reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Mamy majowe 2009

Na poczatku owszem trzeba sie wstrzymac, ale z czasem mozna np. zjesc kontrolnie jedna i zobaczyc jaka bedzie reakcja dziecka. Nie kazde dziecko ma alergie na nie. .

jedną?? ?? to ja już wolę obejść się smakiem :tak: bo ja jak bym się dopadła do miseczki to nie ma zmiłuj...wszystko moje :-p :-p
super że autko poszło...teraz możecie pomyśleć nad nowym dla Julki :tak:

dobra ja zmykam się szykować na szkołe paaaaa

reklama
Witam majóweczki
Ja też mam dziś wizyte ale ja tylko raz byłam z mężem a teraz zawsze jeżdże sama bo nie ma miejsca w poczekalni i szkoda żeby całe popołudnie tracił. Trzymajcie kciuki chociaż nie boję się za bardzo choć wiem że mogę urodzić w każdej chwili bo brzuszek mi się obniżył już miesiąc temu.

Co do snów to mi się nic nie śni ale to może przez to że w nocy wstaje co 2 lub 3 godziny na sikanie. I tak mam prawie od samego początku ciąży. A zapomniałam że jak już mi się coś śni to właśnie seksik i to taki gorący. Miałam tak 2 razy i nie chciałam się budzić ale siku wzieło górę na tymi przyjemnościami :)

Cześc Majóweczki :-)
wybaczcie ,ze Wam wczoraj takiego smaka narobiłam tymi naleśnikami...ale jakoś nie mogłam się powstrzymać :-p
dziś nie będę aktywnie uczestniczyc w pogawędkach bo mój M ma wolne i będziemy nadrabiać stracone chwile ( wiecie co mam na myśli ;P)
Jedziemy nad morze a Wam życzę miłego dzionka i zostawcie te komputery w spokoju i sio na dwór :-D
szkoda takiej pięknej aury...
jutro poopowiadam jak było , papa mamuśki , buziaki :***

a ja jak narazie w pełni wykorzystałam dzisiejszego ,,powera" posprzątałam, zrobiłam pranie (ręczne) a teraz idę się szykować i jak tylko M wróci z pracy to mnie zawiezie do rodziców...tak jak confi mówi szkoda w taką piękną pogodę siedzieć w domku...
życzę miłego i słonecznego dnia:-)
Buziaki

ps
za wszystkie dziewczynki które mają dzisiaj wizyty trzymam kciuki:-)

slonko - cieszę się, że tak szybciutko udało Wam się sprzedać autko :))) mam nadzieję, że teraz kolejne równie szybko uda Wam się kupić :)))

barmanko - mi też ani razu nie przyśniła się córeczka:-( Raz mi się za to przyśnił synek ;-), hehe, ale nie wiele pamiętam już z tego snu..

confi - wybaczam i czekam na Wasze śliczne foteczki z nad morza :-D:-).. Nawet nie pamiętam kiedy byłam nad polskim morzem... Mam nadzieję, że w tym roku uda nam się choć na pare dni wyskoczyć z Małą do jakiejś małej, spokojnej miejscowości nadmorskiej..

marychna - trzymam kciuki za Twoją dzisiejszą wizytę :-)

paula - czuję się współodpowiedzialna za te Twoje nocne koszmary :-(... nie denerwuj się tak Kochana.. :***

a ja zmykam do robienia obiadku.. Później troszkę sobie popiszę moją pracę (w sobotę wypadałoby coś pokazać promotorowi..).

Co do aury - dzisiaj u mnie słonecznie, ale dość wietrznie, więc.. jakoś niespecjalnie nawet chce mi się siedzieć na zewnętrznym..

