reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy majowe 2009

Coś z tą colą chyba jest, bo ja też bym mogła pić non stop. A wcześniej mogł dla mnie nie istnieć.
no i ja też tak mam :zawstydzona/y: wcześniej to tylko Pepsi dla mnie staniała...
a tak wogóle to dlaczego gazowanego pić niemożna w ciąży? bo że coli to wiem że chodzi o kofeine.. ale gazowane to nie wiem :eek:

no maaaaasz...to ja już wiem przez kogo tę sraczkę mam .... a żeby Cię :-D:-D:-p
ooo tam od razu na mnie :-p

barmanka Ty wiedźmo! Co za pogróżki! jak sama klikasz posta za postem to nikt nie narzeka, Łobuzie!:cool:
raz mi się zdarzyło, raz - dzisiaj akurat..
a co by było gdybym dopiero teraz wstała normalnie tak jak co dziennie wstaje?? :baffled: z 15 jak nic bym miała do nadrobienia :laugh2:

reklama
marzena80-mam nadzieję, że u mnie tak nie będzie w szpitalu , że wcześniej trzeba ustalać znieczulenie no bo to duży szpital a poza tym to jak w trakcie się okaże że konieczne jest cc to co na żywca będą kroić :szok:
ale zapytam się mojego gina bo kto wie....

marzena80-mam nadzieję, że u mnie tak nie będzie w szpitalu , że wcześniej trzeba ustalać znieczulenie no bo to duży szpital a poza tym to jak w trakcie się okaże że konieczne jest cc to co na żywca będą kroić :szok:
ale zapytam się mojego gina bo kto wie....
Tamten szpital też jest bardzo dużym szpitalem i na pewno wielu anestezjologów jest wówczas na dyżurach, ale ona mówiła, że zzo do porodu zajmuje się tylko 3 lekarzy z czego ona jeszcze jednego nie poleca. Lepiej się zapytaj. Po co mieć później niespodzianki.

Wg ostatniego usg na jutro:-).Wg OM na 6 maja. Ale chyba urodzę pomiędzy(mam nadzieję:sorry:)

ach no to faktycznie ... kurczę ...fajnie :-)
też bym tak chciała

a tak wogóle to dlaczego gazowanego pić niemożna w ciąży? bo że coli to wiem że chodzi o kofeine.. ale gazowane to nie wiem :eek:
a ja pierwsze słyszę ze nie można...może dlatego ze gazowane sprzyja zgadze...ale żeby zabronione było ?
A tej kofeiny w coli to tyle jest co kot napłakał...ja się tym nie przejmuję...więcej chyba w kawie jest niż w tej coli...a mało tego .Wiece ze w Coca coli nie ma konserwantów? Nie to co w tych kolorowych gazowanych napojach...jak mam wybierać to już wolę Colę

a ja poszłam do łóżeczka na trochę, poprzytulałam się do mężulka i jakoś oko mi się zamknęło ;-)
wracam i co?? 6 stron :baffled: tak to ja się nie bawię :no: ach żebyście wy jedna z drugą sraczki dostały za to :-p :-p

barmanka- ojjj mnie by się przydało takie czyszczenie bo z TYM to u mnie masakra jest :sorry::tak: . Więc potraktuję to jako motywację to pisania i pisania :-D

reklama
a nam polozna mowila ze najbardziej prawdopodobny termi to jest ten ktory jest wykonany na 1 usg w I trymestrze, bo wtedy rozwoj plodu jest taki sam. A miesiaczke to dziewczyny maja roznie i to samo z owulacja. A pozniejsze usg to juz sa uwarunkowane genetycznie jedne dzieci sa malutkie inne duze i tym terminem mamy sie nie sugerowac

Napisz swoją odpowiedź...
Do góry