krystyna 30
Majowe mamy'09
confi ale super fotka!!!!!!!
fajnie masz nad morzenm ja za to w gorach jestem
pozdrawiam
fajnie masz nad morzenm ja za to w gorach jestem
pozdrawiam
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Super wypasiona odpowiedź - dziękuję Ankzocjoann- kochana ja chodzę na szkołę rodzenia i połozna mowila nam ze pod zadnym wzgledem nie mamy nic robic z piersiami, nic nie mamy hartowac. A co do tego , ze moga byc wklesle to jakas totalna bzdura, jesli twoje sutki np podczas sexu, lub zimna reagują normalnie tzn twardnieja i wystają to znaczy, ze wszytsko wporzadku i nie masz o co sie martwic, jednakze sa dziewczyny, u ktorych sutki sa wklesniete i one moga miec problem, takze nie hartuj ich bo tym mozesz sobie narobic problemu a i doprowadzić do skurczy porodowych a co do okladow zimnych i cieplych to stosuje sie je po porodzie jak np masz zastój mleka to kladziesz cieply oklad, a jak masz nawal., albo obrzek to zimny , a tak pozatym to po porodzie najlepeij sutki smarowac wlasnym mlekiem jesli sa podraznione, bo to jest najlepszy sposob , mam nadzieje ze rozwialam twoje watpliwosci w razie pytan - pomoge
eh..to wszystko jasne dlaczego tak zareagował na Twoje włosy! Aczkolwiek Brat Pit jest całkiem przystojny więc ksywkę masz ładną(...) Ma takie długie, kręcona niemal po pas (to może to Wam da obraz, dlaczego na moje tak zareagował
(...)
Aga_k_m - a czy ta Twoja znajoma miała problem z wklęsłymi brodawkami przed ciążą? Czy nagle jej się wkęsły po porodzie...