reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Mamy majowe 2009

hahahaha ja tez na razie oglądam swoją tylko w lustrze :-D:-D:-D
i szczerze przyznam ze lustro doskonale sprawdza sie przy goleniu własnie ...troche wprawy to wymaga , pare zacięć zaliczyłam ale jest coraz lepiej :-)
Oj ja swoją też tylko w lusterku ostatnio widzę, ale i to rewelacyjnie mi nie wychodzi. Mam już dość. No i jak mi się skurcze rozpoczną to też chyba wpierw w wannie będę siedziała z 2 godziny nim się do stanu używalności doprowadzę. I chyba w końcu tez jakis krem muszę przetestować, bo po jednorazówkach to różnie bywa.

reklama
a u mnie elektryczna nie działa :baffled:
nie wiem dlaczego ,ale zawsze i tak muszę poprawiac jednorazówką więc stwierdziłam ,ze nie ma to sensu.
Nina27 trzymam kciuki za wizytę.

ja uciekam, cały dzień mnie nie będzie i raczej już dzis nie zajrzę,ale jutro owszem ;-)
a jak naklepiecie znów 100 stron to zastrajkuję i tyle :-p

papa trzymajcie się kochane ...do jutra :***

ja właśnie tylko elektrycznej używam :tak: i jestem z niej bardzo zadowolona bo nie tak łatwo jest się nią zaciąć :tak: i cała się nia gole - również pod pachami i nogi :)

A to masz jakąś taką porządną , firmową? Bo ja sobie kiedyś kupiłam taką zwykłą za 25 zł w Lidlu, ale też raczej olśniewajacych efektów nie ma. Więc nie wiem czy sę opłaca inwestować grubszą kasę na jakąś porządniejszą golarkę, czy bedzie lepszy efekt.

Ja mam maszynkę philips-a i jestem z niej zadowolona :)
Mam 2 tryby - golenie i strzyżenie :-D
i 2 nasadki/nakładki - do depilacji miejsc wrażliwych (ze złotem czy cos takiego) - żeby nie podrażniała i do nóg
Jest ona na baterie - więc moge golić sie jak chce i gdzie chce :)

widzeze tu trzeba o 6 wstawac na najwiekszy ruch hihihi a ja jak zwykle na szarym koncu
Paula ja nie nazekam wcale tylko fajnie jest swoje Malenstwo czesciej widywac..... nie mam nic do tej opieki.... chociaz ginekologicznie to nie bylam na zadnej wizycie badana.... tylko ostatnio jak trafilam z tymi bolami podbrzusza do szpitala..... to poprostu inaczej wyglada w PL:tak::tak::tak:
Milego dzionka ;-)

Witajcie dziewczynki, ja właśnie zwariowałam (wg mojej sąsiadki), bo pranie zrobiłam, w oknie mnie cholera widzi jak prasuje a i jeszcze dziś nowe kwiatuszki powsadzałam do doniczek na balkonie, zaraz obiadek i będzie po całym ciężkim dniu. |Ja już chce urodzić, bo jeśli nie, to zaraz srebro (którego nie mamy) wypoleruje, tak mnie coś nosi na sprzatanie. Mój mąż przede mną ucieka, bo "go posprzatam"! Nosz, ratujcie mnie!

no ja już po szkole rodzenia...boziuuu jakie nudy :confused2: mówiła o masażu jak bolą plecki, o pozycjach do rodzenia. wcześniej rozdała kserówki. i normalnie to co mówiła przez godzinę z placem w d....e można by było w 15 minut powiedzieć :-p jedyny plus tej wizyty to taki że dała liste co zabrać do szpitala :tak:

ja do golenia też używam golarki elektrycznej, dla mnie jest ona najlepsza pod słońcem :tak: nigdy się nie zacięłam, jak to miało miejsce przy korzystaniu z jednorazówek ;-)
ja mam Brauna - ale wszystkie bajery ma identyczne jak u philipsa Iwony (dwa tryby, różne nakładki, specjalna nakładka do golenia nóg) dla mnie rewelacja :-)
wcześniej miałam Remingtona (nie wiem czy jest w Polsce), ale popsuła mi się ta siateczka, i nie mogłam nigdzie dokupić zapasowej :-( więc kupiłam sobie nową golarkę Brauna :tak:
polecam, na prawdę warto

qwa, poczytałam Was i stanełam przed lustrem z ostra krytyką w oczach. Manicure, pedicure, pelling ciała, kremy, farba, maseczki... hmmm, ot i mam plan na wieczór. Nogi może i ogole, a może mąz mi je ogoli.

Sama paznokci u stóp nie pomaluje, bo nawet nie wiem, kiedy ostatnio miałam "stope w dłoniach"- przez co bez skarpetek chodze. No i odchwaszczanie! Ależ ja zarosłam. Za dużo sprzątania a za mało zdrowego egozimu!

Majóweczki! Więcej egoizmu! Nie straszmy położnych!
zaniedbana tsarina....:zawstydzona/y:

No wiec ja juz po wizycie:tak:.Według mojego lekarza z malenstwem wszystko ok i mogłabym rodzic nawet dzisiaj:happy:.Miałam robione KTG.Jak tylko połozyłam sie na kozetce i usłyszałam bicie serduszka Filipka to raj dla moich uszu, przysnelam sobie na te pol godzinki.No wiec zapis Ktg bez zarzutu:happy:.Skurcze mam narazie nieregularne.Ne wyczuwam ich az tak jak niektóre z Was bo u mnie objawiaja sie tylko w postaci twardnienia brzucha.Acha no i jeszcze to , ze szyjka skrócona o 70% takze juz niedługo.Wponiedzialek kolejny zapis Ktg i doktorek twierdzi, ze to bedzie moja ostatnia wizyta.Oby Tak bylo bo juz mi to troche ciazy:baffled:

reklama
Cześć Majóweczki:-)
Nadrobiłam te kilkanaście stron... coś od wczoraj nie miałam weny do pisania:-:)-(
Jestem w takim nastroju, że "bez noża nie podchodź":-D. No, ale widzę, że nie jestem tu jedynym takim przypadkiem;-)
M@dz!@,
dobrze, że się odezwałaś - już miałam zamiar do Ciebie pisać, czy czasem nie jesteś w szpitalu:tak:.
Kaatharina,
odważna jesteś:tak:. Życzę Tobie powodzenia nie tylko na kolokwium, ale - przede wszystkim!- w podróży:tak:

Dużo tematów zostało poruszonych, więc wybaczcie, że nie wracam już, by każdej coś odpisać:zawstydzona/y:.
Najważniejsze, że Maluszki zdrowe, Mamuśki też:tak:

Do góry