nie ma sprawy Kochana każdy by chciał zobaczyć takie małe pięknościooo teraz widzę dzięki Confi
reklama
barmanka79
Deus Dona Me Vi
Confi dzięki że jeszcze raz wstawiłaś fotki - nooooo teraz to ja widzę
Jolu - ja już wcześniej patrzyłam na kwietniówki, ale był ten sam rezultat co tutaj - nie widziałam fotek :-( no ale Confi pomogła bo ty pewnie zajęta
oj rety jakie one cudne, śliczne po prostu mmmm miodzio :-) :-)
normalnie idealne pannice to ja rezerwuje drugą dla mojego Marcelka
też jestem pod baaaaardzo wielkim wrażeniem że obie dzidźki urodziłaś sn, wielki pokłon ku twoich stóp
Jolu - ja już wcześniej patrzyłam na kwietniówki, ale był ten sam rezultat co tutaj - nie widziałam fotek :-( no ale Confi pomogła bo ty pewnie zajęta
oj rety jakie one cudne, śliczne po prostu mmmm miodzio :-) :-)
normalnie idealne pannice to ja rezerwuje drugą dla mojego Marcelka
też jestem pod baaaaardzo wielkim wrażeniem że obie dzidźki urodziłaś sn, wielki pokłon ku twoich stóp
O matko jakim cudem masz u siebie gruz w domu.. To by mnie już naprawdę wytrąciło z równowagi
(...)
jak weszłam do łazienki i zonaczyłam na moim białym dywaniku łazienkowym kupe gruzu to otworzyłam klapkę od tunelu który lączy cały pion i wrzasnęlam by przyszedł posprzatać mi mieszanie z gruzu
Mimo tych przeżyć mam doskonały humorek , siedzę sobie z wami wcinam jogurt Mullera wiśniowy z czekoladowymi krążkami i jestem wniebowzięta
Teraz i ja też widzę te urocze maleństwa :-):-)
ula_28 to ,ze nie widzisz fotek nie zależy od dostepu do forum zamkniętego bo Jola udostępniła je tutaj przecież ...to zależy raczej od hostingu zdjęć...może macie jakies blokady w swoich kompach...ja zgram sobie te zdjęciana dysk i wrzucę na inny hosting...napiszcie mi czy je widzicie ...
Widzę, że Confi znasz się na rzeczy! Super, że nam pokazałaś te słodziaki
anula1812
Fanka BB :)
Jolu i aniu77 - gratulacje dla nowych mam i ich księżniczek
oby więcej dziewczyn sie rodziło bo nawet jest przysłowie że jak więcej chłopców sie rodzi to na wojne a jak więcej dziewczynek to na pokój i polepszenie;-)
Bliżniaczki piękne niunie i tak sie zastanawiałam czy to jedna do której lusterko przystawilście czy faktycznie dwie , jak ty je rozpoznajesz i nie mylisz sie która już nakarmiona - dosłownie pełna podziwu jestem.
witam również nową majówke justysiu21 - witamy!!!
ula28 - też miałam problem z szyjką ale jak tak sięgne wstecz to modliłam sie o każdy tydzien a dziś gdy zostało mi te kilka tygodni zaledwie to mam wrażenie że troche tu posiedze jeszcze bo wszelkie objawy zanikły a 3 razy S na mnie nie działa,wręcz przeciwnie.
nina2003 - wszystkiego dobrego z okazji rocznicy ślubu
my z mężem też powiedzieliśmy tego dnia TAK aż 12 lat temu boziuś , a człowiek myślał że nie wytrzyma , a wytrzymał , tak samo z naszymi brzuszkami - też wytrzymamy!
