przyjaciólce z tym pasem - ona nosi go nadal - pomimo, że schudła już z ponad 15 - 17 kg! Czyli nie spada z niej ta L.. a po porodzie, to sama przyznała, że miała problem z wciągnięciem pasa na siebie (a było to przy wadze ok. 80 kg)

jednak wróciłam tu teraz.. wzięlam kąpiel i podczas kąpieli wylatywanbie czopu c.d. patrzę i ta galaretka ze mnnie czy to takie żelowate się ciagnie i ciągnie... więc wyciągam to(sory że was obrzydzam..ale to samo wychodziło,..:-p) no i na koncu wyleciała już chyba końcówka bo było to takie jakby skrzep galererowaty podbarwiony krwią... czy któraś z was już rodizła i miała już tak??

Witam wieczorkiem my już po wizycie dzidzia nie pcha się na ten świat jeszcze główka nisko ale wszystko zamknięte mój byczek waży około 2550 g:rofl2:
A teraz spróbuję was nadrobić :-D

tak - kupiłam go już jakiś czas temu.. Wiesz, ja jakoś ufam mojej przyjaciólce z tym pasem - ona nosi go nadal - pomimo, że schudła już z ponad 15 - 17 kg! Czyli nie spada z niej ta L.. a po porodzie, to sama przyznała, że miała problem z wciągnięciem pasa na siebie (a było to przy wadze ok. 80 kg)
No to teraz znowu jestem w kropce, bo już kompletnie nie wiem jaki rozmiar zamówić. Muszę się z tym "przespać".

Witam wieczorkiem my już po wizycie dzidzia nie pcha się na ten świat jeszcze główka nisko ale wszystko zamknięte mój byczek waży około 2550 g:rofl2:
A teraz spróbuję was nadrobić :-D

Fajnie, że z Twoja dzidzią w porzadku:tak:
Powodzenia w czytaniu:rofl2:

Princess,
nie obrzydzasz tu chyba nikogo:happy:. Po to jest to forum, żeby sobie pomagać i rozmawiać na tematy, które nas nurtują... A jest ich, że ho...ho...:rofl2::laugh2:
W sumie to możemy Tobie podziękować, że opisujesz nam swoje objawy - przynajmniej dla nas - pierworódek - to jest ważne, móc porównać ze sobą i wiedzieć, czego możemy się spodziewać:tak:

reklama
jednak wróciłam tu teraz.. wzięlam kąpiel i podczas kąpieli wylatywanbie czopu c.d. patrzę i ta galaretka ze mnnie czy to takie żelowate się ciagnie i ciągnie... więc wyciągam to(sory że was obrzydzam..ale to samo wychodziło,..:-p) no i na koncu wyleciała już chyba końcówka bo było to takie jakby skrzep galererowaty podbarwiony krwią... czy któraś z was już rodizła i miała już tak??
matko nie byłaś wystraszona ;-) :-)

ja chyba też idę pod prysznic, brzusio mam twardy cały dzień, dzidzia się mało co rusza - mam nadzieję że to przez pogodę - że też jest taki ospały i leniwy jak mamusia :tak: :-(

Czyli nie spada z niej ta L.. a po porodzie, to sama przyznała, że miała problem z wciągnięciem pasa na siebie (a było to przy wadze ok. 80 kg)
no to ja już też nie wiem jak z tym rozmiarem :eek:
niby cm pasują na L, ale jak mówisz że koleżanka miała wagę ok 80 - to w takim razie na mnie by pasowało XL....
i co teraz? :-(

Do góry