reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Mamy majowe 2009

reklama
gazowanych nie można na początku ciąży, kiedy dziecko jest słabe przez perylestyke jelit, bo może zaszkodzić, później to raczej dziwecko kopniakami szkodzi jelitom. A co do zgagi, to przecież mineralna gazowana jest jednym ze sposobó pozbywania sie jej. Chyba zaraz po cole pójde i lody

No normalnie się nie chciało - kazał mi zadzwonic na pogotowie jak mu powidziałam że mam skurcze - dowiedzieć się czy wezwanie karetki do rodzącej jest bezpłatne
Bylo to dla mnie bardzo przykre, ale jestem uparta i dumna -postanowiłam że prosic i błagać go nie będę
Nie to nie - bez łachy

Marzenko abyś była prorokiem:tak:.Jestem juz spakowana,zwarta i gotowa a Fifi fika koziołki(pomogłam mu wypijając puszkę coli:zawstydzona/y:)
No w końcu nasze dzieciaczki są owocem wakacyjnym, a wiadomo, że jak jest ciepło to można się rozregulować. Sądzę, że tak było w mom przpadku. Wg OM termin miałam na 14 kwietnia, a z USG na 2 maja. Spora różnica. Ostatnią @ miałam 7 lipca. 10 sierpnia robiłam test i wyszło, że w ciąży nie jestem, ale od 17 do 31 lipca byliśmy na wakacjach, więc byla zmiana klimatu i bardzo wysokie temperatury, więc sądzę, że mogło się mojemu organizmowi coś pomylić.

Iwona no jasne ja też bym nie prosiła, jednak wierzyć się nie chce ,ze można coś takiego zrobić...jak można byc tak...nieczułym, nie wiem jak to nazwać właściwie...

marzena80 kurcze a ja mam jeden termin....i z OM i z USG nie wiem czy to prawidłowo...czy też moja gin olała sprawę :confused2:

Tsarina dokładnie tak jak Ankzoc napisała. Mi też mówiono, żeby patrzeć na pierwszy termin jaki usłyszymy na początku ciąży, bo potem to się może bardzo zmieniać.

ja chce jeden termin! dlaczego kobiety nie mogą mieć dokładnej daty, np w przyszłym tygoniu w czwartek. Ide, rodze i wracam! I z głowy, a nie 4 tygodnie zastanawiania się, już, nie już? a może już? teraz? a może?

Faktycznie dziewczynki.Dzieciaki się wyklują kiedy uznają, że są gotowe a nie kiedy my będziemy chciały:rofl2:.Tylko biedni ci moi faceci juz chyba trzeciego przemeblowania w domu nie zdzierżą:happy:

reklama
Iwona ja też bym się nie prosiła. Choćbym miała na piechotę iść. Trudno.
Confi a może tak Ci po prostu wyszło idealnie. Jak wszystko regularnie się cały czas odbywało to przecież tak może być. Ja od początku widziałam, że u mnie termin z OM się nie sprawdzi.

Do góry