reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Mamy majowe 2009

i ja się melduję :tak:
sama nie wiem dlaczego, ale już spać nie mogę... dziwne bo zazwyczaj śpię do 9.30 :eek: bankowo po południu będę musiała drzemke zaliczyć...
tylko kurna co ja mam teraz robić? :sorry:

reklama
i ja się melduję :tak:
sama nie wiem dlaczego, ale już spać nie mogę... dziwne bo zazwyczaj śpię do 9.30 :eek: bankowo po południu będę musiała drzemke zaliczyć...
tylko kurna co ja mam teraz robić? :sorry:
pociesz się tym kochana ,ze ja nie śpię od 6 :eek:
ostatnio budze się jak mój M wychodzi do pracy...
w TV nic nie ma to siadam do forum. Echhh
Poczęstowałabym Cię ciasteczkiem bo własnie spozywam ..
ja poczekam do Brzydulki a potem jadę do szefowej więc w sumie zajęcie jakies mam ;-)
Jutro moja babcia ma urodziny....kurna nie wiem co mam jej kupić ...
na razie na tapecie sa elektroniczny ciśnieniomierz albo obrus...no i głupia jestem całkowicie :baffled:

pociesz się tym kochana ,ze ja nie śpię od 6 :eek:
kochana u mnie jest po 6 właśnie, bo mamy różnicę czasową o 1 godzinę ;-)
właśnie zastanawiam się czy zapodać sobie kawkę, zrobić płatki z mleczkiem czy wrócić do łóżeczka :eek: poczekam jeszcze pare minut - zobaczymy;-)
my niestety nie mamy polskiej tv :-( jakoś do tej pory nie była nam potrzebna, oboje pracowaliśmy na popołudnia - a wiadomo że najlepsze filmy lecą wieczorami... no ale teraz jak synek przyjdzie na świat to myślę że kiedyś tam ją podłączymy dla polskich bajek :tak: :-)
prezent dla babci...hmmm... i jedno i drugie to fajny pomysł... nie wiem jak twoja babcia, ale moja bardziej by się ucieszyła z ciśnieniomierza :tak: bo obrusików ma całkiem sporo.

No tak...nie pomyślałam o różnicy czasu :zawstydzona/y:
jeśłi chodzi o prezent to ja w ogóle nie wiem co by jej bardziej pasowało bo obrusy ma ale ostatnio zmieniła wystrój w pokoju na brązowy, więc zamiast tradycyjnie białych chciałam jej kupić coś w ecru, a cisnieniomierz też ma...analogowy więc pomyślałam ze cyfrowy bedzie jej łatwiej używać tylko czy bedzie chciała? :nerd:

a ja wczoraj zwariowałam, dwa prania i prasowanie, ale to już wiecie. Potem obiad i porządki, ale nie takie domowe. Już znów jestem zadbana:-)

I się wymoczyłam, nasmarowałam, zrobiłam maseczki, pofarbowałam włosy, mam ogolone nogi i @, mąż był dzielny! Nawet mi pilling plecków zrobił. Najpierw był bardzo delikatny i oniesmielony przy goleniu nóg, ale potem jak zobaczył, że nic strasznego, to zanim się zorientowałam było po sprawie. @ też poszła pod nóż przy okazji i od razu lepiej:tak:

i nudzi mi się teraz...:baffled:

a ja wczoraj zwariowałam, dwa prania i prasowanie, ale to już wiecie. Potem obiad i porządki, ale nie takie domowe. Już znów jestem zadbana:-)

I się wymoczyłam, nasmarowałam, zrobiłam maseczki, pofarbowałam włosy, mam ogolone nogi i @, mąż był dzielny! Nawet mi pilling plecków zrobił. Najpierw był bardzo delikatny i oniesmielony przy goleniu nóg, ale potem jak zobaczył, że nic strasznego, to zanim się zorientowałam było po sprawie. @ też poszła pod nóż przy okazji i od razu lepiej:tak:

i nudzi mi się teraz...:baffled:

hehehe teraz to Ty kochana masz leżeć i pachnieć :-D
mój M deklarował się nawet do golenia mnie ...na dole ale jakoś nie jestem przekonana.Tyle tam zakrętów i zakamarków ze boję się ze mnie skaleczy :rofl2:
Nogi daję radę sama ,ale peeling plecków faktycznie fajna sprawa. Muszę to dzis uskutecznić :-)

Confi z babciami to zazwyczaj tak jest że "one nigdy nic nie potrzebują" :sorry:

Tsarina samopoczucie po domowym Spa na pewno lepsze, prawda? ;-)
ja z zabiegami zawsze do niedzieli czekam, bo mąż wtedy odsypia cały tydzień a mi się nudzi wtedy, więc mam czas by zadbać o siebie :tak:

dziewczyny a ile wam pralek wyszło tych dziecinnych ciuszków?
bo mi 3....
i się zastanawiam czy dużo....
myślę że dużo i że przesadziłam trochę :-( jedynie co się pocieszam to z tym że prałam wszystkie ciuszki nawet te na 3-6 miesięcy i większe też (kilka rzeczy mam z tego największego rozmiaru)

reklama
barmanka79 ja nawet jej nie pytam o to czego potrzebuje bo zawsze wyjdzie na to ,ze nic...staram się kupować coś sama a z tym mam zawsze problem :zawstydzona/y:

mnie samych ciuszków wyszły dwie pralki ale ja mam taką która miesci prawie 6 kilo prania :szok:
i dwie pralki reszty czyli pościeli, kocyków , pokrycie do wózka, rożki itp...

Do góry