reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy majowe 2009

Dzieńdoberek w Piękny Słoneczny Dzień :-)
Powodzenia dziewczyny na badaniach!!!
A mnie sie dziś śniła zakazana czekolada:-D:-D:-D......jak ja jadłam i jadlłam i jadłam i to było lepsze niż sex;-)

reklama
Dzieńdoberek w Piękny Słoneczny Dzień :-)
Powodzenia dziewczyny na badaniach!!!
A mnie sie dziś śniła zakazana czekolada:-D:-D:-D......jak ja jadłam i jadlłam i jadłam i to było lepsze niż sex;-)

haha - AgA - no nie może być :-p:-)
ale rozumiem Cię doskonale - ja nadrabiam teraz z jedzeniem wszystkiego co po porodzie będzie zakazane:happy: Póki co grillowane mięcho już mi się znudziło - ale sałatki... ehh
Poza tym jem i piję czekoladę, wcinam truskawki, lody, itp..

aneteczka - powodzenia na badaniach!!! Szkoda, że Twojego męża nie będzie przy Tobie - On zapewne też żałuje..

ankzoc już pewnie u lekarza - ciekawe czego ona się dzisiaj dowie..

O to tak jak ja-tez jem teraz wszystko co potem bedzie zakazale.najwięcej to czekolady-stąd te moje 15kg w przód.
No tylko mam nadzieje ze poporodzie szybko uda mi sie zrzucić, bo tylu rzeczy nie można jeść jak sie karmi.

pewnie, że zrzucimy!!! a jeszcze sam fakt, że to nasze pierwsze Maleństwa i w ogóle Maleństwa - sam stresik będzie robił swoje a do tego jeszcze dieta i nieprzespane noce.. Myśle, że po miesiącu, góra dwa - zrzucimy wszyściutko!!!

właśnie dziewczyny tak nawiązując do karmienia i naszych jadłospisów....to czy to jest prawda że jak się karmi to nie można jeść truskawek????:szok::szok:
Przecież my akurat będziemy ,,dawać mleko":-) w sezonie truskawkowym....a ja tak uwielbiam truskawki:-(

niestety Nina27 - truskawki uczulają, tak samo jest z czekoladą (kakao)... W ogóle wszystko co najlepsze nas ominie: czereśnie, śliwki, wiśnie...

Mam nadzieje ze z truskawkami to nie jest prawda, bo chyba by mnie szlag trafił jak wszystcy jedli by truskawki, a mi ppozostałoby oblizywanie sie

aneteczka - jest na to chyba rada... zamrozić sobie na później, hehe..
Poza tym w grę wchodzą kompoty - ale nie jestem pewna czy z truskawek również...

reklama
No cóż chyba tylko to nam pozostanie-mrożenie,tylko to nie to samo co zatopić zęby w ślicznej świeżej truskawce.
lepszy jednak rydz niż nic!!!

Do góry