mamamatysia
Fanka BB :)
Barmanko zdrowe podejście, tylko, ze ja tak mówię sobie od kilku dni a prania przybywa
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Barmanko zdrowe podejście, tylko, ze ja tak mówię sobie od kilku dni a prania przybywa
koty to w ogóle mają fajne życieNajchętniej zrobiłabym to co moja kota:
barmanka no faktycznie
tylko że najgorsze jest to że ja wszystko ostatnio przekładam na ,,jutro" :-)
już nie wspomnę o nauce chyba jednak na egzaminy pójde po porodzie
oj ja też coś wiem o tym przekładaniu na "jutro"
heee ja to jeszcze nie mam ślubnych zdjęć (z reportażu) wklejonych do albumu tak od roku się zbieram no ale jak teraz jestem na zwolnieniu może w końcu się zbiorę ;-) najgorsze jest to że mam jeszcze książkę do przeczytania, taką o pierwszym roku z życia dziecka, no i jeszcze została mi się końcówka książki o ciąży....
ech człowiek zawsze znajdzie jakieś wymówki
Ninka a tak poważnie, to lepiej jakbyś te egzaminy teraz zaliczyła po porodzie będzie ci jeszcze ciężej, dojdzie więcej obowiązków, no i dzidzia będzie wymagała większej uwagi nież teraz jak jest jeszcze w brzuszku
ale ja wiem - że lepiej powiedzieć niż zrobić