reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Mamy majowe 2009

ale małpy no... śmieją się z biednego walczącego o przetrwanie wielorybka :-D:-D:-D
kurcze ja sama się z siebie nabijam teraz ...:laugh2::rofl2:
nie mogę się powstrzymac . Dobrze ze nie widziałam siebie w żadnym lustrze taka gruba i miotającą się ...:-D:-D:-D o matko

reklama
oj dziewczyny o innych częsciach to już nawet nie wspominam:baffled:
wczoraj właśnie się gimnastykowałam na dzisiejszą wizytę..oczywiście nie obyło się bez zacięć:baffled:..nie mogę sie doczekać jak już będę widziała swoją....hmm:-)

Z tym wyjściem z wanny to mnie rozbawiłaś. Ja to muszę wpierw wejść do wanny, a potem zacząć wodę lać, bo jak wpierw wodę naleję, a potem ja wchodzę to jest takie ogromne CHLUP i pół łazienki mokre!
no tu masz rację :-D ja juz nauczyłam sie nalewać tylko pół wanny i potem sobie dolewam zawsze
A z goleniem to fakt. Te nogi to przy innych częściach i tak pół biedy. Ciekawe jak to będzie jak mi się skurcze zaczną...
jesssu ja nie znosze ilości włosów tam na dole....ze wstydu się spale jak bedę musiała tak jechac do szpitala :-D
założę się ze jak dostane skurczy to najpierw zawalczę z zarostem a potem dopiero dam sę zawieźć na porodówkę :rofl2:
mój M sie smieje ze będę miała tyle do zrobienia ze na bank urodzę w naszej mega wannie :-D:-D:-D

oj dziewczyny o innych częsciach to już nawet nie wspominam:baffled:
wczoraj właśnie się gimnastykowałam na dzisiejszą wizytę..oczywiście nie obyło się bez zacięć:baffled:..nie mogę sie doczekać jak już będę widziała swoją....hmm:-)
hahahaha ja tez na razie oglądam swoją tylko w lustrze :-D:-D:-D
i szczerze przyznam ze lustro doskonale sprawdza sie przy goleniu własnie ...troche wprawy to wymaga , pare zacięć zaliczyłam ale jest coraz lepiej :-)

hahahaha ja tez na razie oglądam swoją tylko w lustrze :-D:-D:-D
i szczerze przyznam ze lustro doskonale sprawdza sie przy goleniu własnie ...troche wprawy to wymaga , pare zacięć zaliczyłam ale jest coraz lepiej :-)

ja też już mam coraz większą wprawę:-) bo początki naprawdę były bardzooo trudne:-)

Witam Brzuchatki.
Wy naprawdę spania nie macie.
Ja już swojej ... nie widziałam ho ho, oj dawno. I wiecie co mam powoli problem z podcieraniem się, poprostu ręka mi się robi za krótka. :-) A tu jeszcze miesiąc przede mną. Ja sie gole kremem bo po golarce mam uczulenie. Chyba można kremem do depilacji?

chyba można:baffled: ja nigdy nie stosowałam..ale chcę sobie kupić maszynkę elektryczną co by się już dalej nie męczyć z jednorazówkami..bo depilator odpada (pękają mi naczyńka)

reklama
Do góry