reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Mamy majowe 2009

jeśli chodzi o mnie to jestem głównie za tym 3 podpunktem :-D
ja nie wiem co się dzieje, ale ostatnio mam straszna , wręcz okropna ochotę na seks a mój M się boi :-D:-D:-D bo pani położna mówiła ze to własnie przyspiesza poród . I co ja mam biedna teraz zrobić??? :rofl2:

a tak w ogole to pochwalę się Wam moją bratanicą, jest taka cudowna ze wszyscy są w niej zakochani ...jak wiecie była chrzczona w Wielkanoc a to jej zdjęcie w ubranku ze chrztu

2pzfad0.jpg

przesliczna co? :-D

reklama
Cześć Mamuśki:-):-)
Chciałam się najpierw przywitać z Wami po świętach:-). napiszę za chwilę więcej ( też myślałam w święta, że już urodzę:-D - ale wtedy mi nie było do śmiechu:rofl2:), cofnę się tylko o 4 strony, żeby przeczytac, co pisałyście:tak:..

:-)Hie hie.... Widze, ze swieta byly owocne w "pseudo" porody u Nas :-)

Ja ostatecznie moge meza poprosic, zeby za mnie napisal do Was na forum, ze urodzilam, ale nie wiem czy on biedy sie odnajdzie tu, zeby napisac.:laugh2:

Confi bardzo slodka ta mala... Ja ogolnie mam jakis okres zazdrosci o male dzieci :-)
Mojego meza brat ma dwojke dzieci. Jenego chlopczyka ma nieco ponad 2 lata i wlasnie zaczyna mowic, wiec wszyscy sie podniecaja jak to ona duzo mowi, jaki jest cwaniak i co nie potrafi. No i corke, ktora ma juz 6 lat i na szczescie juz nie jest taka przylepa i wszedobylska na uroczystosciach rodzinnych.... Wiem, ze to strasznie brzmi, ale czasem jestem okropnie zazdrosna o to, ze moj mezus tak za tymi dzieciakami lata! Czasem, jak jakas faze zlapie, to w zlosci sie go pytam, czy moglby sie interesowac tak Julka jak nimi.
No a co do dziadkow, no to Bartus juz zupelnie sobie ich kupil. Klaudia wedlug dziadkow jest zastraszona przez rodzicow :-/, wiec tez musi byc rozpieszczana.....
Mam nadzieje, ze w mojej Julci tez sie tak rozkochaja :-D

ankzoc pokoik super..... Strasznie bym chciala miec osobne pomieszczonko dla bobaska, ale jak juz widzialysmy kaciki tez moga byc slodkie :-)

slonkoonline na pewno rozkochają się w Twojej Julci ...myślę ze nie masz się co obawiać ...
ogólnie na razie sercami rodzinki zawładnęły dzieci mojego brata bo sa słodkie ,ale ja się nie martwię o Damiana ..obroni się :-D

Lusia jest bardzo podobna do mojego brata i tym zawładnęła naszą rodzinkę ;-)
jednak Oliwier jest takze słodziakiem...no same zobaczcie :-D
rc622x.jpg

ciekawe jak będzie wyglądał mój syneczek...kurczę chciałabym go juz mieć przy sobie ...

ankzoc ja Ci się kochana wcale nie dziwię ...ja patrzyłam na nia to przez chwileczkę żałowałam ze nie będę miała córci :-D

Witam cieżaróweczki. widzę, ze przez święta niejedna się strachu najadła:-(.Cieszę się, że jednak u Was wszystko ok.
Ankzoc pokoik milusi:tak:.
Confi bratanica śliczna i tak ładnie ma na imię:-).

Dzxisiaj dowiedziałam się, że naszym lekarzom cos sie ostatnio poprzestawiało.Kilka znajomych urodziło dzieciaczki płci przeciwnych do przewidywanych:rofl2::baffled:.Kurczę wczoraj mój męzulek zaczął się napieprzać, że to pewnie dlatego nasza dzidzia tak kopie gdy nazywamy ją/go Filipem, bo pewnie jest dziewczynką:baffled:.
Jesli urodzi sie nam panienka to bedzie :szok:

reklama
slonkoonline- ja już z Niną27 wymieniłyśmy się namiarami, jeśli chcesz możesz wysłać mi na maila swój numer. Mamy oddalone od siebie terminy porodu więc raczej obie w tym samym czasie na porodówce nie wylądujemy:-D

ja mam laptopa i iplusa ale nie zamierzam go brać na porodówkę do szpitala, a telefon jak najbardziej :tak:... chyba sms'ki to najlepsze rozwiązanie...

Confi- ale słodziak z tej małej:-D

ankzoc- śliczny pokoik :tak:my też przesiadujemy z moim m. w pokoiku małego... i sobie wyobrażamy jak to będzie ....:szok:;-)

dziś mam wizytę u gina, ciekawe co mi powie? jak tam moja szyjka czy jeszcze wogóle jest? teraz to mi ona wisi, może się skracać ile chce :-D
Może gin pozwoli mi wkońcu odstawić te leki na skurcze? echh ale mam takie dziwne wrażenie, że jak przez ostastnie 3 miesiące groził mi przedwczesny poród to teraz pewnie jak na złość przenoszę ...:sorry:

martalis- może warto zmienić lekarza nawet gdy to już końcówka ciąży...?

Do góry