reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Mamy majowe 2009

aga_k_m no nie wiem, coś czuję, że mojemu maluszkowi wcale się nie spieszy na ten świat! Choć wyraźnie czuje, że już mu bardzo ciasno i sam nie wie co ze sobą zrobić :-p Mimo tych "boleści", które mam, to myślę, że jeszcze sobie poczekam trochę. Ale napewno podziele się szczęśliwą nowiną właśnie na tym wątku hehe :tak:

reklama
marychna- wiesz zauwazylam ze najepiej jak leze, bo nawet jak po chleb ide do sklepu to mam skurcze, ale w swieta to rano jak wsatal siku o 5.30 to mialm skurcz, ale jutro sie wszystko wyjasni, mam wizyte wiec wypytam o wszystko

ja właśnie zamówiłam łożeczko (ostatni zakup) :-) tak że myślę że do końca tygodnia namówię M żeby je gdzieś ulokować w pokoju:-)

Ankzok - też mam jutro wizytę więc powodzenia i trzymajcie za mnie kciuki. Ja tak myśle że jeszcze miesiąc ciąży i wystarczy. A potem słodki ciężar będzie już na świecie:-)

kochane ja juz mam gotowy pokoik dla naszej coreczki, czasami siadamy z mezem w tym pokoiku jest tam tak przytulnie kolorowo az czlowiek sie rozczula.... wrzucam wam fotki

Załączniki

• PICT0005.jpg
    PICT0005.jpg
    19,6 KB · Wyświetleń: 58
  • PICT0006.jpg
    PICT0006.jpg
    17,3 KB · Wyświetleń: 56
  • PICT0007.jpg
    PICT0007.jpg
    10,8 KB · Wyświetleń: 57
  • PICT0008.jpg
    PICT0008.jpg
    14,1 KB · Wyświetleń: 56
święta świeta i po świętach...:-)

u mnie było mało świątecznie było bo mój m. pracował ale to takie ostatnie święta mało świąteczne... następne będą już we trójkę więc będziemy musieli bardziej się postarać ;-)

magda- mi taka galatretowata bezbarwna wydzielina pojawiła się jednorazowo, gdy w lutym szyjka mi się skróciała ale ona była bezbarwna i trochę przezroczysta

aga_k_m- ja jeszcze będę chciała robić badanie -wymaz z pochwy, już proszę o nie od miesiąca a lekarz mowi za wcześnie za wcześnie... :baffled: a jest ono dość ważne, bo jak ma się jakąś infekcję to przy porodzie dzidzia może się zarazić :-(

co do forum zamkniętego to ja również nie mam do niego dostępu ...trudno się mówi ...choć powiem wam szczerze, że trochę się zawiodłam. Piszę z majóweczkami od października a w grudniu ktoś poprostu mnie pominął na liście zamkniętego i takim o to sposobem o dostęp nie mogę się doprosić już prawie 5 miesięcy... no cóż już mi przestało na tym zależeć ... dobrze mi z Wami:-D
Tylko zastanawiam się jak możemy się wymienić kontaktami tel. w razie pobytów w szpitalu. Ja osobiście nie chciałabym pisać mojego numeru tel. na otwartym...
a mój termin się zbilża, brzuszek napina i teraz w każdej chwili ....
A jak już ta chwila nadejdzie to chciałabym się nią z Wami podzielić :-D ...

Jeśli jakaś mamusia jest chętna być moim "informatorem" to niech wyśle mi Swój numert telefonu na maila to będę jej w razie czego pisać sms'ki z porodówki hihih:tak:. Ja w zamian mogę innej mamusi wysłać swój numer tel?
Chyba że jakaś mama jest chętna do podania swojego numeru tel. na otwartym i przekazywania radosnych informacji od nas wszystkich

co myślicie o tym pomyśle?:sorry:

Witam poświątecznie Majóweczki!
Jeszcze raz gratulacje dla Ladygab i Joli! Już nie mogę się doczekać zdjęcia maleńkiej Zosieńki. Córcie Joli są cudne!

wogóle przez ten busy weekend (ciągłe zwiedzanie, spacery albo zakupy) tak bardzo napuchły mi nogi że jestem w szoku, nawet w adidasach ledwo się mieszczą :angry: a jak schylam się po coś to mam wrażenie że zaraz skóra na nogach mi pęknie :baffled: wy też tak macie?

Barmanko mnie też te spuchnęte stopy okropne bolą! Skórę mam na maxa naciągniętą i prawie wcale w kostkach nie mogę ich wygiąć. Musiałam iść kupić buty o 2 rozmiary większe, bo nie miałam jak chodzić. Codziennie smaruję je karemami na zmęczone, opuchnięte nogi, ale w zasadzie nie widzę rezultatu. Owszem po nocy są troszkę lepsze, ale bardzo szybko zaczynają "w oczach" puchnąć. Pocieszam się, że to już nie długo.

A co do informacji o pierwszej rozpakowanej majówce to sądzę, że dlatego wpierw pojawiła się na zamkniętym, gdyż Ladygab chyba już od jakiegoś czasu nie udzielała się tu na otwartym.

Miłego dnia!

reklama
Do góry