reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Mamy majowe 2009

Witam słonecznie

confi - śliczna sukienka i wózio też bardzo ładny (cudny kolorek wybrałaś);-)
Co do wydzieliny to ja też mam teraz więcej i to właśnie taka biała

reklama
confi, ankzoc, barmanka, aga_k_m - dzieki dziewczynki, troszke sie uspokoilam..:) w sumie pierwszy raz takie cos mi sie pojawilo hehe:-D ale teraz juzbede wiedziec zenie mam sie czym martwic..

u nas trwa remont i jest burdel na kolkach,, wkurza mnie to jak cholera,, bardzo zle sie czuje w takim balaganie.. ehhh,, a dopiero wszytsko bedzie posprzatane i zrobione na niedziele..:):-D pozniej pokaze wam efekty jak juz bedzie gotowe..

mamamatysia ja kocyki mam ale chce kupic jeden taki wymiarowo jak kołderka ...120x90 i będę mogła ubrać go w poszewkę z bawełny...

krystyna30 dziękuję :-)
wózek już stoi i czeka na małego pasażera...a to dlatego ze musieliśmy zaadaptować szafe na cos innego i siłą rzeczy....

hej
nina widze ze masz termin jak ja ...i tez juz mialam jeden dzien z kilkudziesiecioma skurczami i sie uspokoily po wizycie w szpitalu i dluuuuugim odpoczynku!!!!
ciekawe ktora bedzie pierwsza u mnie szyjka juz sie troche skurczyla bo byla 5cm a jest 3,4cm....
pozdrawiam

achh, confi - zapomniałam Cię pochwalić - piękna jest ta sukieneczka no i bardzo twarzowa :happy: Wykorzystasz ją zapewne również po ciąży :-)

A ja dzisiaj tak późno się zameldowałam - ponieważ właśnie byłam na zakupach z siostrą. Sobie kupiłam jedynie tuniczkę i lniane biodrówki. Dla mojej Małej znalazłam niebiesiutki kapelusik i śliczne beżowe sztruksiki (koniec z różem), no i mam też parę fajnych rzeczy dla pewnego chłopczyka :-D

nina27, slonko - ja również zaczynam dzisiaj "walkę" z praniem.. Zakupiłam sobie proszek z "dzidziusia" (nie było Jelpa.. więc na pierwszy rzut idzie "dzidziuś") no i płym Lenor dla dzieciaczków. Także prasowanko szykuje mi się na wieczór :-D

łooo matko sporo tego masz :eek:.... ja mam 2 komplety, i myślę że to spokojnie wystarczy :tak:
a powiedz jak w końcu wyszło z tą przesyłką za sukienkę? bo jestem tak samo ciekawa jak Słonko ;-)
no jakoś tak wyszło ze się tyle nazbierało ...znaczy się nie będę się juz martwić...
a przesyłka? pani tak zaczarowała paczkę ze kosztowała 8 złotych...nie wiem jak to zrobiła...jak dodać do tego 2 złote za kopertę to niech jej będzie :-p
ale postraszyć ja musiałam :-D

marychna21 dzieki :-) spacerówkę mam już w innym kolorze ale ten podoba mi się tak bardzo ze mam nadzieje ze Damianek bedzie chciał jeździć w gobndolce jak najdłużej :-D

aga_k_m ja otulaczy nie mam z wiadomych względów...ale same poszewki...prześcieradła mam jednak dwa i już się zastanawiam czy nie bedzie trzeba więcej...paranoję jakąs mam chyba :-D

achh, confi - zapomniałam Cię pochwalić - piękna jest ta sukieneczka no i bardzo twarzowa :happy: Wykorzystasz ją zapewne również po ciąży :-)
a dziękuję dziekuję ....no i owszem po porodzie będę mogła ją nosic bo jest elastyczna i kopertowa...w ogóle kopertówki to rewelacyjny wynalazek dla ciążówek :-D

Aga km pisałaś kiedyś że mieszkasz w okolicach Złotoryi Mój teśc pochodzi ze Złotoryi, mam też rodzinkę w Polkowicach. A moja mama pochodzi z okolic Zgorzelca.
I masz racje aqua park w Libercu jest o wiele lepszy niż w Polkowicach ( też miałam okazje i w jednym i w drugim być).

Kochana ja mieszkam od urodzenia w Bolesławcu. A jest to miejscowość pomiędzy Zgorzelcem a Złotoryją. Odwiedzając strony swoich bliskich nie sposób nie przejechać "obok" mojego domu (mieszkam jakieś 50 m od drogi krajowej łączącej te miejscowości). :-D

reklama
confi- no... no... niezła z Ciebie mamuśka a kiecka niczego sobie :laugh2:.

Ja już z ubrań ciążowych nic nie kupuję bo długo mi raczej nie posłużą, przemęczę się w tym co mam :baffled:
Bardziej obawiam się braku ubrań na "Po" porodzie :sorry: w co ja się właściwie wcisnę i ile mi tej hehe "wody" ubędzie?;-) a po porodzie to po sklepach z ciuchami raczej latać nie będę ...

tikanis- ja też mam takie upławy i to podobno norma, a pod koniec ciązy to jest ich jeszcze więcej...

ja też mam dwa koty, ale odkąd zrobiło się ciepło to nie ma ich w domu, latają po ogrodzie i sąsiadach, jeden to nawet taki bezczelny jest, że do sąsiadki do domu się wprasza ...łajza jedna ;-) a do nas przychodzą tylko sprawdzić czy czegoś dobrego w misce nie ma ...ach te miałczuchy...

Do góry