reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Mamy majowe 2009

a mój mąż chce wziąż wolne i jest lipa, bo grafik służb mają ustalany z miesiąca na miesiąc. I jak tu wziąć urlop, jak nie wiadomo kiedy co się wydarzy! No paść można ze zniecierpliwienia!

ale jednego będe żałować! życie bez okresu jest takie fajne....

reklama
marzena80 no może masz rację ...ksiązkowa ciąża to może i książkowy poród będzie :-D

ankzoc no własnie pisałam ze wyszło mi tak samo jak według OM...wszędzie 12 maj ...z tym ,ze moja gin jak przedwczoraj zobaczyła wydruk z KTG to powiedziała ze w ciągu dwóch tygodni się rozpakuję....jednak ja nie jestem taka pewna bo mają dość stary aparat i większość domniemanych skurczy wywołał mój maluch kopiąc w sondę więc nie wiem czy to jest wiarygodne...zgłupiec można ;-)

Tsarina
mój M tak ustawił sobie w pracy ,ze bierze urlop jak urodzi się Damian...powie o tym praktycznie z dnia na dzień bo przeciez niewiadomo kiedy to będzie..ciesze sie ze mu się tak udało bo po co mi facet teraz w domu...pzyda się jak się maluch urodzi :tak:

Ja się na razie żegnam. Muszę iść do administarcji i zrobić jakieś zakupy, bo w lodówce głównie światło. A poza tym trzeba się poruszać trochę! Tylko boję się Was zostawiać, bo znowu tyle stron napiszecie... Wpadnę po południu. Ciekawe czy ktoś będzie. Wczoraj straszna cisza tu zapadła. Do zobaczenia!
Miłego dnia!!!

a u mnie to wogole jakas pokrecona sytuacja:
wg usg pierwszego wyszla mi data 2.06
wg, miesiaczki 25.05
wg. ostatnich usg 13.05
a od swiat wielkanocnych mam skurcze!
i badz tu madry

barmanka- ojjj mnie by się przydało takie czyszczenie bo z TYM to u mnie masakra jest :sorry::tak: . Więc potraktuję to jako motywację to pisania i pisania :-D
ale to był żarcik oczywiście, aż takich zdolności telepatycznych to ja nie mam :-)
no ale podobno najważniejsze to UWIERZYĆ :tak:

No normalnie się nie chciało - kazał mi zadzwonic na pogotowie jak mu powidziałam że mam skurcze - dowiedzieć się czy wezwanie karetki do rodzącej jest bezpłatne
Bylo to dla mnie bardzo przykre, ale jestem uparta i dumna -postanowiłam że prosic i błagać go nie będę
Nie to nie - bez łachy
ja też dumna jestem... jak poproszę kogoś o pomoc i ktoś odmówi to już więcej nie zapytam choćbym w poduchę całą noc ryczała...
a swoją drogą to mogę sobie tylko wyobrazić co czułaś :-( szczerze współczuję...

Witam wszystkie majóweczki:)

Ja tylko na chwilę, bo leże w łóżku i próbuje wyzdrowieć.
Mam chore zatoki, przez ostatnie 3 dni czułam się fatalnie, wszystko mnie bolało. Dziś już jest lepiej-wiec bardzo dobrze, bo jak nie byłoby to miałam dostać antybiotyki. Myśl,że że teraz już idzie ku lepszemu:-). Miałam takiego stracha że taka zaziębiona, obsmarana i obolała pójdę na porodówke i i jak miałam mały skurcz to isę modliłam żeby to jeszcze nie było TO.

Poydrawiam Was

reklama
Do góry