reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy majowe 2009

Hello....

Wpadlam szybko sie przywitac i pozegnac :rofl2: bo jade na zakupki. Juz nie moge wysiedziec, a nie spie juz od jakiejs 6 rano..... Normalnie cala noc myslalam co kupie i nic nie wymyslilam, bo oczywiscie kupilabym wszystko :-D Hiehie.....

Slonko u mnie jeszcze mocno nie swieci, ale uwazam, ze na ta pore dnia wystarczajaco. Tak, wiec zycze Majowki iscie majowego dnia w kwietniu :laugh2:
DO ZOBACZENIA kolo poludnia!

P.S.
Napiszcie tak, zebym dala rade nadrobic ;-)

reklama
Dzień dobry majóweczki, a co to za pustki??? Gdzie wszystkie ranne ptaszki? No ja sie tak nie bawię:angry: ;-)
mnie dziś obudziły mewy :baffled: głośne i krzykliwe ptaszyska, ale to znaczy ,że na morzu jest niespokojnie .
Czy u Was też była wczoraj burza? U nas grzmiało i błyskało ...piękna wiosenna burza była :tak:
Noo...
WSTAWAĆ SPIOCHY :laugh2:

hello Babeczki!!!

ja mam dziś kolejną nockę z nieprzerwanym snem - 8 godz!!! Ale nie powiem - czuję się mega zmęczona po takim spaniu...

barmanka - babka poprostu sama się nakręcała.. a mi nie chciało się z nią za bardzo gadać... Na samym początku jak tylko stanęła w kolejce to mnie już mega wkurzyła, więc... Po tej mojej "rozmowie" przynajmniej mieliśmy ubaw w domu, hehe:-):rofl2:.. A ona ma o czym rozpowiadać sąsiadkom bądź rodzinie..

slonko - powodzenia na zakupkach!!!
Do mnie wczoraj przyszły już przedostatnie paczuchy (w 1-wszej: rzeczy do szpitala, tj: podkłady, majtki, silikonowe nakładki, poporodowy pas, kosmetyki dla nas obu, pieluchy dla Małej, wkładki laktacyjne, i full pierdółek na potem z mega pozytywką na czele :-D, smoczkami uspokajającymi, sczoteczką do włosków, itp.. w 2-giej: pościel do łóżeczka + prześcieradełko, rożek).

Joannn - to super, że Dzidzia jest prawidłowo ułożona :-D

a dzisiaj Confi krzyczy... hehe ... Boże jakie z Was się nadpobudliwe Mamuśki porobiły w tym ostatnim miesiącu:-D

U mnie burzy nie było. Wieczorkiem pokropiło troszkę, ale nie na tyle by grilla zakończyć - schowaliśmy się pod daszek, ale po chwili znów się wysunęliśmy :-) A dziś raniutko słonko znowu daje czadu, także kolejny piękny dzionek przede mną :tak::happy:

ja juz nie spię od 6.30 :-), u nas dzis nie ma sloneczka :-(,wczoraj bylo tak cieplusio, wygrzewalam sie na dzialeczce na obiadek mialam grilka ;-) Wczoraj wysprzatalam pokoj corci, juz prawie koniec remonciku jeszcze tylko trzeba powiesic lampke i obraz, wyprac firanki i wszystko gotowe............ a i wyprac wszytskie ciuszki i poprasowac, ale to w przyszlym tyg. Dzis zamierzam posprzatac reszte mieszkanka, ale jakos chwilowo nie mam zapalu ;-)

Noooo nareszcie ktos sie pojawił :-)

aga_k_m mnie mój synuś niestety juz teraz nie daje pospać ...aż się boje co będzie potem :szok:
a Tobie zazdroszczę takiego fajnego snu ....a krzyczę nie dlatego ,ze jestem nadpobudliwa tylko mam straszną ochote sobie z Wami pogawędzić bo znów dziś mój M w pracy caaaały dzień a mnie się nudzi :-p
Kurde zamówiłam tydzień temu spodnie ciążowe...jeszcze nie przyszły oczywiście :confused2:
ja to mam z tymi paczkami...mam nadzieje ze do świąt przyjda bo będe musiała siedziec w majtkach :-D

ankzoc ja Ci już pisałam , ty kobieto się nie przemęczaj , a jak nie masz zapału do roboty to zrób sobie dzis dzień lenistwa :-p
ja mam ostatnio takie prawie codziennie i to procentuje ...

dokładnie.. totalny brak zapału... ja mam jeszcze full rzeczy do zrobienia.. Nic dla Małej nie jest ułożone - wszystko leży w pudłach. PO świetach Mąż obiecał mi malowanie pokoju i kuchni, więc nie sensu za bardzo się rozkładać.. Ale robota i tak jest :sorry: choćby chowanie wszystkich niepotrzebnych w tej chwili rzeczy do pudeł i wynoszenie na strych..

no i jeszcze ta moja praca mgr-ska..ehh...

confi- no wlasnie nie wiem jak nie dostane powera to sobie dzis podaruje :-)

aga km- ja juz mam pomalowany pokoik, wiec teraz musze kupic prosze i wziasc sie za pranie i prasowanie, ale to po swietach ;-)

Noooo nareszcie ktos sie pojawił :-)

aga_k_m mnie mój synuś niestety juz teraz nie daje pospać ...aż się boje co będzie potem :szok:
a Tobie zazdroszczę takiego fajnego snu ....a krzyczę nie dlatego ,ze jestem nadpobudliwa tylko mam straszną ochote sobie z Wami pogawędzić bo znów dziś mój M w pracy caaaały dzień a mnie się nudzi :-p
Kurde zamówiłam tydzień temu spodnie ciążowe...jeszcze nie przyszły oczywiście :confused2:
ja to mam z tymi paczkami...mam nadzieje ze do świąt przyjda bo będe musiała siedziec w majtkach :-D

Kochana - ja wiem, że nie jesteś nadpobudliwa (to był tylko taki żarcik) :*..
Ja też pierwsze co jak się zwlokę z łóżka i w miarę doprowadzę do jakiegoś tam stanu - odpalam kompa, żeby sprawdzić co nowego zostało napisane :-D to już jest takie moje uzależnienie, hihi :-)

reklama
aga km- ja juz mam pomalowany pokoik, wiec teraz musze kupic prosze i wziasc sie za pranie i prasowanie, ale to po swietach ;-)

Kurcze ankzoc - idziemy praktycznie łeb w łeb z Naszymi Maluszkami, z tym, że Twoje przygotowanie jest nie do porównania:sorry:

pocieszam się tym, że z prasowaniem będę miała szybciutką akcję - pranie na 2-3 pralki (w domku są 3, więc można by to zrobić za 1 turą), a do desek do prasowania zaangażuję mamę i siostrę :-D Mama zawsze chętna do pomocy, a siostra - no cóż - jako chrzestna powinna się więcej udzielać :-p

Do góry