mamamatysia
Fanka BB :)
Nina kot zaje...fajny.Ja jestem straszna kociara.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
masz rację tylko tak jak sama napisałaś...lepiej powiedzieć..doskonale zdaję sobie sprawę że teraz było by najlepiej ale ja jakoś nie potrafię się skupić niby już zasiadałam do książek..ale kończyło się na tym, że nic nie zrobiłam
Ja też już się melduję :-)
dziś zaczynam prać rzeczy dla juniora... powiedzcie mi coś, ręczniki to z czym mogę połączyć podczas prania? z pościelą czy lepiej z ciuszkami?
i kocyki to też z czym połączyć?
wiadomo - że dla siebie wszystko pierze się osobno, ale dla dziecka mam raptem 2 ręczniki i 2 kocyki no i tak bez sensu nastawiać dla nich po osobnym praniu...
sorki ze głupie pytanie, ale ja serio-serio nie wiem :-(
p.s. jak uważacie - czy 2 kocyki i 2 ręczniki to wystarczą, czy lepiej mieć więcej?