reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Mamy majowe 2009

Czesc dziewczyny ja byłam dzis u gina i faktycznie odszedł mi czop powiedział mi że urodze wcześniej i raczej nie wytrzymam do przyszłej środy potem zmierzył mi ciśnienie i miałam 150 na 100 i teraz pytanie czy to z wrażenia czy zaczyna się coś dziać powiedział że może już coś się dzieje także teraz to już jestem tak poddenerwowana że chyba urodze z wrażenia :)

reklama
krystyna30 w górach tez jest fajnie :-D

barmanka79. ula_28, aneteczka ja też kocham morze i strasznie się ciesze ze tu mieszkam...jak się urodzi Damianek to bedziemy duuuzo czesciej nad morzem :-D

aga_k_m ja mam do rzeki jakieś 400 metrów, do jeziora jakiś kilometr a do morza około 2,5 :-D:-D:-D
od wyboru do koloru

ankzoc leż lez kochana , dzidzia ważniejsza niz jakaś tam woda :-D woda nie ucieknie . Trzymaj się złociutka i dbaj o siebie

dzięki Paula ja Tobie też :tak:

Marzena80 ten uśmiech to specjalnie dla Was bo ostatnio protesty były ze wszystkie zdjecia bez uśmiechu mam :-)

Kokoszka jak mus to mus...czekamy na wieści :tak: będzie dobrze

tikanis czasami nie mamy wpływu na fochy naszych panó ,ale mnie się wydaje ze tak jak Ty zrobiłas teraz , trzeba patrzeć na całokształt. W gruncie rzeczy te nasze gruboskórne z pozoru chłopy sa cudownymi partnerami i troskliwymi , czułymi , kochającymi nas do szaleństwa chlopakami a że czasem foszek jaki się zdarzy...no cóż każdy ma chwile słabości ;-)
to co napisałaś doskonale odzwierciedla mojego M, nie zamieniłabym go na nikogo na świecie chociaz czasami potrafi być strasznym marudą i czepiaczem :-D

a tak poza nawiasem , podaję wieści z forum zamknietego ...Ladygab i Zosieńka wróciły juz do domu :tak:

madzia - dobrze, że poszłaś do lekarza... przyznam szczerze - że jak opisałaś wczoraj tą galaretowatą wydzielinę, to troszkę wątpiłam, że może to być już czop śluzowy.. A teraz to jestem przerażona!!!
To już tak bliziutko!!!
Trzymaj się Kochana!!!

confi - dzięki za info z "zamkniętego" :happy:
ciekawa jestem wrażeń porodowych ladygab.

Kokoszka - ja również trzymam za Ciebie kciukasy 24 kwietnia:happy:

ankzoc na pewno będę łykać ten magnez więcej niż jeden raz dziennie, a Ty leż i odpoczywaj jak najwięcej..ja chyba też sobie dam na wstrzymanie

kokoszka właśnie ostatnio myślałam o Tobie..no i proszę odezwała się..kochana trzymam mocno kciuki..moja malutka w końcu tez się jeszcze nie odwróciła:baffled:

confi no faktycznie dziewczyny ostatnio tak atakowały że wszystkie fotki bez uśmiechu to proszę teraz ząbki na wierzchu:-) wiem że się powtarzam, ale ślicznie wyglądasz i zazdroszczę Ci tego morza:-)

confi, aga_k_m- kochane jeszcze raz dziekuje za wsparcie, narazie meza nie ma w pracy jest, wroci ok 22, ale swoje odpokutuje.. za to ze mnie zdenerwowal..

madzia- to trzymamy kciuki i nie boj sie kochana,, powodzonka:):-D

madzia nie denerwuj się kochana..pomyśl, że niedługo będziesz miała maleństwo w ramionach:-)
wszystkie trzymamy kciuki

Dziękuje wam za wsparcie mam nadzieje że dostane tych skurczów szybko i bede miała to za sobą to czekanie jest najgorsze juz kilka razy myslałam że to już a za chwilke przechodzi i czuje sie jak nowo narodzona to jest gorsze niż całe te 8 miesięcy innych dolegliwości :)

Tikanis - no no ten twój to prawie jak mój mężulek ;-) (prawie - bo mój jeszcze mi nie robił makijażu ;-)) więc wiem co czujesz....
i zgadzam się z Confi - trzeba patrzeć na całokształt.
wiadomo że każdy ma jakieś wady, nie wszyscy są idealni :sorry:

Confi a ja mam pytanko (może przeoczyłam to, nie pamiętam) dlaczego Ladygab miała cc? tak z ciekawości się pytam ;-)

Dziewczyny a nie zauważyłyście że po Świętach jest jedno wielkie BOOM na baby ?? :-) :-) szok normalnie....
coraz więcej mamuś pisze że albo ma terminy cc wyznaczone, albo z powodu szyjki nie dotrzyma do końca.....

madzia- trzymam kciuki za poród. Pamiętaj każdą z nas to czeka a Ty jako jedna z pierwszych będziesz miała to za sobą :-D tylko pozazdrościć :tak:.

ankzoc- już masz bliziutko do finału i szybko zleci Ci ten czas :tak: ...ja leżę od lutego :baffled: i na początku nie wierzyłam, że kwiecień kiedyś nadejdzie... a tu proszę już jesteśmy w połowie miesiąca

kokoszka- któraś z mam już wspominała na forum, że czasem dzidzia potrafi się obrócić przed samą cesarką... więc jest jeszcze nadzieja na sn:tak:

reklama
dziewczyny nam połóżna mowila, ze po świetach i wtrakcie swiat duzo dzieciaczków sie rodziło i to takich przedterminowych, ze wzgledu na to ze mamusie za bardzo wysilaly sie podczas przygotowan do swiat, wcale mnie to nie dziwi bo ja sama glupia mylam okna, sprzatalam itd a od swat mam skurcze:-(

Do góry