reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Mamy majowe 2009

reklama
I ja się w końcu melduje:-) - jak zwykle na końcu;-), no...prawie, bo jeszcze Agi nie widziałam:-D
Ja mam tez tylko 2 reczniki i 2 kocyki, jeden duży, drugi mały- oprócz tego jeszcze 1 pled i rożek. chyba to wystarczy. Prałam to razem z pościelą:happy:.
ja mysle ze spokojnie wystarczy ... ja mam 2 reczniki, 2 rożki, 2 kocyki i pościel do wózka ale tak patrze ze chyba bede używac kocyka na poczatek bo ta pościel taka troche za gruba mi się wydaje ...

slonkoonline
a ja to co?? Kochaaana moje nogi wyglądają jak dwie kiełbasy serdelkowe..ale stwierdzam ze sie pocić nie będę i mam gdzieś estetyczne odczucia innych :-p

mamamatysia, ankzoc dziękuję ;-)

dziewczyny a ile wy macie zmian pościeli do łóżeczka??? Ja mam 4 a się zastanawiam czy to starczy...

dziewczynki powiedzcie mi bo kurcze zauwazylam na bieliznie taka bialawa wydzieline - jakby uplawy,, nieduzo tego... coz to moze byc??? moze jakies zapalenie mi sie zrobilo... hmm bo czop raczej to to nie jest...??? doardzcie bo sie martwie...

tikanis- nie martw sie ja mam to samo, to nie jest czop, a teraz takie uplawy to normalka, moze byc ich zwiekszona ilosc, jesli sa biale to nie ma co sie martwic;-)

Confi ja właśnie dziś zamówiłam na allegro kocyk bo tak jak ty stwierdziłam, ze pościel(wkłady) są na razie za grube. Kupiłam płaską poduszeczkę w Ikea a do poszewki włożę właśnie ten kocyk(135x100).
Zaopatrzyłam sie w sumie w dwa komplety poscieli bo rodzimy w fajnym okresie i wiecej bedziemy przebywac poza domem:-).A dokupic zawsze mozna:-D

hej
witam ponownie dzieki za wskazowki z tymi bananami na skurcze rzeczywiscie duzo maja magnezu lece dzis kupic!!!!
princesstopic super ze juz 38 u Ciebie ,ja czekam bo juz byl falszywy alarm ze skurczami !!!!!!a u mnie dopiero 35tydzien wiec grzecznie czekam i odpoczywam...
confi slicznie wygladasz i z tym wozkiem sliczna sukienka
nina extra kot przepiekny!!!!

dziewczynki powiedzcie mi bo kurcze zauwazylam na bieliznie taka bialawa wydzieline - jakby uplawy,, nieduzo tego... coz to moze byc??? moze jakies zapalenie mi sie zrobilo... hmm bo czop raczej to to nie jest...??? doardzcie bo sie martwie...
nie martw się słonko, jeśłi to nie galaretka a Ciebie nic nie swędzi to nie jest infekcja tylko po prostu uroda ciężarnej :)
mi moja gin mówiła ze w ciąży jest tej wydzieliny znacznie więcej niż zawsze i nie ma powodów do niepokoju...czop śluzowy wygląda jak galaretka czasem przezroczysta czasem lekko podbiegła krwią...nie pomylisz tego z niczym innym podobno ;-)

ankzoc
a ja się głupia przejmuje czy mi 4 wystarczą :-D
nie ma to jak przewrażliwienie przyszłej matki ...echhh

dziewczyny a ile wy macie zmian pościeli do łóżeczka??? Ja mam 4 a się zastanawiam czy to starczy...[/FONT]

łooo matko sporo tego masz :eek:.... ja mam 2 komplety, i myślę że to spokojnie wystarczy :tak:
a powiedz jak w końcu wyszło z tą przesyłką za sukienkę? bo jestem tak samo ciekawa jak Słonko ;-)

Tikanis - nie martw się, myślę że to są normalne upławy... ja teraz pod koniec ciąży też zauważyłam ich większą ilość :tak:

reklama
confi - ja mam póki co 2 zmiany pościeli. Dojdzie mi jeszcze jedna wraz z otulaczem (ochraniaczem) na całą długość łóżeczka. Do tego mam 3 prześcieradełka. Wydaje mi się, że spokojnie taka ilość wystarczy :happy:

tikanis - spokojnie, wydaje mi się, że poprostu nasiliły Ci się upławy. Ja też tak mam. Lecę cały czas na wkładeczkach i jest ok:happy:

Dziewczyny - cudowne kociaki posiadacie. Ja też mam mały zwierzyniec w chatce: 2 koty (+3 wiecznie przy naszym ogrodzeniu, bo jeden z naszych kotów to kotka ;-)), 2 psy, 2 papugi, no i jeszcze nasz lokator (fryzjer-gej) ma 2 kameleony:-D

Do góry