reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Mamy majowe 2009

jessssu ale klepiecie....strajkuję i nie odpowiem kazdej z osobna tylko polecę po łebkach ...o :-p
a więc

aga_k_m ja nie wybierałabym sterylizatora mikrofalowego bo mikrofalówka zużywa dużo więcej prądu niż sterylizator elektryczny, mało tego można znaleźć taki sprzęt jak ten chociażby (mieszcą się do niego butelki TT) jest to podgrzewacz pokarmu ale ma funkcje gotowania ...więc to jest to samo co proponują przy normalnych sterylizatorach.
http://www.allegro.pl/item617927356_promocja_podgrzewacz_pokarmu_z_funkcja_gotowania.html

a co do tego śpiworka to barmanka79 ja właśnie wiem ze ceny są dużo niższe i można kupić coś lepszego za tę kwote jednak w przypadku gdy ja mam dwa śpiworki to zakup za 250 trzeciego śpiworka jest głupota...za kwotę 250 złotych dostanę podgrzewacz( o wiele bardziej przydatny) karuzele z projektorem i szczerze przyznam ze wolałabym za resztę kupić pieluch ;-)
bardziej się przydadza niż ten głupi śpiworek

Ostatnia edycja:
reklama
confi - no proszę, też ciekawe rozwiązanie, ja o tym mikrofalowym to w sumie nie myślałam, aż tak na poważnie - bo i tak mam to pudełeczko/sterylizator dołączony do laktatora.. Szukałam właśnie wielofunkcyjnego podgrzewacza..
Napisz jak już się na coś zdecydujesz :happy:

confi - spoko ja rozumiem, ale chciałam ci tylko na szybkiego pokazać po ile takie śpiworki chodzą na allegro ;-)

o bozieeee jak mi się dziś nic robić nie chce :sorry: wszystko przez tą pogodę za oknem :baffled: męża samego na zakupy wysłałam, zrobiłam tylko listę... a potem jeszcze do niego dzwoniłam bo zachciało mi się śmietany w sprayu :zawstydzona/y: będzie jak znalazł do galaretki którą już rozrobiłam, i do kiślu którego zrobię po południu :tak:
tak myślę teraz że ja to przez całe życie nie zjadłam takiej ilości galaretek i kiślu jak teraz będąc w ciąży :eek: :rofl2: :-D

confi - no proszę, też ciekawe rozwiązanie, ja o tym mikrofalowym to w sumie nie myślałam, aż tak na poważnie - bo i tak mam to pudełeczko/sterylizator dołączony do laktatora.. Szukałam właśnie wielofunkcyjnego podgrzewacza..
Napisz jak już się na coś zdecydujesz :happy:

ja myślę ze to własnie będzie ten model...no chyba ,ze zaszaleję i zdecyduję się na taki zestaw...sporo rzeczy i po podsumowaniu nie wychodzi drogo
ZESTAW PODGRZEWACZ STERYLIZATOR NIANIA 5w1 CARRERA (611742438) - Aukcje internetowe Allegro

ale jak bedzie sam podgrzewacz to raczej ten pierwszy własnie :)

tu jest jeszcze TT
NEW! podgrzewacz TOMMEE TIPPEE NEW! (610743987) - Aukcje internetowe Allegro

ale ja wiem czy warto płacić za samą firmę? Funkcje te same i tylko ten będzie ładniej do kompletu wygladał...

barmanka79 wiem kochana , allegro mam przekopane wdłuż i wszerz...
własnie dowiedziałam się ze ona ten spiwór kupiła w hiszpanii i dała za niego 100 € :szok: zastanawiam się teraz gdzie ona coś takiego nabyła...

Ostatnia edycja:
witajcie! często was podczytuję:) rzadko się udzielałam bo mam założony pessar(krążek) od 31tyg i bałam się cieszyć za bardzo dzidziusiem;( bo poprzednią ciążę poroniłam w 20tyg :((( ale dzisiaj byłam ostatni raz u swojej gin dostałam skierowanie do szpitala i mają w przyszłym tygodniu zdjąć mi ten krążek a często juz po zdjęciu zaczyna się poród:)) jestem szczęśliwa że mogłam was podczytywać i że wiekszości z nas się udało dotrwać do bezpiecznych tygodni.Trochę zaczęłam się cieszyć że to już i moja 6letnia córcia będzie miała niedługo siostrzyczkę,mąż jak na szpilkach bo te 9mies. zleciało i juz za chwilę będzię bobo>wciąż nie mogę w to uwierzyć że mi się udało ale tak naprawdę odetchnę jak wezmę malutką na ręce.... choć tylko was podczytywałam to dziękuję wam że mogłam to robić bo wiele razy dzięki wam mogłam nie myśleć o złym:))) pozdrawiam każdą z osobna i trzymam za was kciuki:)

Ela1910 - powodzenia :-)
Ale nie zrozumiałam - od kiedy masz ten krążek? Od 31 tygodnia? Myślałam, że takie krążki zakłada się dużo wcześniej..hmm... A w którym teraz jesteś tygodniu?

Ela witamy na forum :tak:
ciesze się że udało ci się donosić ciążę do bezpiecznego terminu... i rozumiem że nie chciałaś się jakoś udzielać :-(
no ale teraz możesz już pisać z nami na bieżąco ;-) no moja droga masz tyle do nadrobienia że ja to nie wiem, ale chyba teraz nas zarzucić swoimi postami - fotkami brzuszka, zakupami, pokoiku dla dzidzi itp itd :-)
my bardzo lubimy oglądać foteczki :tak: :-D
a wiesz co będziesz miała? imię wybrane? na kiedy termin?

reklama
Do góry