jola- az sie poplaklam ze wzruszenia.. wow !! jakie te twoje dziewczyneczki sa sliczniusie
cud
a ja wczoraj z mezem kupilam cala wyprawke,, zostal tylko odebrac wozek i kupic laktator.. a wlasnie dziewczynki czy ktoras z was uzywala albo juz kupila laktator i jaki jest dobry i tani, bo slyszalam ze z aventu jest dobry ale kosztuje 170zl.. a kolezanka kupila za 30zl laktator i mowi ze jest swietny.. co uwazacie?? i jaki kupilyscie???
Tikanis- ja sie wypowiem na temat laktatora bo wlasnie jestem na etapie uzywania. Ja mam Aventu ten elektryczny- wiem ze jest troszke drogi ale ja moge Ci go polecic z cala odpowioedzialnoscia- poprostu jest swietny i nie wyobrazam sobie zebym miala nieelektryczny! Ten jest na prad z sieci lub baterie wiec mozesz go zabrac wszedzie ze soba. Odciaganie zaczac mozesz recznie nadajac rytm a pozniej przelaczasz na elektryczny no i tylko trzymasz przy piersi, a laktator robi cala prace
, ma tez nakladke masujaca co mi bardzo pomaga!
Ja dzis przechodze zastuj pokarmu i mam piersi jak kamienie no i bola jak chole....
, a jak zaczne odciagac to chwile nie idzie nic a pozniej jak od krowy z cyca strzyka....
. Ach niedlugo ma przyjsc polozna to zapytam co ja mam dalej robic!
A tak wogole to jeszcze raz dziekuje Wam wszystkim kochane i trzymam ogromne kciukaski za Was!
Barmanko ......nie wiem dlaczego fotki Ci sie nie otwieraja, ale jak chcesz zobaczyc to moze sprobuj na mamach kwietniowych w watku
kwietniowe blizniaki - tam tez je umiescilam..................no a teraz uciekam bo juz slysze jak tam moje szkraby kwila...
;-). Zycze milego dzionka!