reklama
ja mysle ze spokojnie wystarczy ... ja mam 2 reczniki, 2 rożki, 2 kocyki i pościel do wózka ale tak patrze ze chyba bede używac kocyka na poczatek bo ta pościel taka troche za gruba mi się wydaje ...I ja się w końcu melduje:-) - jak zwykle na końcu;-), no...prawie, bo jeszcze Agi nie widziałam
Ja mam tez tylko 2 reczniki i 2 kocyki, jeden duży, drugi mały- oprócz tego jeszcze 1 pled i rożek. chyba to wystarczy. Prałam to razem z pościelą.
slonkoonline a ja to co?? Kochaaana moje nogi wyglądają jak dwie kiełbasy serdelkowe..ale stwierdzam ze sie pocić nie będę i mam gdzieś estetyczne odczucia innych
mamamatysia, ankzoc dziękuję ;-)
dziewczyny a ile wy macie zmian pościeli do łóżeczka??? Ja mam 4 a się zastanawiam czy to starczy...
tikanis
CieRpliWa
dziewczynki powiedzcie mi bo kurcze zauwazylam na bieliznie taka bialawa wydzieline - jakby uplawy,, nieduzo tego... coz to moze byc??? moze jakies zapalenie mi sie zrobilo... hmm bo czop raczej to to nie jest...??? doardzcie bo sie martwie...
mamamatysia
Fanka BB :)
Confi ja właśnie dziś zamówiłam na allegro kocyk bo tak jak ty stwierdziłam, ze pościel(wkłady) są na razie za grube. Kupiłam płaską poduszeczkę w Ikea a do poszewki włożę właśnie ten kocyk(135x100).
Zaopatrzyłam sie w sumie w dwa komplety poscieli bo rodzimy w fajnym okresie i wiecej bedziemy przebywac poza domem:-).A dokupic zawsze mozna
Zaopatrzyłam sie w sumie w dwa komplety poscieli bo rodzimy w fajnym okresie i wiecej bedziemy przebywac poza domem:-).A dokupic zawsze mozna
krystyna 30
Majowe mamy'09
hej
witam ponownie dzieki za wskazowki z tymi bananami na skurcze rzeczywiscie duzo maja magnezu lece dzis kupic!!!!
princesstopic super ze juz 38 u Ciebie ,ja czekam bo juz byl falszywy alarm ze skurczami !!!!!!a u mnie dopiero 35tydzien wiec grzecznie czekam i odpoczywam...
confi slicznie wygladasz i z tym wozkiem sliczna sukienka
nina extra kot przepiekny!!!!
witam ponownie dzieki za wskazowki z tymi bananami na skurcze rzeczywiscie duzo maja magnezu lece dzis kupic!!!!
princesstopic super ze juz 38 u Ciebie ,ja czekam bo juz byl falszywy alarm ze skurczami !!!!!!a u mnie dopiero 35tydzien wiec grzecznie czekam i odpoczywam...
confi slicznie wygladasz i z tym wozkiem sliczna sukienka
nina extra kot przepiekny!!!!
nie martw się słonko, jeśłi to nie galaretka a Ciebie nic nie swędzi to nie jest infekcja tylko po prostu uroda ciężarnejdziewczynki powiedzcie mi bo kurcze zauwazylam na bieliznie taka bialawa wydzieline - jakby uplawy,, nieduzo tego... coz to moze byc??? moze jakies zapalenie mi sie zrobilo... hmm bo czop raczej to to nie jest...??? doardzcie bo sie martwie...
mi moja gin mówiła ze w ciąży jest tej wydzieliny znacznie więcej niż zawsze i nie ma powodów do niepokoju...czop śluzowy wygląda jak galaretka czasem przezroczysta czasem lekko podbiegła krwią...nie pomylisz tego z niczym innym podobno ;-)
ankzoc a ja się głupia przejmuje czy mi 4 wystarczą
nie ma to jak przewrażliwienie przyszłej matki ...echhh
barmanka79
Deus Dona Me Vi
dziewczyny a ile wy macie zmian pościeli do łóżeczka??? Ja mam 4 a się zastanawiam czy to starczy...[/FONT]
łooo matko sporo tego masz .... ja mam 2 komplety, i myślę że to spokojnie wystarczy
a powiedz jak w końcu wyszło z tą przesyłką za sukienkę? bo jestem tak samo ciekawa jak Słonko ;-)
Tikanis - nie martw się, myślę że to są normalne upławy... ja teraz pod koniec ciąży też zauważyłam ich większą ilość
reklama
confi - ja mam póki co 2 zmiany pościeli. Dojdzie mi jeszcze jedna wraz z otulaczem (ochraniaczem) na całą długość łóżeczka. Do tego mam 3 prześcieradełka. Wydaje mi się, że spokojnie taka ilość wystarczy
tikanis - spokojnie, wydaje mi się, że poprostu nasiliły Ci się upławy. Ja też tak mam. Lecę cały czas na wkładeczkach i jest ok
Dziewczyny - cudowne kociaki posiadacie. Ja też mam mały zwierzyniec w chatce: 2 koty (+3 wiecznie przy naszym ogrodzeniu, bo jeden z naszych kotów to kotka ;-)), 2 psy, 2 papugi, no i jeszcze nasz lokator (fryzjer-gej) ma 2 kameleony
tikanis - spokojnie, wydaje mi się, że poprostu nasiliły Ci się upławy. Ja też tak mam. Lecę cały czas na wkładeczkach i jest ok
Dziewczyny - cudowne kociaki posiadacie. Ja też mam mały zwierzyniec w chatce: 2 koty (+3 wiecznie przy naszym ogrodzeniu, bo jeden z naszych kotów to kotka ;-)), 2 psy, 2 papugi, no i jeszcze nasz lokator (fryzjer-gej) ma 2 kameleony