reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy majowe 2009

reklama
Confi dzięki że jeszcze raz wstawiłaś fotki - nooooo teraz to ja widzę :tak:

Jolu - ja już wcześniej patrzyłam na kwietniówki, ale był ten sam rezultat co tutaj - nie widziałam fotek :-( no ale Confi pomogła bo ty pewnie zajęta:laugh2:
oj rety jakie one cudne, śliczne po prostu mmmm miodzio :-) :-)
normalnie idealne pannice :tak: to ja rezerwuje drugą dla mojego Marcelka :rofl2: :rofl2:

też jestem pod baaaaardzo wielkim wrażeniem że obie dzidźki urodziłaś sn, wielki pokłon ku twoich stóp :szok:

(...)
jak weszłam do łazienki i zonaczyłam na moim białym dywaniku łazienkowym kupe gruzu to otworzyłam klapkę od tunelu który lączy cały pion i wrzasnęlam by przyszedł posprzatać mi mieszanie z gruzu :-D:-D:-D
Mimo tych przeżyć mam doskonały humorek , siedzę sobie z wami wcinam jogurt Mullera wiśniowy z czekoladowymi krążkami i jestem wniebowzięta :-D
O matko :szok: jakim cudem masz u siebie gruz w domu.. To by mnie już naprawdę wytrąciło z równowagi :wściekła/y:

ula_28
to ,ze nie widzisz fotek nie zależy od dostepu do forum zamkniętego bo Jola udostępniła je tutaj przecież ...to zależy raczej od hostingu zdjęć...może macie jakies blokady w swoich kompach...ja zgram sobie te zdjęciana dysk i wrzucę na inny hosting...napiszcie mi czy je widzicie ...
Teraz i ja też widzę te urocze maleństwa :-):-)
Widzę, że Confi znasz się na rzeczy! Super, że nam pokazałaś te słodziaki :happy:

Jolu i aniu77 - gratulacje dla nowych mam i ich księżniczek
oby więcej dziewczyn sie rodziło bo nawet jest przysłowie że jak więcej chłopców sie rodzi to na wojne a jak więcej dziewczynek to na pokój i polepszenie;-)
Bliżniaczki piękne niunie i tak sie zastanawiałam czy to jedna do której lusterko przystawilście czy faktycznie dwie:-D , jak ty je rozpoznajesz i nie mylisz sie która już nakarmiona - dosłownie pełna podziwu jestem:tak::tak::tak:.
witam również nową majówke justysiu21 - witamy!!!
ula28 - też miałam problem z szyjką ale jak tak sięgne wstecz to modliłam sie o każdy tydzien a dziś gdy zostało mi te kilka tygodni zaledwie to mam wrażenie że troche tu posiedze jeszcze bo wszelkie objawy zanikły a 3 razy S na mnie nie działa:rofl2:,wręcz przeciwnie.
nina2003 - wszystkiego dobrego z okazji rocznicy ślubu
my z mężem też powiedzieliśmy tego dnia TAK aż 12 lat temu :baffled: boziuś , a człowiek myślał że nie wytrzyma , a wytrzymał :eek: , tak samo z naszymi brzuszkami - też wytrzymamy!
Tak pozatym dobrego dnia majóweczki - ja zaraz mykam na zakupy bo póżniej mój M do pracy !!! Odezwe sie jak bendzie luz przy kompie!!!

O matko :szok: jakim cudem masz u siebie gruz w domu.. To by mnie już naprawdę wytrąciło z równowagi :wściekła/y:

u nas w lazience jest taki jakby tunel łączący cały pion ... tak to wygląda na co dzień
2s9c7.jpg

w tym tunelu jest częściowo wolna przestrzeń od góry do dołu a sąsiad kuje własnie ten rejon swojego mieszkania . Ja mam gruz w domu ponieważ na ścianie tego tunelu jest klapka pod którą są umieszczone liczniki wody
9urlw1.jpg

2j2fau1.jpg

a wkurzyłam się bo mam ciemną podłogę w łazience i biały dywanik
1zohkkg.jpg

i rano wszystko było zawalone pyłem i gruzem....

Teraz i ja też widzę te urocze maleństwa :-):-)
Widzę, że Confi znasz się na rzeczy! Super, że nam pokazałaś te słodziaki :happy:
nie ma sprawy, ja to taki mały haker jestem ;-)
a tak serio to niektóre hostingi zdjęc nie dają rady zabezpieczeniom na kompie i czasem nie można obejrzec zdjęc ale skoro je widzicie to misja została zakończona sukcesem :-)

Oj.. Confi - to tym bardziej nie zazdroszczę Ci tego sąsiada.. :no:
Za to mój sąsiad puszcza czasem głośno hard techno - i to akurat mi pasuje - bo kawałki ma superowe :yes: a dzidzię po woli też przyzwyczajam do tej muzy :-D
Zmykam - bo mam dziś w planach pranie dla maluszka :-) i tak pewnie minie mi tydzień.. Pranie, prasowanie... :eek:

Ostatnia edycja:
dziewczyny pomóżcie mi w interpretacji wyników moczu nierozumiem ich może któraś się troszke zna mam nadzieję :confused2:

kolor-green
leu. -moderate
bakterie-liczne
krwinki białe-10-15
kr.czerwone2-4-7 i wys,

o matko Kasia nie wygląda to za dobrze ...byłas z tymi wynikami u lekarza?
prawidłowe wyniki moczu powinny być w wiekszosci punktów ujemne, kolor słomkowy lub żółty...albo bezbarwny no i przede wszystkim nie powinno być tam krwi...

tu coś jest jakas intrepretacja ale moim zdaniem powinnaś jak najszybciej do lekarza się z tym udac

http://www.ebrzuszek.pl/index.php?option=com_content&task=view&id=567&Itemid=95

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry