mamamatysia
Fanka BB :)
Tsarinko mojego bobasa pomierzył kliknął na aparaturkę i wyskoczył termin 25 kwietnia(kurcze to za dwa dni a nie jutro-tracę kontakt z rzeczywistością)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
No w końcu nasze dzieciaczki są owocem wakacyjnym, a wiadomo, że jak jest ciepło to można się rozregulować. Sądzę, że tak było w mom przpadku. Wg OM termin miałam na 14 kwietnia, a z USG na 2 maja. Spora różnica. Ostatnią @ miałam 7 lipca. 10 sierpnia robiłam test i wyszło, że w ciąży nie jestem, ale od 17 do 31 lipca byliśmy na wakacjach, więc byla zmiana klimatu i bardzo wysokie temperatury, więc sądzę, że mogło się mojemu organizmowi coś pomylić.Marzenko abyś była prorokiem.Jestem juz spakowana,zwarta i gotowa a Fifi fika koziołki(pomogłam mu wypijając puszkę coli)