Kaatharina
Majowe mamy'09
Mnie też dziewczyny brzuch twardnieje, podbrzusze boli, czasami łapią mnie też takie skurcze w udach - ale ja myślę, że wszystko jest w porządku ... czekam z niecierpliwością na rozpoczęcie prawdziwej akcji. Czasami sama już nie wiem czy boli mnie żołądek czy to brzuch szkoda, że nie jestem bardziej doświadczona, bo czasami mam wrażenie, że to co jest skurczem, ja nie odczytuję tego jako skurcza, albo i na odwrót ...
A co do czopu śluzowego. Ja przez jakiś czas ostatnio miałam bardzo dużo wydzieliny, właśnie takiej żółtawej. Już nie ma jej tak dużo jak jeszcze jakiś czas temu. Sama nie wiem, czy był/jest to czop ... Tydzień temu miałam rozwarcie na 2cm, więc może ... sama nic już nie wiem.
Wczoraj za to wybrałam się na spacer z moim P., jednak szybko z niego wróciliśmy - mój brzuszek nie miał na niego najwyraźniej ochoty. Cały czas twardniał i praktycznie ni byłam w stanie iść.
Ogromne gratulacje dla Joli i jej ślicznych dziewczynek !!!
Mam nadzieję, że każda z Was miała piękne święta i nie objadła się tak bardzo jak ja
A co do czopu śluzowego. Ja przez jakiś czas ostatnio miałam bardzo dużo wydzieliny, właśnie takiej żółtawej. Już nie ma jej tak dużo jak jeszcze jakiś czas temu. Sama nie wiem, czy był/jest to czop ... Tydzień temu miałam rozwarcie na 2cm, więc może ... sama nic już nie wiem.
Wczoraj za to wybrałam się na spacer z moim P., jednak szybko z niego wróciliśmy - mój brzuszek nie miał na niego najwyraźniej ochoty. Cały czas twardniał i praktycznie ni byłam w stanie iść.
Ogromne gratulacje dla Joli i jej ślicznych dziewczynek !!!
Mam nadzieję, że każda z Was miała piękne święta i nie objadła się tak bardzo jak ja