Kochane mamusie jesli macie skurcze w duzych ilosciach to polecam isc do lekarza. Ja juz jestem po wizycie, powiedzialam lekarzowi o tych moich skurczach zbadal mnie na fotelu i okazao się, że mam rozwarcie na 1 palec , zrobil usg oraz ktg. Potwierdzil skurcze ale ich ilosc podczas lezenia jest mniejsza, wiec nie polozyl mnie narazie do szpitala, kazal mi lezec w domu i wyopoczywac za 10 dni mam przyjsc do kontroli. Chce mnie przetrzymac 2 tygodnie jeszcze bo teraz mam 35 tc. Kaza brac 3 razy dziennie magnez+witamina b6 oraz liczyc liczbe skurczy jesli sie nasila to mam isc do szpitala. Pozatym powiedzial, ze jak juz w niedziele wystapily te skurcze to powinnam juz w niedziele byc w szpitalu a nie czekac. Takze nie wiadomo czy moja majeczka nie pojawi sie na swiecie w kwietniu!

aga_k_m- ja sie melduje ale mam kiepski dzien bo wkur.. mnie moj maz i 2 godziny przebeczalam a potem zasnelam..:// mielismy isc na targ pare spraw zalatwic ale czy to wiesz kiedy mojemu mezowi odbije co??? swiety kaplan nie pomoze:// a poszlo o to ze jest bardzo zazdrosny i zaborczy i kolejna scene urojonej zdrady mi przedstawil ze niby ja go ,, bo ktos mi puscil sygnalka a ten ktos juz kiedys mi puscil i zapisalam go w komce jako x , ale nie mam pojecia ktoz to jest a ten zaraz ze pewno z kims z jakims synkiem sobie romansuje na boczku,, to nie byla pierwsza tego typu akcja.. co jest bzdura totalna no i musialam wziasc nospe... jutro ma sie zaczac remont i nie wiem jak to bedzie czy wielmozny pan bedzie cokolwiek robil czy dalej swoje chore popierdolone fochy bedzie przedstawial... ja juz to wale... jak ma dasy to niech se ma,, jest mi przykro ot tyle... mielismy w tym tygodniu sporo rzeczy pozalatwiac ale z nim to nie wiadomo kiedy mu co odbije..:/:baffled:

ankzoc - dzięki za info. Napewno nie będziemy teraz bagatelizowały żadnych nasilonych skurczy... Trzymam kciuki abyś jak najdłużej jednak wytrzymała z Majeczką w dwupacku :)))
mam dość zbliżony termin do Ciebie, więc rozumiem wszelkie obawy :happy:

tikanis - ojjj, mam nadzieję, że jednak mężowi przejdzie do wieczora (w najgorszym wypadku..).. Bo jak nie - będziesz musiała napisać do pana "x" aby Ci pomógł w remoncie - bo Twojemu męzowi przy końcówce odbiło.. i wena go opuściła ;-) A ty się Kochana nie denerwuj... Chłopy czasami tak mają.. A te ich urojone zdrady... ehhh... może właśnie powinny dać im do myślenia (że to z nimi coś jest nie tak..). W każdym bądź razie - główka do góry!!! :****

reklama
Hej:-)
Melduję się, że jestem:-D:-D
Podziwiam Was za to ranne wstawanie:tak:. Ja dzisiaj spałam jak suseł:laugh2:. wstaję ok.9, potem ok.10 jem sniadanko, a potem nadrabiam zaległości w czytaniu;-). oj, tyle się znowu uzbierało od wczorajszego popołudnia:rofl2:!
trzymam kciuki za wasze dzisiejsze wizyty u lekarza:tak:.
Jest piękna pogoda:-), ale ja zostane w domku, bo też brzuszek jest cały twardy i nie da schodzic:-(, ale mam za to baaaardzo duży taras i drzwi szeroko otwarte, więc jest tak, jakbym była na zewnątrz;-).
Wczoraj poprałam resztę ubranek i część już mam nawet poprasowane, ale ciężko to idzie - mimo, że prasuję na siedząco.
Życzę Wam wszystkim bardzo miłego dnia:-)

Do góry