reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Mamy majowe 2009

Coś z tą colą chyba jest, bo ja też bym mogła pić non stop. A wcześniej mogł dla mnie nie istnieć.
no i ja też tak mam :zawstydzona/y: wcześniej to tylko Pepsi dla mnie staniała...
a tak wogóle to dlaczego gazowanego pić niemożna w ciąży? bo że coli to wiem że chodzi o kofeine.. ale gazowane to nie wiem :eek:

no maaaaasz...to ja już wiem przez kogo tę sraczkę mam .... a żeby Cię :-D:-D:-p
ooo tam od razu na mnie :-p

barmanka Ty wiedźmo! Co za pogróżki! jak sama klikasz posta za postem to nikt nie narzeka, Łobuzie!:cool:
raz mi się zdarzyło, raz - dzisiaj akurat..
a co by było gdybym dopiero teraz wstała normalnie tak jak co dziennie wstaje?? :baffled: z 15 jak nic bym miała do nadrobienia :laugh2:

reklama
marzena80-mam nadzieję, że u mnie tak nie będzie w szpitalu , że wcześniej trzeba ustalać znieczulenie no bo to duży szpital a poza tym to jak w trakcie się okaże że konieczne jest cc to co na żywca będą kroić :szok:
ale zapytam się mojego gina bo kto wie....

marzena80-mam nadzieję, że u mnie tak nie będzie w szpitalu , że wcześniej trzeba ustalać znieczulenie no bo to duży szpital a poza tym to jak w trakcie się okaże że konieczne jest cc to co na żywca będą kroić :szok:
ale zapytam się mojego gina bo kto wie....
Tamten szpital też jest bardzo dużym szpitalem i na pewno wielu anestezjologów jest wówczas na dyżurach, ale ona mówiła, że zzo do porodu zajmuje się tylko 3 lekarzy z czego ona jeszcze jednego nie poleca. Lepiej się zapytaj. Po co mieć później niespodzianki.

Wg ostatniego usg na jutro:-).Wg OM na 6 maja. Ale chyba urodzę pomiędzy(mam nadzieję:sorry:)

ach no to faktycznie ... kurczę ...fajnie :-)
też bym tak chciała

a tak wogóle to dlaczego gazowanego pić niemożna w ciąży? bo że coli to wiem że chodzi o kofeine.. ale gazowane to nie wiem :eek:
a ja pierwsze słyszę ze nie można...może dlatego ze gazowane sprzyja zgadze...ale żeby zabronione było ?
A tej kofeiny w coli to tyle jest co kot napłakał...ja się tym nie przejmuję...więcej chyba w kawie jest niż w tej coli...a mało tego .Wiece ze w Coca coli nie ma konserwantów? Nie to co w tych kolorowych gazowanych napojach...jak mam wybierać to już wolę Colę

a ja poszłam do łóżeczka na trochę, poprzytulałam się do mężulka i jakoś oko mi się zamknęło ;-)
wracam i co?? 6 stron :baffled: tak to ja się nie bawię :no: ach żebyście wy jedna z drugą sraczki dostały za to :-p :-p

barmanka- ojjj mnie by się przydało takie czyszczenie bo z TYM to u mnie masakra jest :sorry::tak: . Więc potraktuję to jako motywację to pisania i pisania :-D

reklama
a nam polozna mowila ze najbardziej prawdopodobny termi to jest ten ktory jest wykonany na 1 usg w I trymestrze, bo wtedy rozwoj plodu jest taki sam. A miesiaczke to dziewczyny maja roznie i to samo z owulacja. A pozniejsze usg to juz sa uwarunkowane genetycznie jedne dzieci sa malutkie inne duze i tym terminem mamy sie nie sugerowac

Do góry