reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy majowe 2009

i ja się melduję :tak:
sama nie wiem dlaczego, ale już spać nie mogę... dziwne bo zazwyczaj śpię do 9.30 :eek: bankowo po południu będę musiała drzemke zaliczyć...
tylko kurna co ja mam teraz robić? :sorry:

reklama
i ja się melduję :tak:
sama nie wiem dlaczego, ale już spać nie mogę... dziwne bo zazwyczaj śpię do 9.30 :eek: bankowo po południu będę musiała drzemke zaliczyć...
tylko kurna co ja mam teraz robić? :sorry:
pociesz się tym kochana ,ze ja nie śpię od 6 :eek:
ostatnio budze się jak mój M wychodzi do pracy...
w TV nic nie ma to siadam do forum. Echhh
Poczęstowałabym Cię ciasteczkiem bo własnie spozywam ..
ja poczekam do Brzydulki a potem jadę do szefowej więc w sumie zajęcie jakies mam ;-)
Jutro moja babcia ma urodziny....kurna nie wiem co mam jej kupić ...
na razie na tapecie sa elektroniczny ciśnieniomierz albo obrus...no i głupia jestem całkowicie :baffled:

pociesz się tym kochana ,ze ja nie śpię od 6 :eek:
kochana u mnie jest po 6 właśnie, bo mamy różnicę czasową o 1 godzinę ;-)
właśnie zastanawiam się czy zapodać sobie kawkę, zrobić płatki z mleczkiem czy wrócić do łóżeczka :eek: poczekam jeszcze pare minut - zobaczymy;-)
my niestety nie mamy polskiej tv :-( jakoś do tej pory nie była nam potrzebna, oboje pracowaliśmy na popołudnia - a wiadomo że najlepsze filmy lecą wieczorami... no ale teraz jak synek przyjdzie na świat to myślę że kiedyś tam ją podłączymy dla polskich bajek :tak: :-)
prezent dla babci...hmmm... i jedno i drugie to fajny pomysł... nie wiem jak twoja babcia, ale moja bardziej by się ucieszyła z ciśnieniomierza :tak: bo obrusików ma całkiem sporo.

No tak...nie pomyślałam o różnicy czasu :zawstydzona/y:
jeśłi chodzi o prezent to ja w ogóle nie wiem co by jej bardziej pasowało bo obrusy ma ale ostatnio zmieniła wystrój w pokoju na brązowy, więc zamiast tradycyjnie białych chciałam jej kupić coś w ecru, a cisnieniomierz też ma...analogowy więc pomyślałam ze cyfrowy bedzie jej łatwiej używać tylko czy bedzie chciała? :nerd:

a ja wczoraj zwariowałam, dwa prania i prasowanie, ale to już wiecie. Potem obiad i porządki, ale nie takie domowe. Już znów jestem zadbana:-)

I się wymoczyłam, nasmarowałam, zrobiłam maseczki, pofarbowałam włosy, mam ogolone nogi i @, mąż był dzielny! Nawet mi pilling plecków zrobił. Najpierw był bardzo delikatny i oniesmielony przy goleniu nóg, ale potem jak zobaczył, że nic strasznego, to zanim się zorientowałam było po sprawie. @ też poszła pod nóż przy okazji i od razu lepiej:tak:

i nudzi mi się teraz...:baffled:

a ja wczoraj zwariowałam, dwa prania i prasowanie, ale to już wiecie. Potem obiad i porządki, ale nie takie domowe. Już znów jestem zadbana:-)

I się wymoczyłam, nasmarowałam, zrobiłam maseczki, pofarbowałam włosy, mam ogolone nogi i @, mąż był dzielny! Nawet mi pilling plecków zrobił. Najpierw był bardzo delikatny i oniesmielony przy goleniu nóg, ale potem jak zobaczył, że nic strasznego, to zanim się zorientowałam było po sprawie. @ też poszła pod nóż przy okazji i od razu lepiej:tak:

i nudzi mi się teraz...:baffled:

hehehe teraz to Ty kochana masz leżeć i pachnieć :-D
mój M deklarował się nawet do golenia mnie ...na dole ale jakoś nie jestem przekonana.Tyle tam zakrętów i zakamarków ze boję się ze mnie skaleczy :rofl2:
Nogi daję radę sama ,ale peeling plecków faktycznie fajna sprawa. Muszę to dzis uskutecznić :-)

Confi z babciami to zazwyczaj tak jest że "one nigdy nic nie potrzebują" :sorry:

Tsarina samopoczucie po domowym Spa na pewno lepsze, prawda? ;-)
ja z zabiegami zawsze do niedzieli czekam, bo mąż wtedy odsypia cały tydzień a mi się nudzi wtedy, więc mam czas by zadbać o siebie :tak:

dziewczyny a ile wam pralek wyszło tych dziecinnych ciuszków?
bo mi 3....
i się zastanawiam czy dużo....
myślę że dużo i że przesadziłam trochę :-( jedynie co się pocieszam to z tym że prałam wszystkie ciuszki nawet te na 3-6 miesięcy i większe też (kilka rzeczy mam z tego największego rozmiaru)

reklama
barmanka79 ja nawet jej nie pytam o to czego potrzebuje bo zawsze wyjdzie na to ,ze nic...staram się kupować coś sama a z tym mam zawsze problem :zawstydzona/y:

mnie samych ciuszków wyszły dwie pralki ale ja mam taką która miesci prawie 6 kilo prania :szok:
i dwie pralki reszty czyli pościeli, kocyków , pokrycie do wózka, rożki itp...

Do góry