marychna21
Fanka BB :)
tikanis- twój mąż to chyba ma humorki ciążowe. Kobita w ciąży i romans? Jakoś mi się to w głowie nie mieści hehe chociaż działa na wyobraźnię (chyba z powodu celibatu):-) Nie martw się kochana przejdzie mu, wyjścia nie ma;-)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
O biedniutka.... Przeczytalam i jeszcze do Ciebie odpisze.a poszlo o to ze jest bardzo zazdrosny i zaborczy i kolejna scene urojonej zdrady mi przedstawil ze niby ja go ,, bo ktos mi puscil sygnalka a ten ktos juz kiedys mi puscil i zapisalam go w komce jako x , ale nie mam pojecia ktoz to jest a ten zaraz ze pewno z kims z jakims synkiem sobie romansuje na boczku,, to nie byla pierwsza tego typu akcja..
A co do ktg to oczywiście wczorajsze skurcze się uspokoiły Wczoraj miałam ich chyba ze sto!!! a dziś na ktg ani jednego . Gin puścił mnie do domu i z tego się cieszę ale cały czas nie wiem czy te skurcze które mnie nękają to TE właściwe czy przepowiadające?
no nic jak się pojawią to będę jechać drugi raz
Ja dziś pierwszy raz miałam ktg i leżałam sama w pokoiku ... w pewnym momencie mój filipek zaczął kręcić się w brzuszku a ta maszyna przestała pokazywać jak bije serduszko i jakie jest tętno małego myślałam że zwariuję tak się zestresowałam... na szczęście czułam że mały fika w brzuszku więc obyło się bez krzyczenia pomocy a naprawdę już było blisko... dopiero po ktg położna mi wytłumaczyła że to normalne zjawisko... że nie słyszymy serduszka małego jak wierci się w brzuszku... a ja omało zawału nie dostałam