Tak pozatym dobrego dnia majóweczki - ja zaraz mykam na zakupy bo póżniej mój M do pracy !!! Odezwe sie jak bendzie luz przy kompie!!!
oby więcej dziewczyn sie rodziło bo nawet jest przysłowie że jak więcej chłopców sie rodzi to na wojne a jak więcej dziewczynek to na pokój i polepszenie;-)
Bliżniaczki piękne niunie i tak sie zastanawiałam czy to jedna do której lusterko przystawilście czy faktycznie dwie , jak ty je rozpoznajesz i nie mylisz sie która już nakarmiona - dosłownie pełna podziwu jestem.
witam również nową majówke justysiu21 - witamy!!!
ula28 - też miałam problem z szyjką ale jak tak sięgne wstecz to modliłam sie o każdy tydzien a dziś gdy zostało mi te kilka tygodni zaledwie to mam wrażenie że troche tu posiedze jeszcze bo wszelkie objawy zanikły a 3 razy S na mnie nie działa,wręcz przeciwnie.
nina2003 - wszystkiego dobrego z okazji rocznicy ślubu
my z mężem też powiedzieliśmy tego dnia TAK aż 12 lat temu boziuś , a człowiek myślał że nie wytrzyma , a wytrzymał , tak samo z naszymi brzuszkami - też wytrzymamy!
Tak pozatym dobrego dnia majóweczki - ja zaraz mykam na zakupy bo póżniej mój M do pracy !!! Odezwe sie jak bendzie luz przy kompie!!!
O matko jakim cudem masz u siebie gruz w domu.. To by mnie już naprawdę wytrąciło z równowagi
u nas w lazience jest taki jakby tunel łączący cały pion ... tak to wygląda na co dzień
w tym tunelu jest częściowo wolna przestrzeń od góry do dołu a sąsiad kuje własnie ten rejon swojego mieszkania . Ja mam gruz w domu ponieważ na ścianie tego tunelu jest klapka pod którą są umieszczone liczniki wody
a wkurzyłam się bo mam ciemną podłogę w łazience i biały dywanik
i rano wszystko było zawalone pyłem i gruzem....
nie ma sprawy, ja to taki mały haker jestem ;-)Teraz i ja też widzę te urocze maleństwa :-):-)
Widzę, że Confi znasz się na rzeczy! Super, że nam pokazałaś te słodziaki
a tak serio to niektóre hostingi zdjęc nie dają rady zabezpieczeniom na kompie i czasem nie można obejrzec zdjęc ale skoro je widzicie to misja została zakończona sukcesem :-)
Oj.. Confi - to tym bardziej nie zazdroszczę Ci tego sąsiada..
Za to mój sąsiad puszcza czasem głośno hard techno - i to akurat mi pasuje - bo kawałki ma superowe a dzidzię po woli też przyzwyczajam do tej muzy
Zmykam - bo mam dziś w planach pranie dla maluszka :-) i tak pewnie minie mi tydzień.. Pranie, prasowanie...
Za to mój sąsiad puszcza czasem głośno hard techno - i to akurat mi pasuje - bo kawałki ma superowe a dzidzię po woli też przyzwyczajam do tej muzy
Zmykam - bo mam dziś w planach pranie dla maluszka :-) i tak pewnie minie mi tydzień.. Pranie, prasowanie...
Ostatnia edycja:
o matko Kasia nie wygląda to za dobrze ...byłas z tymi wynikami u lekarza?
prawidłowe wyniki moczu powinny być w wiekszosci punktów ujemne, kolor słomkowy lub żółty...albo bezbarwny no i przede wszystkim nie powinno być tam krwi...
tu coś jest jakas intrepretacja ale moim zdaniem powinnaś jak najszybciej do lekarza się z tym udac
http://www.ebrzuszek.pl/index.php?option=com_content&task=view&id=567&Itemid=95
prawidłowe wyniki moczu powinny być w wiekszosci punktów ujemne, kolor słomkowy lub żółty...albo bezbarwny no i przede wszystkim nie powinno być tam krwi...
tu coś jest jakas intrepretacja ale moim zdaniem powinnaś jak najszybciej do lekarza się z tym udac
http://www.ebrzuszek.pl/index.php?option=com_content&task=view&id=567&Itemid=95
Ostatnia edycja:
reklama
ja bym poszła wczesniej ...nawet do ogolnego spytac ...nie czekałabym do czwartku Kochana...kurcze do lekarza mam dopiero w czwartek